Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Avoin kirje Colossukselle

Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten (16 kommenttia)
Caught with a smoking gun. Arvon Colossuksen palasokerikäyttäjät. Käyttäjätunnuksenne on poistettu käytöstä tästä hetkestä lähtien, arvannette mistä moinen johtuu. Sivustaseuraajille tiedoksi että tähän radikaaliin päätökseen ja toimenpiteeseen on olemassa erinomaiset syyt, tapahtuneeseen ei ole kaikkein vähiten vaikuttaneet viimeaikaiset häiriköintitapaukset Palasokerin foorumeilla. Asian tiimoilta ei suinkaan ole tehty hätiköityjä päätöksiä vaan pitkäjänteisellä selvitystyöllä saatoimme todeta toimintanne kyseenalaiseksi ja Palasokerin toimintaa häiritseväksi.

On sääli huomata että Suomen kokoisessa maassa jotkut tahot kokevat niinkin marginaalisen alakulttuurin kuin progressiivinen rock, harrastajien yhteistoiminnan uhkaksi itselleen tai omalle toiminnalleen tai sitten on muuten vain kateellinen jos jossakin aiheen tiimoilta tapahtuu jotakin. Jos uskoitte että tällaisen siviiliharrastajan into aiheeseen laantuisi kun yritetään selustasta kampittaa niin voin kertoa että vaikutus on päivänvastainen, nythän näyttäisi siltä että jos joku kokee tämän palvelun uhkaavaksi sen toiminnan aktiivisuuden takia, on toiminnan suunta palvelun osalta ollut oikea ja samaan suuntaan on hyvä jatkaa. Tällaisten kulttuuriportaalien tekeminen on kuitenkin pitkälti aika epäkiitollista hommaa, positiivista palautetta harvoin saa ja negatiivisen kuulee heti. Mutta näemmä Palasokerilla sitten on jonkinlainen kenties merkittäväkin yhteisöllinen funktio kun sen toimintaan pitää alkaa saattamaan kapuloita rattaisiin.

Tarina päättyy tähän, yhteistyömme (?) oli hedelmätöntä ja lopulta jopa vihamielistä.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaahas, taas uusi säälittävä rimanalitus Colossukselta... Miksi tämä ei edes yllätä? :(

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, aika kummallista, että joku/jotkut kääntyvät noin yhtäkkiä noin kovasti Palasokeria vastaan, että alkavat lyödä kapuloita rattaisiin ja puuhastella tuollaisia typeryyksiä. Ei olisi kyseisestä henkilöstä ihan heti uskonut. :(

  Pekka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä nyt on oikein tapahtunut? Olin viikollla pois ja en päässyt seuraamaan.

  CosmicJazz kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä olin täällä, enkä silti oikein ymmärrä kuka teki mitä. Oliko Fantomas joku Colossuksen tyyppi?

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ovela väijytys! :cool: Hyvä että syyllinen saatiin selville.\n[Muokattu 10/2/2003 / Janus]

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Selvyyden vuoksi mainittakoon että tämä Fantomas tyyppi ei (toivottavasti) ole Colossuksen rivistössä, mutta kuten herran hate-websaittia seuranneet saattoivat huomata, jatkui viestien kulku tältä foorumilta tälle mustanaamiolle vaikka hänen pääsynsä oli tänne estetty. Mainitsin asiasta viestissä vielä erikseen että viestejä välittävä taho tullaan jäljittämään ja rankaisemaan tarpeen mukaan, vaan eivätpä uskoneet moiseen. Käyttäjän sulkemisella sivuston ulkopuolelle on kuitenkin tarkoituksensa ja jos vihanpito jatkuu tämän saitin ulkopuolella ja sitä eräät tahot tukevat, on kyseinen toiminta mielestäni arveluttavaa ja se on tavalla tai toisella lopetettava. Kyllä minä kritiikkiä olen tottunut kestämään, mutta rajansa kaikella kun aletaan menemään asiattomuuksien puolelle.

  Lisätään vielä että tässä tapauksessa kyse on (toivottavasti) ollut yksilösuorituksesta, mutta kannattaa miettiä kahteen kertaan ennenkuin alkaa jonkin yhdistyksen nimellä spedeilemään.

  Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Colossuksen foorumi on näköjään palannut, joten nyt on Fantomasillakin paikka missä mellastaa. Säkenöivää!

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällaisten kulttuuriportaalien tekeminen on kuitenkin pitkälti aika epäkiitollista hommaa, positiivista palautetta harvoin saa ja negatiivisen kuulee heti.


  En oikein ymmärrä mistä tässä Colossus/Fantomas-sagassa on kysymys, joten en ota siihen kantaa. En myöskään tiedä, millaista palautetta Jake saa privaatisti, mutta mielestäni foorumin kautta tullut palaute on reilusti positiivisen puolella. Usein positiivinen palaute täytyy osata lukea rivien välistä.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, ei tässä äärinegatiivissa fiiliksissä väännetä hampaat irvessä, onhan tuo ihan positiivista että näitä sivuja selailee reilut parisataa kävijää päivittäin. Tarkoitin vain että harvoin suoranaisesti kiitellään, enkä kyllä sitä oletakaan tapahtuvan.

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sanovat että suomalaisen luonteeseen kuuluu kateellisuus...

  KimmoVesajoki kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ...harvoin suoranaisesti kiitellään, enkä kyllä sitä oletakaan tapahtuvan.


  Kiitos Jake hienosta työstä!

  Hahaa, yllätin ja osoitin oletuksesi vääriksi! Mutta jos ihan tosissaan sanotaan niin Palasokeri on kyllä upea luomus ja hieno piristyspilleri päivittäisien rutiinien joukossa. Kyllä pitää hattua nostaa sun uurastukselle, taitaa noita henkilötyötunteja jo joitakin tuhansia olla kertynyt vai kuinka? Keep up the good work!

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nobody looks good with brown lipstick on... ;-)

  Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  kuka on fantomas? onko selvittu asia loppun asti?
  olen ihan pihalla,voiko joku auttaa?

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kokeileppa vaikka haulla, eiköhän selviä minkälaiset tsembalot täällä on ollut.

  Ja eiköhän tämä asian vatvominen kohta riitä...

  Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  PERKELE!

  Yritä täsä ny sitte leikkiä proge-toimittajaa ku yhistyksen tavotteena ei ilmeisestikään oo promota progea vaan nyhtää viimesetki asian harrastajat maasta.

  "YHDISTYKSEN TAVOITTEINA ON MM. KOOTA YHTEEN YHTÄLÄISESTI PROGRESSIIVISESTA ROCKISTA AJATTELEVAT IHMISET, NOSTAA PROGEN PROFIILIA SUOMESSA JA EDISTÄÄ SUOMALAISTA PROGEA ULKOMAILLA."

  Onko tuo siis jokin vitsi? Ilmeisesti tuo yhtäläisesti on se avainsana ja kaikki muut saa painua sanonko minne.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yritä täsä ny sitte leikkiä proge-toimittajaa ku yhistyksen tavotteena ei ilmeisestikään oo promota progea


  Mitäs tässä kuollutta hevosta ruoskimaan? Onhan se nyt ollut jo aika kauan selvää, että kyseessä on yhden miehen autoeroottinen kinkyclub. Siirry aikuisten pariin noine toimitusharrasteiden suhteen: juttunäytettä vaan alan lehtiin. Nimi lehdessä, promolevy laatikossa -way to go! :D