Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Haisevat autot

EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten (6 kommenttia)
Ostin tässä syyskuussa 4 sylinterisen Honda Accordin. Siinä on erittäin alhaiset saastepäästöt, muu kuin CO2 ym. Ihan hyvä kiihdytys autossa, automaattivaihteellakin, bensaa kuluu sama kuin pienemmässä edellisessä autossani. Mutta se haisee autotallissa mätämunalle. Kuun lopussa saan uuden katalysaattorin, ehkä se sitten korjaantuu...

+/- saldo : 0 |

    Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, joissain autoissa, joidenkin katalysaattorien yhteydessä ilmenee tuota piarunhajua ja se on kyllä erittäin epämiellyttävää.

    Ilmiö syntyy erityisesti silloin kun on ajettu vain lyhyt matka, esim. auto pihalta talliin, eikä katalysaattori ole ehtinyt lämmetä?

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Riittävä määrä wunderbaumeja hoitaa homman. :P

    EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tässä vaiheessa valmistaja vaihtoi katalysaattorin toiseen samanlaiseen. Muutamat viikot se oli OK, nyt sekin haisee. Kuulemma haju voi kadota ajan mittaan. Halvin bensa haisee eniten, joten otan keskioktaania.

    Voffe kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kaikkein häiritsevintähän on tietysti se, jos tuollainen "paskalta haiseva" auto ajelee vaikka edellä ja sivulliset joutuvat kärsimään!
    Auton omistaja on tehnyt tietoisen valinnan hankkiessaan haisevan auton, mutta muiden ihmisten tulisi voida suojautua moisilta haitoilta.
    Ehdotankin kaikkien pahanhajuisten menopelien laittomaksi julistamista. Samalla voitaisiin palkata ruuhkabusseihin portsari, joka käännyttäisi reilusti liian paljon tukahduttavia hajuvesiä käyttävät matkustajat ovelta!

    jusu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Samalla voitaisiin palkata ruuhkabusseihin portsari, joka käännyttäisi reilusti liian paljon tukahduttavia hajuvesiä käyttävät matkustajat ovelta!


    Tässä olisi kyllä sellanen asia joka parantaisi ehdottomasti matkustus mukavuutta julkisissa kulkuneuvoissa.:)

    EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Auto oli uusi malli, ja kaikkein puhtain päästöissä. Tällaiset hajut vaan on parts per million määrissä jo haistettavissa. Luulen, että muissa autoissa se tulee rikkihappona, siis happosateina ulos.

    Mutta asia on edellen korjattavissa, kunhan uusi osa suunnitellaa ensi vuoden malliin. Ehkä ne korjaa sen mulle sitten.