Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Varoitus

Markkutapio kirjoitti noin 7 vuotta sitten (1 kommenttia)
Tänään varauduin tulevaan kesään ja ostin lattialla jalustan varassa seisova tuulettimen... siis lattiatuulettimen. Hugin merkiltään ja rupelin halkaisija on 40 cm.

Käyttöohje tuli tietysti luettua ja siinä olevat varoitukset.
Normaalivaroitusten lisäksi siinä oli kuitenkin varoitus jollaista en ennen koskaan ollut missään nähnyt aiemmin, ja se menee näin...

"Tätä laitetta ei ole tarkoitettu fyysisiltä tai henkisiltä kyvyiltään tai aisteiltaan rajoittuneiden taikka kokemusta ja tietoa vailla olevien henkilöiden (eikä lasten) käyttöön, ellei heidän turvallisuudestaan vastaava henkilö ole valmentanut heitä laitteen käyttöön tai valvo sitä."

Tuli tuosta ensimmäisenä mieleen että olisi voinut vaan lyhyesti kirjoittaa siihen että käyttö on kielletty lapsilta, sokeilta ja hulluilta, mutta ehkäpä siitä toisella ajattelukerralla saattaisi löytyä jotain syvällisempääkin.


+/- saldo : 1 |

    Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lattiatuulettimen hankinnasta on jo noin neljä kuukautta.
    Nyt eletään heinäkuun viimeisiä päiviä. Viimein tuli helteet ja niin ollen viimein myös käyttöä lattiatuulettimelle.
    Tämän tuuletuksen hankintaa ei kuitenkaan kannata tuuletella kun näin myöhään kesällä samoja tuulettimia myydään jo lähes puoleen hintaan. Nyt harkitsen hankittavaksi sellaisen sammakon joka osaa ennustaa säät.