Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tusmørke : Fjernsyn i Farver

Markkutapio kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
https://open.spotify.com/album/0YNdm7sZRXilGFgtu9K4RQ?si=17TjuqdOTgiUjpoPeS4hGQ

Lyhyesti arvosteltuna... hienoa, mahtavaa, upeeta.

Pax Romana : Trace Of Light

Markkutapio kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
https://www.palasokeri.com/arvostelu/94246

JAAN WESSMAN : Alice I Once Knew

Yawn kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
May the 4th be with you! :D

Käytän nyt ihan häpeilemättä tätä World Wide Webia puhtaasti omiin mainostarkoituksiin, jos vaan sallitte tällaisen lyhyen mainoskatkon.

Vappuaattona ilmestyi Spotifyhyn allekirjoittaneen ensimmäisistä ensimmäisin soolotuotos - sinkku nimeltä Alice I Once Knew, joka antaa esimakua syyskuun 14, julkaistavalta kokopitkältä nimeltään None For The Money, Two For The Show. ...Jatkuu »
  Markkutapio kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelin kolmeen kertaan ja parani joka kuuntelulla. Alku lähtee hieman unessa laiskahkosti ja vasta jossain 4 minuutin kohdalla bandi herää eloon ja saavuttaa harmonian... tuota loppupuolen menoa olisi jaksanut kuunnella pitempäänkin. Laulu oli ihan hyvää, mutta oli siinä rajoilla että menee liikaa taiteellisuuden puolelle... se "twistin ylivoima" pitää aina muistaa.

Levymessut Hyvinkää la 5.5.18

fibi kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
Kansainväliset Levymessut Hyvinkäällä la 5.5.18 klo 11-16
Paikka: Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Ostetaan ja myydään äänilevyjä. Levykauppiaita Saksasta, Ruotsista ja Suomesta. Sisään 4€ (klo 15-16 ei pääsymaksua).

FB: https://www.facebook.com/events/542446569446184/

Mythos : s/t

Jammo kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
Olen jotenkin aivan heikkona tähän levyyn. Kauniilla huilumelodialla alkava albumi on nuoruuden pontevuutta ja angstia täynnään. Triolla mennään ja lujaa. Vaikka paikoin meno kuulostaa (tai on?!) epätarkkalta tai kömpelöltä erityisesti lauluosuuksissa, niin hienot jaksot ovat selkeästi enemmistönä. Instrumentaalinen osaaminen on valloittavaa. Jossain kohdissa bändi kuulostaa vahvasti Pink Floydilta tai sitten musiikillinen ajattelu vain myötäilee esikuvaansa voimakkaasti. ...Jatkuu »

David Bowie : Space Oddity »

  Jammo kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
  Cygnet Committee on ironinen kommentaari hippiliikkeen irvokkuuksista. Bowie hallitsi dystooppisen laulunteon suvereenisti jo nuorella iällä.

Il Bacio Della Medusa : Discesa agl'inferi d'un giovane amante

Fisi kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
Ai eikö tätä ole muka kukaan muu täällä kuunnellut? Mainiota nykyitaloprogea, jossa löytyy niin herkkyyttä kuin raskauttakin, teatraalisuutta sekä rokkaavuutta. Vaikea oikein verrata suoraan mihinkään muuhun bändiin, kun paikoin kuulostetaan 70-luvun italobändeiltä, paikoitellen huilu pärisee kuin Jethro Tullilla, ja välillä ollaan varsin oopperamaisissa tunnelmissa. Lämmin suositus.
  Markkutapio kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
  "Deus Lo Vult"-albumin oon näköjään kuunnellut kuusi vuotta sitten. Ilmeisesti ei tehnyt vaikutusta kun ei uudestaan ole soinut, mutta ehkäpä pitänee jossain vaiheessa laittaa uudestaan kuunteluun.

OAK Oscillazioni Alchemico Kreative : Giordano Bruno

Markkutapio kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
https://open.spotify.com/album/48Om1NzlrshoID22wUNYVb?si=H6qcUtuSRQaIraVhnkCYeA

Tätä albumia ei ainakaan tylsäksi pääse mainitsemaan. Kannattaa kuunnella uudestaankin.
Vierailijoina kappaleissa David Jackson (VDGG), Richard Sinclair (Caravan, Camel), Sonja Kristina (Curved Air), Jenny Sorrenti ja Maartin Allcock (Jethro Tull).

