Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Covid-19-konitri

Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten (9 kommenttia)
Lääketiede on tiedottanut että Koronavirukseen vaikuttaa alkoholipitoiset aineet ja sillä mm. kannattaa käsiä pestä varotoimena. Kumma kyllä ettei lääketiede ole hoksannut että sillä alkoholilla voisi myös sisäisesti tuhota viruksia. Kehon sisäänhän ne viruksetkin tunkeutuu.
Minä oon sitä mieltä että nyt valtiovallan pitäisi määrätä kaikki kansalaiset hakemaan Alkosta Kela-kortilla alkoholia ja torjua sillä sisäisesti virukset. Tulee varmaankin valtiollekin halvemmaksi antaa viinat ilmaiseksi ihmisille kuin päästää talous lamatilaan tarvikkeiden tuotannon vaikeutuessa tai jopa pysähtyessä ihmisten sairastuessa.


+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toinen asia Koronavirukseen liittyen... ollaanko me suomalaiset näin pöljiä?... vaikka on tiedotettu että hamstraamiseen ruokakaupoista ei ole tarvetta, että ruokaa riittää, niin porukka menee hamstraamaan. Itsekin koin tänään tuon kun lihatiski ja säilykehylly kaupassa olivat miltei tyhjänä. Osaltaan tuo tietysti on mediankin syy kun otsikoihin laitetaan vain esim. "Suomalaiset hamstraavat" niin toki tuo tarttuu ja leviää. Otsakkeet kuuluisi olla tyyliin "Älkää olko pöljiä kansalaiset, lopettakaa hamstraaminen".

  Jammo kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tästä epidemiasta hyötyy varmasti vain media, ennen kuin rokote saadaan markkinoille. Ja sitten toivon ettei tehdä samaa virhettä kuin taannoinen Pandemrix-moka.

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  (video poistettu)

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tästä epidemiasta hyötyy varmasti vain media

  Rautakaupat hyötyy myös kun on asiakasmäärät kasvanu. Nyt karanteenien ja lomautuksien myötä joutaa remontoimaan.


  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Nyt vouhotetaan, jopa hallitusta myöten, kasvosuojuksista. Niitä suositellaan käytettäväksi, mutta faktaa on se että niistä viruksen etenemisen hidastamiseksi on hyötyä vain jos olet jo saanut tartunnan.
  Siis jos olet saanut tartunnan niin käytä kasvosuojusta ettet tartuta sitä muihin. Toisaalta jos jo olet saanut tartunnan niin sinun ei pidä mennä yleisiin tiloihin vaan pysy kotona.
  Siis jos näet yleisissä tiloissa ihmisen joka käyttää kasvosuojusta niin tulkitse niin että tämä ihminen on saanut tartunnan ja yrittää estää sen leviämisen kasvosuojuksella. Muista myös vittuilla tällaiselle ihmiselle että pysyisi kotona eikä tulisi muiden ihmisten riskiksi tartunnalle.


  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kasvosuojustehtaita varmaan riittää nyt... ja varmasti menee kaikki kaupaksi

  Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Trump se vaan twiittailee ja pitää puheita... pitäisi saada kirjoittelemaan myös tänne konitohtori-osastolle kun sillä on niin mahtavia konihoitoja ehdotettavana. Aiemminhan oli ehdottanut jotain malarialääkettä koronaan... vain kaksi kuollutta sen vuoksi (muut siis selvisivät). Uusin ehdotus on nyt saada valohoitoa sisäisesti ja toisena ehdotus että ihmiseen ruiskutetaan kehon sisään desinfiointiainetta. Tuossa palstan avauksessahan minä jo ehdotin desifiointia, tosin alkoholilla. Trump siis on saanut jostain vihjeen ehdotuksestani mutta sitä siis piti hänen jonkun verran muuttaa etten haastaisi oikeuteen idean varastamisesta. Tuo valohoitojuttu taas on aivan uutta... paitsi autojen korjaamotoiminnassa... siellähän valohoitoa on moottoreille annettu jo vuosikymmenien ajan. Ja kuka ei tätä hoitomuotoa moottoreille tunne niin tässä hieman selostusta... siis autokorjaamolla tekemättä itse vialle mitään pidetään auton konepeltiä auki tuntikausia saamaan päivän valoa ja siitä ajastahan laskutetaan myös hyvä hinta.


  Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, tuohon edelliseen kommenttiin lisää sen verran että Trump on ilmoittanut syövänsä tuota malarialääkettä päivittäin. Lääkäri ei sitä hänelle määrännyt koska sen on todettu lisäävän sydämen rytmihäiriöitä sekä aiheuttavan sekavuutta ja mielialahäiriöitä aina kuolemanvaaraan asti... ei määrännyt lääkäri sitä siis vaan Trump presidenttinä määräsi lääkärin "määräämään" sitä hänelle. Tässä vaiheessa on sivuvaikutuksena vasta huomattu Trumpin sekavuustila, tai oikeestaan aiemman sekavuustilan vahvistuminen. Odottelemme ihan rauhassa muita haittavaikutuksia.


  Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katos vaan ku on tämä palsta unohtunu ihan täysin. No usassakin on pressa vaihtunu ja maskipakostakin aletaan luopua. Suomessa alkaa koronatartuntatilanne pikkuhiljaa normalisoitua... varmaan meilläkin pian luovutaan maskeista. Tosin olen kuullut että vasenkätisillä maskipakko tulee jatkumaan vielä useamman vuoden.