Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Viisi viimeksi ostettua levyä part IV »

  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuli muutama hankinta näin lokakuun aluksi.

  Sepi Kumpulainen & Erikoismiehet: Kesähitti ep (cd)
  Elonkorjuu:Scumbag Goes to Theatre - live
  Harvest:Flyin' High,Runnin' Fast
  Fantasia: same
  Scapa Flow: Uuteen aikaan
  Turo's Hevi Gee:Elämää Suurempi Äänilevy

  Näistä kuunneltuja on Elonkorjuu ja Sepi

  Sepi kuullosti hyvältä bändin kanssa yksinään on vähän aran kuuloista.

  Elonkorjuu: Tarviikohan tätä mitenkään luonnehtia? musiikki on hyvää ja rentouttavaa homma toimiin näin 40 vuoden jälkeenkin. ...Jatkuu »
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tabula Rasa: same
  Kalevala:Abraham's Blue Refrain
  Hassisen Kone:Rumat Sävelet
  Tigers: White Hot Rock

  Tabulan levy kuullostaa tunkkaiselta ja jotenkin hätälemällä tehdyltä tuotokselta,Ekkedien tanssi levy tuntuu paremmin onnistuneelta ja raikkaammalta kuin eka levy.

  Kalevala
  Miellyttävää ehkä aavistuksen verran kiireellä tehdyltä 2-5h lisää aikaa rauhottoua ja tehdä sitten levy vois olla peremman kuuloista.

  Hassisen Kone
  Synkähköä ja soitannollisesti paremman kuuloinen kuin eka levy,soittamiseen on kasvettu ja kehitytty.

  Tigers
  No loppua kohden mentäessä kyrsiintyminen alkaa heijastumaan levystä ja ukot haluas heittää kaiken läskiks,heijastuu levystä muuten ihan kohtuullinen levy.
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä oot pitäny?

  Scapa Flow yllätti positiivisesti, nais solisti, soudit hyvin raikkaat ei synkkää tai tunkkaista vaikutelmaa.
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa-a sen kun tietäisin odottelen Nimbuksen :Obusta cd:nä
  tosin joku vois kirjottaa Jukka Kuoppamäelle ja kysästä kuka omistaa Satsangan katalogin? olen sitä selvitellyt onnistumatta. Teen töitä kokoajan tai ainakin melkein.
  jarmo kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 1
  CD:nä tuli hankittua

  Pink Floyd: Dark side of the moon
  Jethro Tull: Benefit, This was
  Rush: Hemispheres ja Vapor trails

  Ihan hyvä kattaus omasta mielestäni.
  jarmo kirjoitti noin 7 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Tuli jälleen tehtyä hankintoja

  Saga: Behaviour
  Sky: 1
  Samuel Prody: s/t
  Eloy: Ocean

  Sagan musiikki ehkä hieman liikaa valtavirran suuntaan kääntynyt ja tasoltaan heikompi kuin edellinen.
  Eloy ja Sky ovat eniten soitto aikaa saaneet näistä. Toimivat hyvin ainakin itselle.
  Samuel Prody voisi ehkä kuvailla hard, psyke, proge sekoitukseksi mutta hyväksi. Levy on heidän ainoa.
  Eloysta sen verran vielä että Ocean levy herätti kiinnostukseni krautrock kohtaan

Viimeksi ostetut kirjat »

  jarmo kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaahas vuoden ekat hankinnat:

  Aune Hämäläinen:mihin Tuula
  Helvi Hämäläinen:raakileet
  Toivo Pekkala:tehtaan varjossa
  F E Sillanpää:rippi
  Lauri Viita:moreeni
  Lauri Viita:entäs sitten Leevi

  Sillanpää:ripittää itseänsä eli muistelee lyhyesti elämänsä vaiheita ja ihmisiä,tapahtumia ja niissä tapahtuvia asioita.

  Pekkala: sisällissodan loppuun sijoittuva,yhden perheen kohtaloista ja perheen lasten kasvusta,töihin pääsystä tehtaaseen.

  Viita: työläis kirja,rakennusmiehestä ja sisällissodasta kertova.

  Hämäläinen A:rautatie harjoittelija Tuula Kivekäs on henkilö pääosassa tässä kirjssa,tarina sijoittuu jollekin rautatie asemalle ja sen työhön,asiaskaspalveluun.lopulta Kivekäs saa paikan toiselta asemalta kun hänen harjoittelu on päättynyt. ...Jatkuu »

Selaimet »

  jarmo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vika ei välttämättä olekaan selaimessa vaan koneessa tai verkossa,koska kaikki muutkin selaimet temppuilevat,Opera ver 10.53 päivityksessä kohtasi tuntemattoman virheen jonka vuoksi Opera sulkeutui 10.54 ver. päivitys. Maxthon,Safari,Orca kaikki hidastelivat ja ilmoittivat sivun latautumisvirheestä.
  jarmo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vika alkaa selviämään kovolla liikaa roskaa ja kaksi hemmetin softaa hidastaa konetta ihan liikaa tai oikeastaan surffailua.
  jarmo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vika on osittain Fb:n javascript enginessä ja muuten onkin viat flashplayer pluginissa ja plugin container kaatuilee välillä ilmoitin mozilalle tekevät jos osaavat tai pystyvät jotakin.
  jarmo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Syynä voikin olla tää visva joka nyt on kaatuillut ja selain kaatuu samalla kun vistatarkistaa päivitykset tai avast päivittää ittensä,syyskuussa pitäisi tulla päivitys 3.6.9 kun tuo black hat tapahtuma on ohi,näin mozilla oli kertonut.
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JScript engine on syypää siihen ettei sivujen komentosarjoja voida ajaa tai suorittaa, FF 3.6.15 ja vikaa on edelleenkin nyt tosin vähemmän eli oletan vian oleva komentorivin ajamisessa/suorittamisessa JS engine on non-stabile tilassa = epävakaa.

