Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Spoileria: Rush Anniversary Tour alkaa tänään 26.5.! »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juhlakiertueella rumpupallin valtaa Working Manin, Finding My Wayn ja In The Moodin aikana alkuperäisrumpali John Rutsey.
  Hänellä on mukana Abu-matic 120 virveli.

Puistoblues 2004 »

  Pavel kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Let It Rollia seurannut Representing The Mambo(-89) on parempi.Uusista omistan vain Live From Neon Parkin(-96), jolla Shaun Murphy on ainakin vielä mukana.Kiinostaisi kyllä, onhan Ritchie Hayward yksi kaikkien aikojan rumpaleista.V-95 bändi oli mukana Pori-Jazzeilla.

  Joo, "Representing The Mambo" on paras Featin "uudemmista" levyistä. 90-luvun ja kuluvan vuosituhannen aikana julkaistut levyt ovat jotenkin omituisen hengettömiä vaikka meininki on periaatteessa hyvä. ...Jatkuu »

STEELY DAN »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mahtaakohan tuo Early Years sisältää biisejä myös vuojen 1971 soundtrackilta You Gotta Walk It Like You Talk It (Or You Lose That Beat)? Levy on nimetty Fagenin, Beckerin ja Diazin nimiin ja edelsi siis Steely Dania.

  Biisilista:
  1. You Gotta Walk It Like You Talk It
  2. Flotsam And Jetsam
  3. War And Peace
  4. ...Jatkuu »

  Minulla on PVC/Jem Records-merkillä julkaistu vinyyli tuosta "The Early Years"-albumista ja ainakaan siinä ei ole mukana yhtäkään mainitsemistasi biiseistä. Levyn biisit ovat vuosien 1968-1971 välillä äänitettyjä demoja ja aikaisia studiosessioita ja ainoa ainakin minulle tutumpi biisi on versio Steely Danin ekalle albumille päätyneestä "Brooklyn"-biisistä.
  Toinen hyllystäni löytyvä demo-kokoelma, "Sun Mountain", on toisaalta paljon mielenkiintoisempi; mukana on useita SD:n albumeille myöhemmin päätyneitä huippubiisejä karkeina demoversioina. Muutama biiseistä on bändiversioita, mutta suurin osa lähes pelkästään pianosäestyksellä toteutettuja versioita/raakileita, esim. myöhemmin "The Royal Scamille" päätynyt "Caves Of Altamira" oli suhteellisen vanha Fagen-Becker-biisi kuten levyn demoversion mukanaolosta voi päätellä.
  Ja tosiaan, "Aja"-albumiin pettynyt-kommentti menee minulta täysin yli hilseen, aivan uskomattoman hieno levy täynnä klassikkobiisejä ja esim. nimibiisin loppupuolella oleva fonisti Wayne Shorterin ja rumpali Steve Gaddin vuoropuhelu on suunnilleen hienointa mitä (pop/jazz-)musiikin saralla on koskaan kuultu.

Rushin konserttikiertue »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse ajattelin odottaa vielä Ruotsin keikkaa. Ja kyllä toi lipunhankintaprosessi pikkusen rajoittaa lähtöhaluja, ainakin Englannin keikoille.

  En haluaisi olla pessimistinen, mutta mahdolliselle Ruotsin keikalle saattaa lippujen tilaaminen olla vieläkin hankalampaa kuin noille Englannin keikoille. Varsinkin, jos kyseessä olisi ainoa pohjoismaiden esiintyminen.
  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyselin lämpimikseni Ticnetistä että miksi heidän webbimyyntinsä ei toiminut noille Rushin lipuille, sieltä saapui vastaus äskettäin:

  Hello!

  The tickets will be released the 22nd of March at 9o´clock.

  Best Regards
  BiljettDirekt Ticnet

  Anna


  Tiedä sitten montako lippua on myytäväksi ko. päivänä, mutta internettiin noita ei kai kannata tällä viikolla odottaa myyntiin.

  Mitä horiset?

