Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Elämää Shangrilaassa

Harry kirjoitti noin 13 vuotta sitten (0 kommenttia)
Perjantai kello 6, kännykkä pärisee, painan torkkunäppäintä. Torkuttamista jatkuu useita kertoja, kunnes hieman ennen kahdeksaa havahdun unesta, olinkin näköjään pannut koko herätyksen jossain vaiheessa pois. Hetkisen jälkeen aloin miettimään yhtä kesätyöntekijätyttöä, hänen ihanaa hymyään ja upeita muotoja. Runkkaan vimmatusti ja hetken päästä tulen karjahdellen. Toivuttuani lompsin pissalle ja suihkuun.
Lämmin suihku teki hyvää. Mitää!!? Kahvi on loppu! Tästä ei hyvä heilu.. Onneksi voin mennä suoraan kahvipaussille töissä. Markku tai Sami on usein keittänyt jo puoli ysin jälkeen kahvit.
Liikenteessä taas pelkkiä törppöjä, motarin ohituskaista ei ole sunnuntaiajelua varten! Yksikin typerys vilkutteli pitkiä, kun ohitin hänet sujuvasti oikealta.
Perillä leimauslaitteella törmään isotissiseen Sannaan, joka toivotteli huomenet hieman kireän näköisenä. Mistähän nyt tuulee? Ei ole helppoa olla yli 20:en naisen esimies varmaankaan. Varsinkaan naisena!
Avattuani konttorin oven ihana kahvin tuoksu leijaili sieraimiini. No huomenta! Sami toivotti välittömästi. Vastasin huomenta hieman välinpitämättömästi.
Istahdin kahvipöydän ääreen ja näppäilin tekstaria ihastukselleni, joka on tällä hetkellä reissaamassa Euroopassa kavereiden kanssa. "moi, miten menee?" Tyhmä viesti ajattelin, "mut ei jaksa miettiä."
Kahviteltuani ja röökattuani avasin tietokoneen, ja ajattelin lukaista meilit. Tekstariääni keskeytti aikeeni, aukaisin viestin, "ihan kivasti."
Ihan kivasti! Mitä se tarkoittaa? "Sillä oli kai kiire", lohduttelin itseäni.
Puhelin soi, pomo soitti, tarvis lähtee heti kohta asiakkaalle Vantaalle.. Pakkasin läppärin, ja lähdin himan kautta asiakkaalle. Hikinen päivä tiedossa...

+/- saldo : 1 |