Viimeksi luettu kirja »

  jarmo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 1
  F.E Sillanpää:Hurskas Kurjuus

  Kertoo Nikkilä nimestä talosta ja sen perheestä Benjamin Benjaminpoika ja 3 puoliso Maija
  lapset 2 tytärtä Penjamin toisesta liitosta ja poika Johan Aabraham Benjaminpoika. Penjami on viinaan taipuvainen mies ja väkivaltainen talollinen,eletään 1850-lukua,Penjami hakee viinaa Ollilan isännältä joka on Kokemäeltä syntyisin ja luovuttaa talonsa kiinnekortit ja kirjat vastineeksi viinasta ja leivistä Ollilan isännälle ja kun Penjami kuolee on talvi 1860-luku "köyhäaika" talo ulosmitataan maksamattomista veroista ja Ollilan isäntä huutaa talon ja poikansa Anttoo muuttaa tallon asumaan,Maija ja johan joutuvat muuttamaan muualle tuosta talosta,matkalle sukulaistensa luo he näkevät muitakin on matkalla jonnekin ja osa nääntyy ja kuolee matkalle. ...Jatkuu »
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1
  F E Sillanpää: Elämä ja Aurinko

  Lähinnä näytelmäksi tarkoitettu teos. Ulkopuolisen näkökulmasta kirjoitettu ikäänkuin henkilö seuraa sivusta mitä muut tekevät ja mitä puhuvat. Kirja on mielestäni hyvin kirjoitettu ehkä hieman liian lyhyt,jäi jotenkin keskeneräiseksi tai idea loppui kesken. Pidin kirjasta ja arvosanksi vois antaa 7

  Kannattaa lukea jos ei ole Sillanpään tuotantoon tutustunut.
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  F E Sillanpää: Kiitos Hetkistä Herra

  Kirjassa Sillanpää muistelee omaa elämäänsä ja hetkiään,luontoa,ihmisiä. Lyhyitä kuitenkin muisteloissa huokuu onnellisuutta ja melkein voi nähdä silmissään nuoren parin hakemassa synnytyslaitokselta esikoistaan ja pääskysten lentelevän kirkontornin ympärillä, ukkojen juomassa sahtia puhelemassa itsenäisyydestä ja torpparilain kumoutumisesta. Kirja on hyvä ja helppolukuinen sekä kevyt, arvosana 8
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jahas jos taas kertois/arvostelisin kirjan.

  F E Sillanpää:Töllinmäki

  Pakina kokoelma,monet pakoinoista on Sillanpään muisteloa omasta elämästään, luonnosta ja ihmisistä, näkymistään saman tyylinen kuin kiitos hetkistä herra joka tosin on kirjoitettu tämän jälkeen, en omistanut tätä vielä silloin kuin luin tuon kiitos hetkistä herra kirjan sain tämän vasta 2vko:a sitten ja 3pv:ssä luin ja arvosanaksi voin antaa 8 helppo lukuista ja kevyttä tekstiä.
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mika Waltari:Ihmeellinen Joosef eli elämä on seikkailua
  vakava ajanviete romaani

  kertojana nainen joka kertoo kesästään, kirja on helppo lukuista ja värikästä sekä viihdyttävää luettavaa. tosin omasta mielsestä toistaiseksi paras Waltarin kirja. Kirjassa liikutaan Helsingissä, kappelissa,grandissa, fazerilla. Rikkaan perheen toimeton tytär joka kirjan aikana ihastuu ja lopulta menee kihloihin Joosef Huttusen kanssa maisteri johon neiti ylioppilas sattumalta törmää.

  Arvosana 9
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mika Waltari: Rakkaus vainoaikaan

  Kaunis tarina nuorukaisesta joka talvisodassa haavoittui päähän ja menetti muistinsa ja hänen "hoitajastaan" Marjutista yliopistossa opiskeleva neiti, joka tavattuaan serkkunsa Matin ja tämän seurueen jossa myös oli mukana Aatos päähän haavoittunut nuorimies, Marjut lähtee saattamaan häntä kotiinsa toisellepuolen kaupunkia, josta alkaa keväinen rakkaustarina joka jatkuu kesällä Marjutin kotona maalla kartanossa tavallisissa askareissa kunnes syksy saapuu ja erottaa heidät Aatos jää maalle ja Marjut palaa kaupunkiin ja suorittaa yliopisto opintonsa Saksan ja Ranskan kielissä ja tulee kevät ja he tapaavat jälleen maalla kunnes alkaa jatkosota.

  Kirja on jälleen viihdyttävää luettavaa, helpohkoa luettavaa.

  Arvosana 9
  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Teemu Rinne: Kuvat kertovat Palmu murharyhmä

  Kirjan päähenkilönä on Johan Mikael Palmu, setä oli komissario Frans J Palmu jonka hautajaisista alkaa kirjan tapahtumat. Kirja on helppolukuinen Waltarin tyyppille tutummalla tavallta kirjoitettu tarina rönsyilee ja etenee kuin Waltarin Palmukirjat. Kirja on hyvä ensimmäiseksi kirjaksi.

  arvosana 8

Vinyylilevyjen uusi nousu? »

  jarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ostan ja kuuntelen, niissä vaan on jotakin, ostan ja kuuntelen myös c-kasettejakin. kaikkia artisteja/bändejen levyjä ei ole julkaistu cd formaatissa, joten ostan vinyylinä.