Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tulevaisuuskertomus

jote kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kertomus tulevaisuuden suomalaisista:
https://tarinasaitti.webnode.fi/_files/200000049-ebc36ebc38/uudetajat1.pdf

Riikinruotsin ääntäminen!

jote kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
Haluaisin oppia riikinruotsin ääntämisen niin, ettei kuulisi että olen Suomesta. En häpeä suomalaisuuttani mutta kerta asun Ruotsissa, niin olisi käytännöllistä osata puhua sujuvaa ruotsia ääntäen sanat oikein; ei Suomen ruotsiksi koska sehän on jäykkää monotonista.
Vaikeinta on kirjaimet R ja A. Ärrä on huomattavasti lievempi kuin suomen ärrä; Err. A-kirjain ei saa olla yhtä avoin kuin suomessa. ...Jatkuu »

Björn Rosenström : Var får jag allt ifrån - En så kallad samling

jote kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
Björn Rosenströmillä on hyvät sanat. Häntä voisi kutsua vaikkapa Ruotsin Juice Leskiseksi. Rosenströmin biisit ovat pikkuhärskejä, mutta hyvällä maulla niin, että se naurattaa terveellä tavalla.
Kaikkia lauluja ei oikein voi suomentaa koska pääpaino on kielessä sekä Göteborgin murteessa. Samasta syystä Juicenkaan piisejä ei voi aina kääntää muille kielille.

Sama pää kesät talvet!

jote kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Muutama vuosi sitten rekistelöin tämän tilin, mutta sitten unohdin kirjautumistiedot enkä päässyt tänne.
Yhden ainoan kertomuksen olin ehtinyt tänne kirjoittaa; Vattula-kertomus josta hakukoneet muistuttavat mutten voinut päästä sitä muokkaamaan kun en muistanut mm käyttäjänimeä.
Vihdoinkin tuli mieleen kyseiset tiedot ja nyt alkoi Lyyti kirjoittaa vaikkei nimeni olekaan Lyyti.
Ettäkö kuka olen, sen tietäköön kissa, sillä mitäpä tässä turhaan nimiä alkaisi läpättää, sillä pääasiahan on hattu, jos tässä ylipäätään huumori sallitaan!