Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Pismo Beach - San Francisco

Raimokala84 kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
P1020080.jpgHellivän krapulan pauloissa pakattiin rantalomakamppeet kasaan ja haikailtiin jo San Franciscon perään. Ennen Pismon hiekkojen lopullista karistamista käytiin vielä Avila Beachin Pierillä kalaravintolassa lounaalla, oli sen verran houkuttelevan oloinen paikka edellisellä pikavisiitillä. Eikä pahasti erehdytty, erinomaisen tuoretta kalaa tarjosivat, ei ehkä markkinoiden edullisimpaan hintaan, mutta ruoan lisäksi miljöö on erityisen tunnelmallinen, ravintola on 70-luvulla pers'aukisen kalastajan perustama menestystarina, varsinainen amerikan temppu siis.

Juuri ennen interstatelle kaartamista nähtiin vielä muutama delfiini pulikoimassa lahdella, joten Pismo Beachista jäi todella positiivinen fiilis, tuonnehan voi mennä toisenkin kerran käymään jos sattuu USAn länsirannikolla liikkumaan.

Muutoin olikin sitten aika mitäänsanomaton loppupäivä, ajettiin kohti San Franciscoa, matkalla haarukoitiin että mennäänkö viikonlopuksi keskustaan (motellien/hotellien hinnat kolminkertaistuvat arkeen verrattuna) vai jäädäänkö etäämmälle kun auto pitäisi kuitenkin palauttaa lentokentälle viimeistään seuraavana päivänä. Päätetään jäädä lentokentän läheisyyteen ja arvottiin sieltä Day's Inn San Brunosta kävelyetäisyydeltä juna-asemasta (CalTrain, kulkee San Hosen ja San Franciscon välillä suurin piirtein tunnin välein aamusta iltaan). Ei vieläkään mikään huippuedullinen, mutta hyväkuntoinen ja palvelu pelasi. Hotellilta järjestivät noudon (ilmainen shuttle) lentokentälle kun läksimme viemään vuokra-auton pois, vielä Dollarilta hyvittivät kohtuullisesti omatoimisesta renkaanvaihdostamme. Sitten oltiinkin ensimmäisen kerran ilman autoa tällä reissulla.


+/- saldo : 0 |