Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pismo Beach vol. 2

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
P1020021.jpgSeuraavana päivänäkään ei menty autolla rantaviivaan vaan ihan lihasvoimin lenkkeilemään, perjantai-aamuna oli muutama (kymmenen) muutakin paikallista ja turistia samalla asialla. Hämmentävintä täällä on että vastaantulijat tervehtivät ja/tai toivottavat huomenet ikään ja sukupuoleen katsomatta, Suomessa tulee ensimmäisenä pohtineeksi mitä lääkitystä mahtaa noin käyttäytyvät käyttää tai jättää käyttämättä.

Ihmeteltiin Highlanderin vasenta eturengasta, siitä kun alkoivat kankaat paistamaan läpi sisäreunasta. Petollinen tutkia renkaita Vegasissa pimeähkössä hallissa, jää tällaiset puutteet näkemättä. Soiteltiin vuokraamoon, sieltä ehdottivat San Diegoa tai Los Angelesia paikkakunnaksi auton vaihdolle. Päätettiin vaihtaa rengas itse, Toyotan alta kun yllätykseksi löytyi ihan täyskokoinen, maastokuvioitu ja käyttämätön vararengas. Ja ehdoton bonus oli Toyotan mekanismi, vararengas lasketaan tavaratilasta veivaamalla vaijerinostin alas, ei tarvitse itseään sotkea tahi kiroilla ruostuneiden ripustusten kanssa.

Tunkkaamisen näännyttämänä ja kädet rasvassa tuli haettua apteekista pikkupullo vodkaa (0,75 l, $7.00), tuotahan saattoi nautiskella urakan jälkeen altaalla colaan sekoitettuna vaivihkaa. Pohtivat varmaan muut altaalla olleet vieraat vieläkin miten suomalaisista tulikaan niin puheliaita.

Parin tunnin itsensä grillaamisen jälkeen suunnattiin motellin viereiseen meksikolaiseen ravintolaan, sitä kun oli erinomaiseksi kehuttu naisväellä päivemmällä kampaajalla. Eivät turhaan kehuneet, erinomaista ruokaa tarjoiltiin siellä huolimatta siitä että pöllähdettiin paikalle noin 0,5 ennen sulkemista. Ja siihen sammuivat lyhdyt reissaajiltakin.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olin kerran jossain Utahissa jossain julkisessa esitelmässä ja siellä ei sitten ollut kun limuja. Ravintolan vierestä..niitä on joka ravintolan vieressä...oli paikka jossa ostettiin niitä pikkupulloja ja ne oli luvallista kantaa ravintolaan ja sekoitella drinkit itse. Hei mormonit! Turisteille ne vaan kai...