Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Covid-19-konitri

Markkutapio kirjoitti noin 2 viikkoa sitten (4 kommenttia)
Lääketiede on tiedottanut että Koronavirukseen vaikuttaa alkoholipitoiset aineet ja sillä mm. kannattaa käsiä pestä varotoimena. Kumma kyllä ettei lääketiede ole hoksannut että sillä alkoholilla voisi myös sisäisesti tuhota viruksia. Kehon sisäänhän ne viruksetkin tunkeutuu.
Minä oon sitä mieltä että nyt valtiovallan pitäisi määrätä kaikki kansalaiset hakemaan Alkosta Kela-kortilla alkoholia ja torjua sillä sisäisesti virukset. Tulee varmaankin valtiollekin halvemmaksi antaa viinat ilmaiseksi ihmisille kuin päästää talous lamatilaan tarvikkeiden tuotannon vaikeutuessa tai jopa pysähtyessä ihmisten sairastuessa.


+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 0
  Toinen asia Koronavirukseen liittyen... ollaanko me suomalaiset näin pöljiä?... vaikka on tiedotettu että hamstraamiseen ruokakaupoista ei ole tarvetta, että ruokaa riittää, niin porukka menee hamstraamaan. Itsekin koin tänään tuon kun lihatiski ja säilykehylly kaupassa olivat miltei tyhjänä. Osaltaan tuo tietysti on mediankin syy kun otsikoihin laitetaan vain esim. "Suomalaiset hamstraavat" niin toki tuo tarttuu ja leviää. Otsakkeet kuuluisi olla tyyliin "Älkää olko pöljiä kansalaiset, lopettakaa hamstraaminen".

  Jammo kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 0
  Tästä epidemiasta hyötyy varmasti vain media, ennen kuin rokote saadaan markkinoille. Ja sitten toivon ettei tehdä samaa virhettä kuin taannoinen Pandemrix-moka.

  Markkutapio kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0


  Markkutapio kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0
  Tästä epidemiasta hyötyy varmasti vain media

  Rautakaupat hyötyy myös kun on asiakasmäärät kasvanu. Nyt karanteenien ja lomautuksien myötä joutaa remontoimaan.