Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pink Floyd Early Years-boxi marraskuussa

OldfieldOlli kirjoitti noin 6 vuotta sitten (9 kommenttia)
http://shop.pinkfloyd.com/the-early-years-box-set-1965-1972


Vaikka olenkin melkoinen fanipoika, niin nyt alkaa jo olla julkaisulla hintaa sen verran, että väkisinkin miettii, että onko tässä mitään järkeä. Suomessa hinta tulee olemaan yli 600€!

Hienolta boxiltahan tuo toki vaikuttaa, Jännää, että jokunen vuosi sitten, kun fanit kritisoivat bonusmateriaalin vähyyttä Pink Floydin silloin julkaistuissa boxeissa, Gilmour väitti, että arkistoissa ei ole enää mitään mielenkiintoista...

+/- saldo : 0 |

  anzi kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  450 ? se maksaa Birning Shedistä.

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noita levyjä tulee onneksi saamaan myös yksittäisinä (paitsi jotain jää tietenkin ihan vittuiluna pois). Aion poimia niistä mielenkiintoisemmat sitten.

  Jimi kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miten te voitte elää itsenne kanssa, kun te tiedätte, että jossain on joku, joka omistaa koko boksin ja teillä on vain parhaat palat, eikä edes Steven Wilsonin valitsemat parhaat palat vaan joku köyhä oma viritys?

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä pyydän hra Wilsonia somen kautta (Wilson on aktiivinen esim. Instagramissa) tekemään valinnat mun budjetin mukaan. Kyllä hän sen verran varmasti uskollista fania jeesaa!

  retrou kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ajattelevat fanipoikien ostavan joka tapauksessa. Ei voi hintaa muuten perustella.

  retrou kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kahden cd:n karvalakkiversio, vain 21,95:
  https://www.levykauppax.fi/artist/pink_floyd/early_years_1965_1972_cre_ation/

  Highlights of The Early Years 1967 ? 1972. 26 tracks, 19 previously unreleased including rare tracks, early versions, BBC radio sessions, singles, B-Sides, remixes and live recordings.

  CD 1 1. Arnold Layne 2. See Emily Play 3. Matilda Mother 4. Jugband Blues 5. Paintbox 6. Flaming 7. In The Beechwoods 8. Point Me At The Sky 9. Careful With That Axe, Eugene 10. Embryo 11. Ummagumma Radio Ad 12. Grantchester Meadows 13. Cymbaline 14. Interstellar Overdrive 15. Green Is The Colour 16. Careful With That Axe, Eugene

  CD 2 1. On The Highway 2. Auto Scene Version 2 3. The Riot Scene 4. Looking At Map 5. Take Off 6. Embryo (alternative version) 7. Atom Heart Mother 8. Nothing Part 14 9. Childhood’s End 10. Free Four 11. Stay

  OldfieldOlli kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itseäni hämää tässä, että dvd:t ja blureiskat sisältävät saman materiaalin. Eli ostaja joutuu maksamaan täyden hinnan kaikesta+kuvamatskusta 2 kertaisen hinnan. En osta,en osta, en osta!(Kun kuitenkin ostan, niin Burning Shedista sitten...)

  Kcrimso kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toihan on nykyisin aika yleistä että tulee sekä dvd että blu-ray samassa paketissa. Itse levyjen tuottaminenhan ei nykyään paljoa maksa joten luultavasti tulee joka kustannustehokkaammaksi julkaista yksi paketti kahden erillisen sijasta eli loppupeleissä kuluttajakaan ei välttämättä juuri maksa ylimääräistä.

  Janus kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Scream Thy Last Scream ei näköjään mahtunut highlightsille.