Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

JAAN WESSMAN : Alice I Once Knew

Yawn kirjoitti noin 6 vuotta sitten (1 kommenttia)
May the 4th be with you! :D

Käytän nyt ihan häpeilemättä tätä World Wide Webia puhtaasti omiin mainostarkoituksiin, jos vaan sallitte tällaisen lyhyen mainoskatkon.

Vappuaattona ilmestyi Spotifyhyn allekirjoittaneen ensimmäisistä ensimmäisin soolotuotos - sinkku nimeltä Alice I Once Knew, joka antaa esimakua syyskuun 14, julkaistavalta kokopitkältä nimeltään None For The Money, Two For The Show. Tyylilajillisesti puhutaan varmaankin ns. crossover progesta; ei varsinaisesti sieltä kiekuroisimmista syövereistä kumpuavaa kamaa, mutta kuitenkin sen verran nyrjähtänyttä, ettei tarvitse pelätä radiosoittoa. Ystävistä uskaliaimmat ovat tätä kyseistä biisiä jopa verranneet Wigwamiin ja Jukka Gustavsoniin... Olisi kiva kuulla sokrulaisten mielipiteitä myös, jos vaan ihmisiä yhtään huvittaa käydä raitaa kuuntelemassa! Ja ei, en pahastu vaikka joku ei pitäisikään, kaikkia kun ei vaan voi aina miellyttää. Mutta sikäli jos mainospuheeni herätti mielenkiintosi, klikkaa alta löytyvää linkkiä ja tee oma tuomiosi! :) Ja palautetta siis tosiaankin saa antaa!+/- saldo : 0 |

    Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 1
    Kuuntelin kolmeen kertaan ja parani joka kuuntelulla. Alku lähtee hieman unessa laiskahkosti ja vasta jossain 4 minuutin kohdalla bandi herää eloon ja saavuttaa harmonian... tuota loppupuolen menoa olisi jaksanut kuunnella pitempäänkin. Laulu oli ihan hyvää, mutta oli siinä rajoilla että menee liikaa taiteellisuuden puolelle... se "twistin ylivoima" pitää aina muistaa.