Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Euroviisut 2019-ÄäretönAika

Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten (4 kommenttia)
Vuodesta 2007 alkaen vuoteen 2015 sokrusta löytyy lähes vuosittain euroviisut aiheena "Euroviisut 20XX". Ovat avaukset tainneet (tarkistamatta) olla meikäläisen tekemiä. Innostusta jokuseen vuoteen aiheen lähes yksinkeskustelu-luonteen vuoksi ei ole ollut intoa vuosittain tuoda viime vuosina esille.

Nyt laitoinkin otsakkeeksi pelkästään "Euroviisut 2019-ÄäretönAika ", niin saadaan ne vähäiset kommentit esitettyä ja talteen nyt ja tulevina vuosina saman otsakkeen alle runsain, tai todennäköisesti vähäisin... ehkäpä jopa olemattomin kommentein.


+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ehkäpä euroviisujen tyypilliset viisu-kappaleet ovat saaneet monet luovuttamaan viisujen seuraamisen... mutta kuitenkin joka vuosi joku/jotkut poikkeavat tuosta tyypillisyydestä. Tänä vuonna (2019) se on Islanti...  Jammo kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Komppaan väitettä että aina joku tai muutama biisi on ollut Euroviisuisssa ylitse tai poikkeava muusta tarjonnasta, vaan en anna pisteitä tälle Islannin kappaleelle.


  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viisuissa tuli aikoinaan ns. korruptiomaista tavaksi että naapurimaille piti antaa parhaat pisteet... Suomi lähti tähän mukaan ja tietysti antaa pakkopisteet pohjoismaille.. siis myös Islannille, olipa miten surkea biisi tahansa.

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ...tosin tämä hieman Ramstein-vaikutteinen kappale on kuulostanut aina vaan paremmalle, mitä useammin on kuunnellut... joten ehkäpä se ei sittenkään ole ihan surkea.