Moi anonyymi! Nähtiin noin 3 minuuttia sitten. » Login | Uusi käyttäjä

Palasokerin palstat

Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten (4 kommenttia)
Ihan muistutuksen vuoksi ja vinkkinä; tuolta Palasokerin erikoispalstojen alta löytyy mm. k.p.tikka-rin ja EsaJiin omat palstat, joilla on viime aikoina julkaistu jos nyt ei läjäpäin niin kuitenkin useita mielenkiintoisia kirjoituksia, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet aika vähäiselle huomiolle. Palasokeri on siis muutakin kuin pelkkä keskustelufoorumi...

Pari viimeisintä:

EsaJii : Crossroads
k.p.tikka-ri : Työttömyysyhteiskunnan synty pitkänpiipun eteläpuolelle...

Kumpaisenkaan kohdalla ei kannata heti säikähtää tuota otsikkoa, Esan kirjoitus ei käsittele Britney Spearsin elokuvaa...käsittääkseni... :D

+/- saldo : 0 |

    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Palasokeri on siis muutakin kuin pelkkä keskustelufoorumi...


    Hmm.. voit kyllä syyttää nykyisestä kehityssuunnasta Colossus Ry:tä. :D Olen ihan oikesti vilpittömän pahoillani siitä että Palasokerin fokus on mennyt hieman vinksalleen..



    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Äh, ihan hyvä että tuli vähän kuhinaa, markkinointimetodimme kun on jotakuinkin "kunhan sana leviää". Parempi näin päin että on aktiivinen foorumi, jotenkin säälittävää katsella esim. Iltalehden yrityksiä saada keskustelua aikaiseksi sivuillaan, kuitenkin melkoinen massa lukee ko. julkaisun verkkoversiota ja silti keskusteluun saavat muutamia hikisiä kommentteja.

    Siitä en tiedä, mitä sitten käy kun TikTakin faniklubin foorumi suljetaan ja ko. bändin fanit änkeävät tänne... sivistynyttä keskustelua? :P

    EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    High tech Palasokeri toimii!

    Rohkenen lainata Jaken viestiä, joka ilmoitti palstani esilletulosta. En ole niitä palstoja laatinut tarpeeksi, että menisin itse sotkemaan, vaikka onhan täällä palsta-automaattikin, muistaakseni.

    Jakelta:Laitoin sokruun, toivottavasti meni ok, olen
    [jossain muualla] ja tein tuon julkaisun gsm-modeemin läpi, vähän
    hidasta touhua....

    - jake
    \n
    [Muokattu 11/8/2003 / EsaJii]

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mainostetaanpa paria viimeisintä turinaa tuolla palsta-osastolla kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi jotain viritelmää, mikä näitä automaattisesti promoaisi etusivulla.

    EsaJii : Rockfanin muistoja
    k.p.tikka-ri : Kielletäänkö minulta oikeasti halvalla ostaminen?

    Kannattaa tietysti vilkaista aikaisempiakin juttuja tuolta Erikoispalstojen osastolta (tyhmä nimi, ehdotuksia tuon kolumni-pakina-turina-osaston nimeksi?).