Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kasnäs

PirtuExpress kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
p1030734rs.jpgKas ja nääs, taas sattui Kasnäs matkan varrelle, nyt enempi tarkoituksella, kylpylässä lilliminen alkoi tuntumaan hyvältä ajatukselta tässä vaiheessa veneretkeilyä. Kasnäsistä löytyy varsin kelpo vierasvenesatama, suojaisa ja suht hyvin varusteltu, tosin esim. vettä ei saa laiturille (tai ei ainakaan keksitty että miten). Satamamaksu 20 eur ja 8 eur lisähintaan voi venekunnasta max. neljä henkeä vierailla kylpyläpalveluiden parissa. Kylpylän lisäksi vierassatamasta löytyvät omat pesu- ja saunatilat, kylpylän kutsun kuultuamme jäivät nämä palvelut testaamatta.

Kylpylä ei varsinaisesti ole mikään mammutimainen viihdekylpylä, mutta tarjoaa kuitenkin 25 metrin altaan, pienemmän altaan vesiputouksineen, porealtaan ja höyrysaunan normaalin lisäksi. Parin viikon veneessä kyyristelyn ja sekalaisissa saunoissa ja pesutiloissa vielä enemmän satunnaisesti peseytyneelle tällainen kylpylämahdollisuus on aivan törkeää luxusta.

Kasnäsissä testattiin myös lounasbuffet, voi suositella kanssaveneilijöille (arkisin 12,50 eur) suht monipuolisena. Kasnäsin vierasvenesatamassa on muuten vierasvenepaikkoja ripoteltuna siellä ja täällä, osa paikoista on ulommaisimman laiturin ulkolaidalla ja sen sisäpuolen pistolaiturissa (varsin ahdas paikka), varsinaiseen vierasvenesatamaan pitää kiertää satama-alueen itälaidalta sisään (tilavampia poijupaikkoja laiturin suojassa).

+/- saldo : 0 |