Rare Bird : As Your Mind Flies By »

  Jammo kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
  Koko kakkospuolen kestävä kunnianhimoinen progeopus Flight pelittää kyllä paikoin ihan kivasti ja tuo mieleen sekä van der Graaf Generatorin A Plaque of Lighthouse Keepersin että Graciouksen ! -levyn. Bändin hepuilla vaan ei ollut yhtä terävä sävellyskynä kuin nuilla tunnetummilla muusikoilla.

Ken Hensley : Rare & Timeless

Markkutapio kirjoitti noin kuukausi sitten+/- saldo : 0
Taisi olla Hensleyn viimeinen levy kun loppuun sano Goodbye.
  Markkutapio kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
  Hämmästyttää tuo versio "Lady in Black" kappaleesta... mikä lie tuon viihteellisen version tarkoitus?

Sloche : J'un oeil

Jammo kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
Gentle Giant-silmälaseilla katsoen - kuten aina katson - toiseksi paras 70-luvun proge tuli Kanadasta. Sloche esimerkiksi todistaa tästä hienosti : musiikki on samalla kertaa sekä "monimutkaista", herkkää että voimallista. Muutaman biisin kohdalla joudun tosin myöntämään että osa musiikista on suoraan transponoitu Gentle GIant-kappaleista. NO problem, sellaista tekivät myös ns. klassisen musiikin suuruudet aina J.S. ...Jatkuu »

Klaatu : s/t

Jammo kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
Levy kuulostaa paikoin ihan The Beatlesiltä, ja se oli kuulemma bändin tarkoituskin eli huijaamalla, siis uskottelemalla että tässä on Beatles uudelleenkasattuna , saada ostava yleisö huijatuksi. Näin siis Pajuniemi suurin piirtein selostaa kirjassaan Aamunkoiton portit. Aika hyvin Klaatu tributoi edeltäjäänsä ja mikäs siinä, musiikki toimii ihan ok.
  Jammo kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
  Päivän kuriositeeetti : Jean Michel Jarre käyttää biisissään Second Rendez-Vous Täsmälleen samaa teemaa kuin Klaatu levyn lopetusraidalla Little Neutrino. Tosin yhdeksän vuotta myöhemmin kuin Klaatu. Kuka kopioi, lainaa tai plagioi ketä? Tämän jätän teille kotitehtäväksi.

Lau Nau : Valohiukkanen »

  Jammo kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
  Unenomaista

Jimi Hendrix : Gothenburg, 1.9.1970

Jukez kirjoitti noin kuukausi sitten+/- saldo : 0
Ompa hieno keikka Jimin viimeiseltä Euroopan turneelta.
Speed corrected audience recording G

Matti Karjalainen & Unto Laine : Electronissimo Avantgardissimo

k.p.tikka-ri kirjoitti noin kuukausi sitten+/- saldo : 0
Tämä on huima sähköinen U-levy, äänitetty 1973 Tampereen Tekulla, julkaistu tänä vuonna Ikuisuus-, Jumi- & Gafoni-nimisten äänitefirmojen toimesta. Musiikki/meteli vertautuu äkkiseltään Pekka Airaksisen warhaistuotantoon, äänitysajasta kertoo yhdessä biisissä käytetyt Victor Jaran "El Pueblo Unido Jamas Sera Vencido"-biisin melodianpätkät. Kokeilevaa tavaraa. Kävi ainakin meikäläisen korvaan korvien väliä miellyttäen...

Gracious : Gracious!

Jammo kirjoitti noin kuukausi sitten+/- saldo : 0
Tämä albumi on järjettömän vaikea nimetä tai määritellä oikein. Joskus bändin nimi on Gracious joskus Gracious! Toisinaan albumi on s/t sillä logiikalla että sehän on sama kuin bändin nimi ja toisaalta oikein olisi myös pistää "!" albumin nimeksi, kun bändin nimi kerran on Gracious...
Onneksi elämässä ei ole kysymys oikeassa olemisesta, vaan jostain aivan muusta...
Niin tai näin , fantastisen hienoa musiikkia on kuulosteltavana levyn täydeltä!