Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

BMW

Jammo kirjoitti noin 12 vuotta sitten (11 kommenttia)
Bemarikuljettajilla vaikuttaisi olevan keskimääräistä enemmän joko 1) pissaa päässä tai 2) jokin neurologinen häiriö.
Tällaiseen lopputulemaan olen päätynyt kolmen vuoden havaintojakson jälkeen.
Työpaikallani asia vahvistuu päivä päivältä. Kaikki lähialueen nuoret ja jopa 50 v-täyttäneet miehemme eivät juuri mistään muusta puhu kuin ”bemareista”. Olen ymmärtänyt että monet heistä ovat suunnittelemassa auton vaihtoa. Joopa niin. Olenko liian vanha käsittämään elämän tärkeitä asioita vai mikä tässä mättää?


+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minun 5-sarjan Bemarini on jo 9-vuotias, mutta sitäkin vanhaa autoa jotkut jaksavat kadehtia. Hyvä auto ajaa, mutta ei niin hyvä omistaa, jos ylläpitokustannukset hirvittävät.

  Itse etsin oikeastaan farmarivolvoa tai Audia, mutta sitten tuli hyvä BMW-yksilö vastaan, niin ostin sen. Ei ole kaduttanut. Automerkki se vaan on muiden joukossa.

  Jammo kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se on totta. BMW on laatuauto, sitä en tässä ole kiistämässä. Pahimmat kaahailijat vain tuntuvat olevan useimmiten BMW:n ratisssa.

  JiiPee kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jotkut ikivanhat nuorisobemarit varmaan vaikuttavat mielikuviin. En ole huomannut, että BMW-kuljettajat muuten ajaisivat sen kummemmin, kuin muutkaan. 5-sarjahan on sitäpaitsi "pappabemari", joka sopii hyvin tällaiselle perheenisälle.

  Audi on mun mielestäni nykyään enemmän sellainen nuorison suosima revittely/tuunausauto.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mullakin on mielikuva että Audeilla useimmiten ajetaan reilua ylinopeutta, mutta ei niissä ihan nuorisoa ole vaan sellaisia nuorehkoja yuppeja.

  Jammo kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, Audi on vähintään toisella sijalla tässä kilpailussa. Syy kaahailuun kehkeytynee auton tehojen myötä. No, kesällä olin kolleegan BMW 735:n kyydissä (3.5 litrainen) Jyväskyläreissulla, mutta hänpä ajeli tavallista rauhallisemmin (yhtä räjähtävää lähtöä lukuunottamatta) Se oli vähän kuin tiikeri venyttelemässä, jokainen tasan tarkkaan tietää että voimaa tuosta menopelistä löytyy.

  JiiPee kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  507-hevosvoimainen M5 voisi olla aika mukava lelu: http://www.youtube.com/watch?v=XO_uMHTQEl4

  Ongelmana tällaisissa supermalleissa on vain se, että kun joku hajoaa (ja takuu ei ole enää voimassa), niin saa ottaa pankista lainaa, että saa viat korjattua.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä olen huomannut, että Mersuissa ei yleensä ole vilkkuja ollenkaan.Vai onko niin, että Mersuissa se on lisävaruste?

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mersuissa vilkkua käytetään vain silloin kun poimitaan nainen kadulta kyytiin.


  JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hauskaa, kun taannoin vaihdoin vanhan Bemarin uudempaan Jaguariin, niin ihmisten asenne muuttui kertaheitoilla. Ennen kun meni Bemulla minne tahansa, niin autolle näytettiin suunnilleen keskisormea. No jos nyt ei ihan sentään, niin auto ei ainakaan kiinnostanut ketään.

  Nyt kun ajelen Jagella mihin vain, niin aina löytyy innostuneita ihmettelijöitä ja kyselijöitä - ja "herrasmiehen" autoon suhtaudutaan pääosin vain positiivisesti.

  Itse olen ihastunut Jaggeen niin paljon, että taidan hommata kesäautoksi toisenkin. Jonkun erikoisemman ja vanhemman.

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Luulin että olet fiksukin mies ;-)

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei vaiskaan. Jos itse jaksaisin kiinnostua autoista edes hieman nykyistä enemmän, tsekkaisin tietenkin alan parhaat ja laadukkaimmat tuotteet, niin kuin musiikissakin. Kävin muistaakseni vuonna 2008 istumassa eräässä Jaguaarissa, mutta kun persetuntuma ei yhtään miellyttänyt, päädyin lopulta Corollaan,ja sitten uudelleen samaan merkkiin 2011, jolla vaimo itse asiassa ajaa 80 % ajasta. Itsehän liikun polkupyörällä työmatkat huhtikuusta lokakuuhun.