Power pop »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Entäpä sitten The Knack, tunnetuin biisi tietenkin "My Sharona" tai John Waiten The Babys/Bad English-viritelmät. Tai vaikkapa Baby Grand/Hooters-miesten jutut.

Zappa In Memoriam »

  Pavel kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oikeastaan Zappan loppu oli aika zappamainen. Mihin muuhun homo- ja kullivitsien isä olisi voinut kuolla kuin eturauhassyöpään - ellei peräsuolisyöpään ( :shock: ) Joka tapauksessa Luoja on humoristi ja näköjään Zappa-fani :D

  frankwazoon ajatukset juoksevat sellaisella tasolla, etten ainakaan minä pysy perässä. Mitä tekemistä homo- tai kullivitseillä on eturauhassyövän kanssa?
  ZPZ-keikka Tukholman Cirkuksessa kuukausi sitten oli älyttömän kova, bändi tiukka, Ray White vedossa ja yli kaksi ja puolituntinen settikin pantu suurimmaksi osaksi uusiksi viimevuotiseen vetoon verrattuna:

  Dirty love
  My guitar wants to kill your mama
  City of tiny lights
  I ain’t got no heart
  How Could I Be Such A Fool?
  Lonely little girl
  Dumb all over
  What’s new in Baltimore
  Suzy creamcheese
  Brown shoes don’t make it
  America drinks and goes home
  Pygmy twylyte
  Duprees paradise
  Willie the pimp
  Dog meat
  G-spot tornado
  Zoot allures
  Wind up working in a gasstation
  San ber’dino
  Illinois enema bandit
  Carolina hard core ecstasy
  Muffin man
  Pavel kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuka kutsuisi Zappan pojat Helsinkiin keikalle ?

  Kutsu välitettiin Tukholmassa, loppu on kyllä täkäläisistä promoottoreista kiinni.
  Peace, mutta en kyllä oikeasti tajunnut yhteyttä.
  Pavel kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hieman vinksahtaneella logiikalla ajatellen Zappan tietyt em. kohderyhmiin suunnatut tekstit antavat olettaa, että Zappalta löytyy syöpä mieluummin ala- kuin yläpäästä.

  Mutta tarkoittamasi tekstithän ovat seksuaalisesti värittyneitä ja -arvottuneita ja eturauhassyöpää en saa mahtumaan samaan kategoriaan. Logiikkaasi käyttäen potentiaalisempi kuolinsyy olisi voinut olla verenhukka sen seurauksena, että vaaleanpunainen puudeli olisi purrut Frankin kikkelin poikki, avun kutsuminenkin olisi tökkinyt, koska Zappa olisi samalla tukehtunut päässään olleeseen kaasunaamariin. ...Jatkuu »

Camel »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tosin huumori aspekti bändissä on kiistaton. Muistan kun kerran kuunneltiin Gentle Giantia porukassa niin sai kyllä nauraa oikein makeasti.

  Huumoriaspektia edustaa tässä "huumori aspekti".
  Camelin "Pressure Points"-videota tuli joskus katseltua & kuunneltua yllättävän paljonkin, ne joihinkin biiseihin liitetyt dramatisoidut ja näytellyt teemapätkät ovat kyllä aika hirveitä, mutta soitto kulkee ihan mallikkaasti. "Stationary.." ja jopa "I Can See Your House..."-levyiltä (jälkimmäiseltä "Wait") löytyy ihan kelvollisia biisejä.
  Tuon aikaisen rumpali Burgessin kanssa juttelin/sönkötin vuosia sitten ravintolatiskin ääressä muutaman sanan mm. ...Jatkuu »

Rush in Rio »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Välilä on liikaa yleisön hälinää ja välillä hukkuu laulu, välillä kitara ja välillä rummut

  5.1-ääniraita tosiaan kuulostaa kakofonialta kaikuineen ja yleisönmöykkineen. Kokeile sitä vaihtoehtona olevaa stereoraitaa joka on ihan kuunneltava, ainakin omaan korvaani mieluisampi vaihtoehto.

