Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

enhanced CD

Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten (4 kommenttia)
vitun enhanced CD etten sanoisi. Möllöttää tuossa pöydän kulmalla Sarah McLachlanin Surfacing levy, mutta soimaan sitä ei saa. Löin levyn ensin Yamahan järeämmän luokan cd-soittimeen (siis tuollainen räkkimalli), aikansa levyä pyöritteli ja sylkäisi sen ulos ja ruudussa vilkkui nollat. No, ajattelin että voihan tuota kuunnella vaikka kuulokkeilla sängyllä loikoillen. Levy läppärin dvd-asemaan ja kas, jotain alkaa tapahtumaan. Ruudulle tulee ilmoitus että pitäisi asentaa Quicktime koneelle, vanha versio varmuuden vuoksi, koneelta löytyvä uusi versio ei kelpaa. Jää asentamatta. Ajattelin sitten että jospa siirtäisi mp3:ksi ja iPaqiin, voisi lähteä vaikka ulos käppäilemään ja sulattelemaan kinkkua. Paskat, CDex sanoo ettei levylle ole raidan raitaa audiota. Kiitos. Löin levyn vielä kokeeksi vanhempaan pöytäkoneeseen, joka vauhkoohtui täysin ja avasi arviolta parisataa "cd-levyn päävalikkoa" ennen kuin ampui itseään nilkkaan. Eipä lannistuta vielä, laitoin ko. levyn tuollaiseen Philipsin ghettoblasteriin, joka herjasi alta sekunnin että levy puuttuu vaikka lätty oli varmasti paikoillaan. Huoh.

On kuulemma hyvä levy, olisi vaan kiva päästä sitä kuuntelemaan. Vitutusta ei lievennä levyltä löytyvä readme -tiedosto, missä on lupsakkaan sävyyn selitetty mikä on enhanced CD: "What is enhanded CD? A darn good question to get to things started. It's a regular audio CD with a multimedia CD-ROM track. It's not something to fear or hide from. Most enhanced CDs don't bite."

Niinpä.

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hähää, menipäs levy lankaan kun heitin sen tuollaiseen 4x cd-asemaan, biisit aukesivat kummasti CDexillä. Nyt kun P100:lla saa nuo huomiseen mennessä pakattua mp3:ksi niin pääsen kuuntelemaan tuota levyä. Kätevää.

    Aranwe kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    On se jännä, miten nykyaikana pitää levy ripata mp3- tai ogg-formaattiin, että sitä voi kuunnella.

    Janus kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lafkan löpinät:

    http://hdl.com/pr/97121001.cfm

    Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ARGHH:

    "According to one source at Arista, they sometimes only test the master CD in a single Compaq computer running Windows 95 by inserting the disk and hitting the play button."

    KILL EVERYBODY NOW! Tollasessa koneessa varmaan ole edes flash-playeria, joka tuntuu nykyisin käynnistyvän kaikkien uusien levyjen kanssa sen sijaan että autoplay-toimisi.