Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Merihaka ja U2

PirtuExpress kirjoitti noin 14 vuotta sitten (1 kommenttia)
2010082020.49.48.jpgPäätimme siirtää veneen lähemmäs keskustaa Merihakaan, mistä löytyi pursiseuran yhteystyökuvioiden kautta venepaikka aivan Hakaniemen kulmilta. Illaksi ohjelmassa U2 keikka, päivällä käytiin Vespassa lounaalla (lounas 8,80 eur, voi suositella lämpimästi), kahviteltiin vieraat veneellä ja siirryttiin asuntolaivaltamme stadionille jalkaisin.

Itse konsertista sen verran että ei ollut pettymys, ei sillä että odotukset olisivat olleet mittavat, lähinnä U2 oli siinä määrin mielenkiintoinen akti, että saattoi ensimmäisen kerran lunastaa itsensä stadionille ihmettelemään vähän isompaa keikkaa. Kyllä toimi, megalomaanisista puitteista huolimatta lavasteet eivät nousseet illan pääosaan ja vaikka U2:n maailmanpelastamisesta olisi mitä mieltä tahansa niin kyllä illan setti oli laatuviihdettä polikoinnista huolimatta.

Keikan jälkeen ei edes yritetty keskustan juottoloihin vaan kaarrettiin Majakan kautta takaisin venholle. Vanhaksiko sitä on tullut kun ei jaksa/halua yli kahden riekkua?

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin, no, luulen että olen nähnyt vain Rolling Stonesit baseball kentällä, muita en muista. Jäähalleja pari.