Thin Lizzy »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Chinatown on ikuinen suosikkini, Black Rose, Johnny the Fox ja Bad Reputationkin ovat kelpo levyjä. "Cold Sweat" ja "Sun Goes Down" ovat kelpo biisejä, mutta muuten Thunder And Lighting ei täysillä sytytä. Renegade sen sijaan on turhan aliarvostettu levy ja on ilmestymisestään lähtien (oliko se -82 tai jotain sinnepäin?) viihtynyt hyvin levylautasellani. ...Jatkuu »

pop (80-luvun alku) »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vaikka nyt mennäänkin enemmän 80-luvun loppupuolelle, on pakko mainita hieno skottibändi Love And Money ja varsinkin albumi "Strange Kind Of Love"(1988). Niitä kolmea muuta levyä en ole kyllä kuullutkaan lukuunottamatta satunnaisia biisejä kokoelmalevyltä. Levy on täynnä komeaa funk/soul-vaikutteista poppia ja esim. avausraita "Hallelujah Man" on todellinen instant-killer. Rummuissa levyllä Jeff Porcaro, tuottajana Steely Dan-tuottaja Gary Katz ja heitteleepä Donald Fagenkin clavifillejä mainitussa "Hallelujah Manissa". ...Jatkuu »

Marillion - Epätoivoista? »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Huonoimmat: Seasons End, Fugazi.

  Pöh, Fugazi on Marillionin top-vitosessa, heti siellä jossakin Misplaced Childhoodin ja Clutching At Strawsin takana.

  Edit:Kuuntele vaikka.
  The thief of Baghdad hides in Islington now
  Praying deportation for his sacred cow
  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Parhaat levyt kronologisesti:

  Script for a Jester's Tear
  Fugazi
  Misplaced Childhood
  Clutching at Straws
  The Thieving Magpie - (La Gazza Ladra Live)

  Myös Reel To Reel-livealbumi on kelpoa ajankuvaa.
  Vuonna 1995 innostuin hetkellisesti nykyisestä Marillionista kuultuani aivan perkeleen hienon ja tuoreelta kuulostavan Cannibal Surf Babe-piisin Afraid Of Sunlight-levyltä ja ajattelin että bändillähän voisi olla saumaa menestyä kaupallisestikin ja löytää uusia faneja. ...Jatkuu »

Whitesnake comeback »

  Pavel kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ovat viimevuotisella rundilla soittaneet esim. Walking In The Shadow Of The Bluesin ja Ain't No Love In The Heart Of The Cityn, joten muutakin kun MTV-hittejä on lupa odottaa (toivottavasti).[/quote]
  Viimevuotisen Ruotsin keikan nähneenä täytyy ikävä kyllä sanoa, että versiot em. biiseistä olivat aivan kaameita hevipullisteluvääntöjä, Marsdenia ja Moodya tuli ikävä. ...Jatkuu »

  Kun muistelen Ruisrockissa -83 nähtyä bändiä ja tätä nykyistä vedätystä, voin kertoa että kokoonpanolla on väliä.

Rushin albumit »

  Pavel kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Signals - Presto ovat kaikki erinomaisia, sitten taso laskee kuin lehmän häntä.

  Korkeimman Rush-oikeuden korjaus tähän; erinomaisia ovat kaikki kasarilevyt Permanent Wavesista Power Windowsiin. Hold Your Fire menee vielä melkein samaan kastiin muutaman huippubiisin ansiosta. Prestosta lähtien vedettiin ns. liikaa kaniineja hatusta ja bändi oli levytyksissä useimmiten hukassa. Livenä toki lähes aina taattua tavaraa nykyäänkin.
  Pavel kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No ihan hyvä jos joku jaksaa sitä Prestoa kuunnella, minä en. Ostin joskus silloin ihan tuoreeltaan eikä nappaa, ei.

Noin yleisesti progesta, tai mitä vaan progesta »

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  EsaJii kirjoitti 1/1/2004 klo 01:16: Muistelin Zappan konserttia 1974,

  Sinäkö se huusit "Whipping Post!"?