Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Emperor

Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten (6 kommenttia)
Kukaan seurannut Emperorin edesottamuksia? Eikös kaksi jäsentä ollut/ole linnassa? Hämmentävää että noinkin laadukasta musiikkia tekevillä hemmoilla riittää vielä mielenkiintoa ja energiaa puukottaa homoseksuaaleja yms.

Ylipäätään tämä norjaskene on laadultaan sellainen, että olisi helpompi suhtautua, jos asiaa ei pohtisi kovin syvällisesti. Vast'ikään törmäsin jossain kuvaan, jossa Mayhemin kitaristi (?) röhnötti hakaristilippu selkänsä takana. En tiedä mitä tuo tarkoittaa, mutta kannattaisi ehkä vähän katsoa missä antaa itsensä kuvauttaa - tai jotain..

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Voin olla tietenkin aivan hakoteillä, mutta minusta on aina vaikuttanut siltä, että nuo Norjan kalpea kasvoiset poijjaat eivät pelaa aivan täysillä pakoilla.

    apazuzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tohtori on nyt ajasta jäljessä ainaki 4-5 vuotta.Samoth oli linnassa kirkon polttamisesta ja pääsi pois ja tekivät sen jälkeen anthems to the welkin at dusk,tämän jälkeen ei niistä eikä muistakaan Norjan "hyvistä" bändeistä ole kukaan ollu linnassa.Tämä homon tappamis juttu on semmoinen että Emperorrin nykyään entinen rumpali teki sen joskus 94 mutta jäi kiinni 96 tai 97 ja istuu vielä linnassa,muutama vuosi vielä jäljellä.Nämä MAYHEM kuvat joita oot nähny on luultavasti noin 10v vanhoja,niissä kuvissa on luultavammin edesmennyt EURONYMOUS(HAIL)jonka Burzumin varg(vitun homo) vikers tappo muistaakseni 94.Tämä on kyllä niin pitkä juttu että on parempi kuin hommaat tämmöisen kirja ku Lords of chaos.Toivottavasti kirjaa vielä löytää jostain se on aika haluttua tavaraa true miesten keskuudessa.
    www.federalhouse.com
    Ai niin joo Emperorhan lopetti toimintansa bändinä prometheus levyyn.
    \n
    [Muokattu 21/12/2002 / apazuzu]

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eikös Euronymos ollut kommunistisen puolueen jäsen, joten miksi hän poseeraisi natsilipun kanssa? Kyllä se kuva oli jostain tämän hetkisen rytmiryhmän jäsenestä, mutta ei se tietenkään merkitse mitään: äijällä sattu olemaan vaan väärä seinä selän takana. Virallisilta sivuilla kuva ei ollut. \n[Muokattu 21/12/2002 / Doc.B.D]

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mayhemin tuleva levy on kyllä sellainen asia että sitä odottaa ihan pippeli pystyssä.

    MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kaivoinpa vittuuksiltani tällaisen haudasta, kun huomasin, että Emperor tulee (jos tulee) Tuskaan. Eikö bändin pitänyt lopettaa sen IX Equilibriumista seuraavan levyn, jonka nimeä en muista, julkaisemisen jälkeen? Millähän kokoonpanolla mahtaa soittaa nykyään?

    quarry kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kaivoinpa vittuuksiltani tällaisen haudasta, kun huomasin, että Emperor tulee (jos tulee) Tuskaan.


    Imperiumissa oli alkuvuodesta semmoinenkin uutinen että Immortal tulee myös Tuskaan! Tämä tarkoittaa, että siellä on siis oltava. Samaan aikaan on myös pride, joten siellä on todellakin oltava.