Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Romano Progin ja Palasokerin kokoelmalevy vol. 2

RomanoProgi kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Ollos tervehdittyjä progiväki! Olen Romano Progi, Progressive International Electronic Rock Unionin perustajajäsen ja presidentti. Olemme rantautumassa yhdistyskuviomme kanssa myös Suomeen osana yhteiseurooppalaista progressiivisen rockin kulttuurihanketta ja tämän kunniaksi olemme tänään julkistaneet yhteistyössä Palasokeri.comin kanssa kokoelmalevyprojektin, jolle kutsutaan suomalaisia bändejä mukaan.

Voitte lukea lisää aiheesta erilliseltä tiedotesivulta:

http://www.palasokeri.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=8


Ja vielä kerran kiitos tästä yhteistyömahdollisuudesta ja kaikkea hyvä progin harrastajille!
  RomanoProgi kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meillä on tässä nyt ollut vähän härdelliä progiunionin hallituksessa. Minut on jo kerran äänestetty kumoon mutta nyt sain luottamuslauseen, joten projekti voi jatkua.

  Mukaan on turha enää ilmoittautua, olemme jo päättaneet kuukausi sitten, ketkä kavereistamme pääsevät mukaan projektiin ja aika hyviäkin ilmottautujia on pitänyt torjua, koska levytila on täynnä. Osa mukaanmahtuvista on tosiaan suomalaisia, mutta häviävän pieni osa. ...Jatkuu »
  RomanoProgi kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Moi. Mulla on ollu vähän kiirettä erilaisten projektien suhteen, mutta kovaa kamaa on luvassa, sanokaa minun luvanneen. Kaverini, videotaitelija Haße teki yhteistyössä Palasokeri Productionsin jamppojen kanssa Uomo Universalen Pizza Del Torsoon musiikkivideon, joka on näillä hetkillä heavyrotaatiossa kansainvälisillä musiikkikanavilla. Tässä teille kuitenkin ennakkoon kunnioitukseni osoituksena teitä kohtaan.

  http://stage6.divx.com/user/PBird/video/1821929/
  http://video.google.com/videoplay?docid=-6127116823607592994&hl=en


  ÄÄH, täällä ei toiminutkaan videoiden upotus viestiin. ...Jatkuu »