Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

KALIFORNIASSA

EsaJii kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Olin San Franciscossa noin viikon. Saavuin sunnuntaina, mutta olin perillä vasta illalla. Vähän kirjakaupan tarkastusta ja simppeli ateria. Pummeja oli heti kun tuli metrosta ulos. Need 99c for ransom, wife was kidnapped. Pahvilapussa.

Busseissa liikuin vain kerran, Golden Gate puistoon. Paljon häiriintyneitä ihmisiä bussissa, tappelukin syntyi. metroista ne pysyvät pois.

Kokusaamuna parrakas, pitkätukkainen pikkasen nuhjuinen mutta muuten aika normaali mies, parikymppinen, huuteli ”Bitch” ja ”You are not so special!” Katsoin mikä se siellä, 50m päässä. Samanlainen parrakas mies. Tämä Convention Centerin edessä.

Kokouksessa on wifi, ihmisiä istuskelee kokolattiamatolla nurkissa kahvin ja läppärin kanssa. Kahvi on 5 dollaria.

Käyn Berkeleyssä, vanhassa ylipistossani, metrolla. Kampuksen alareunasa viidakkomaista, eukalyptuspuita. Kampus ei herää, onkohan kevätloma.

Pyysin aamuherätyksen, ja kai ne jonnekin soittikin, mutta ei mulle. Herätyskello oli jotenkin sotkettu, mutta heräsin. Vedettävän matkalaukun kanssa metrolle noin viisi korttelia.

Olen työmatkalla, tsekkaan laukun, otan kassin koneeseen. Muut tunkevat isoja laukuja ylätiloihin pitkän aikaa, kun laukusta saa maksaa tsekattuna 25 dollaria.

Mutta vielä turvatarkastus. Olen jo pari vuotta mennyt ekalla läpi, kaikki vaan kassiin kelloja ja lompakoita myöten. Kengät muovifatiin joka menee koneesta läpi. Clueless pariskunta touhuaa pitkän aikaa edestakas. Olivat etelään, johonkin tropiikkiin menossa. Liikaa laukkuja, huomasin jo aikaisemmin.

Koneessa oli noin 150 kiloinen nainen. Tämä lykättiin ikkunaistuimelle ja taisi istua siinä koko neljän tunnin lennon. Käsinoja oli nostettu ylös. Keskimmäisessä ei istunut kukaan.

+/- saldo : 0 |