Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

360° musavideo "FEAR" by The Outer Sonics

NinaHoo kirjoitti noin 3 viikkoa sitten (6 kommenttia)
https://youtu.be/J4a7kQnI1i8


Tsau!
Ensi viikonlopun 7.9 The Wall lämppäyksen aiheuttama innostus johdatti bändimme antamaan vapaat kädet ohjaaja Juhana Sarkille ja tiimille- lopputuloksen näette tästä!

JA tosiaan Tampereella Pyynikin stadionilla 7.9
16:30 Wessmania
17:50 The Outer Sonics
20:00 PULSE soittaa Pink Floydin The Wall´n kokonaisuudessaan

Meidän loppuvuodesta julkaistavan kolmannen levyn materiaalia, kuten tämä kipale kuullaan myös tuolloin!


+/- saldo : 0 |

  NinaHoo kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0
  Bändin youtube-kanavalta löytyy myös ennen itse julkaisua lähetetty livestriimi. ( 31.8 klo 21:12 ) Striimi sisältää spontaania ilkamointia ja videon esittelyä tekijätiimiltä ja bändiltä.Alkoholilla oli osuutta asiaan...
  https://youtu.be/EBUde7h-_wI


  OldfieldOlli kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 1
  Tulossa ollaan katsomaan ja suosittelen kaikille muillekin. Outer Sonics rules js PULSE on ihan kingi!

  Yawn kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 2
  Itse myös toivotan kaikki tervetulleeksi näihin kinkereihin! Olisi tietysti kovin mukavaa jos vaan mahdollisimman moni tulisi heti porttien auettua (klo 16) paikanpäälle, niin päästäisiin mekin Wessmanian kanssa soittamaan eläville ihmisille eikä ainoastaan urheilukentän puuaidoille. :) Kyseessä kuitenkin orkesterimme debyyttikeikka... ;)

  Markkutapio kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 1
  PULSEn osuus näkyy myös tv:ssa Alfa-kanavalla suorana.


  Jake kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 0
  http://www.permanto.fi/fi/live


  NinaHoo kirjoitti viime viikolla+/- saldo : 0
  Kylläpä tuossa väliajalla näkyi jopa Wessmaniaa ja The Outer Sonicsiakin! Itse en ole vielä nähnyt pätkääkään, tai näin koska se itse tapahtumassa Pyynikillä näytettiin, mutta ilman ääntä ?! Henk.koht oli mukavaa, että meitä lämppäreitäkin oli jonkin verran kuuntelemassa sateesta huolimatta. Meillähän ei ollut tietoa koko televisioinnista ennen paikanpäälle saapumista- sinänsä erittäin positiivinen juttu. Itseä lähinnä jännittää mikä äänenlaatu oli koskapa meillä oli oma etupää mukana ja miksaajalle sanottiin ettei televisointi koske meitä ? eikä siihen oltu varauduttu. Kaippa se joltakin edes kuulosti... Ajateltiin, että livekuva menee vain paikanpäällä screenille. Niinhän me luultiin, mut ei haitannut. Sen verran täytyy sanoa, että olipa hieno kokemus soittaa isolla lavalla, iso soundi, uusia diggareita ja tuttavia. Levymyynti pomppas ihan uusiin sfääreihin. Kelpais tehdä toistekin. Mutta enpä enempää tästä touhusta, paitsi että kiitos teille, ettette ole alkaneet inistä oman musan mainostamisesta täällä, kuten eräällä toisella nimeltä mainitsemattomalla foorumilla... Se on tämä hurja budjetti ja tiedotuskoneisto joka jyllää.