Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Lempparibiisisi juuri nyt »

  FunkyMonk kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muse: Starlight

  Biisi joka saa sekä tanssimaan grooven mukana, ja fiilistelemään upeita laulumelodioita !

Pain of Salvation Nosturissa 13.5.

FunkyMonk kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Oliko kukaan kyseisellä keikalla viime viikonloppuna ? Pain of Salvationin ensimmäisen Suomen visiitti oli ainakin allekirjoittaneen mielestä todellinen musiikkielämys. Bändi oli todella kovassa vedossa, ja saundit kirkkaat. Yleisökin oli mukana heti ekasta biisistä lähtien.

Vuodesta 2007 näyttääkin tulevan varsinainen proge-vuosi, kun Suomeen tulevat ainakin Rush, Dream Theater, Symphony X, Opeth ja Porcupine Tree...ei paha :)

Porcupine Tree »

  FunkyMonk kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tervehdys ihmisille !

  Huomasin, että täällä keskusteltiin Porcupine Treestä ja muutenkin progesta, joten täytyi päästä itsekkin kertomaan mielipiteitään.

  Ostin Fear of a blank planetin viime viikolla. En ole ehtininyt vielä kuunteleen levyä kovinkaan paljoa, mutta ensi vaikutelma on positiivinen. Nimi-biisi on vähän keskinkertainen, mutta muut ovat todella hienon kuuloisia. Erityisesti pidän Way out of Here:stä ja Sleep together -kappaleista. ...Jatkuu »
  FunkyMonk kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänään kuuntelin vihdoin Anesthetizen alusta loppuun...loistava kappale. Muutenkin levyn keskiosa on parhautta, alku ja loppu eivät yllä aivan samalle tasolle.

  Frippin tekemät äänivallit Way out of Here:ssa ovat myös hienoja. Lifesonin soolo Anesthetize:ssä kuulostaa juuri tekijänsä näköiseltä - henkilökohtaisesti en ole koskaan pitänyt hirveästi Lifesonin sooloista..jotenkin liikaa vingutusta