Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Eveliina tappaja kuunteli heviä?

Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten (18 kommenttia)
10.1.2002 pisti silmään Ilta-Lehdestä (taas kerran) seuraavaa, jutussa siis käsiteltiin Eveliina Lappalaisen epäiltyä tappajaa / murhaajaa:

"Kukaan hänet tunteva ei olisi voinut uskoa hänen syyllisyyttään, sillä hänet tunnettiin mukavana kaverina, joka tosin kuunteli rankkaa heavy-musiikkia."

Seuraavana päivänä lisäsivät vielä löylyä ja keksivät että Eveliina ja tappaja olivat kenties tavanneet "internetissä". Tuossa onkin jo melkoinen yhdistelmä, rankka heavy-musiikki ja internetti...Mitähän seuraavaksi? No Anssi Kela tietenkin, radiossa olivat (tämä perustuu jo huhupuheeseen) keskustelleet tästä heavy-musiikin kuuntelusta ja kaivaneet esiin lausunnot Heinojen surmaajilta, jotka väittivät kuunnelleensa Anssi Kelaa ennen surmaamista.

Huh. Kohta olisi kyllä aika jo tehdä asialle jotakin ennen kuin sosiaalitantat saavat päähänsä jotain käsittämätöntä noiden lausuntojen pohjalta.

+/- saldo : 0 |

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sleepy Sleepers lauloi jo 80-luvun alussa että "Kukaan ei kuuntele enää Abbaa, hevi tulee ja hevi tappaa". Siinä teille profetia. :P

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aleksi oli muuten valitettavan oikeassa Anssi Kela -jutussaan että kohta Harry Potter keksitään saatananpalvonnaksi, nyt jotkut suomalaiset äärikristityt piirit keräävät nimilistaa, millä saataisiin pois kaupan hyllyiltä saatananpalvontaan ja okkultismiin yllyttävät Potter -lelut. Zeesus.

  Malla kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nii, mutta käyttihän se Eveliinan tappaja jotain hormonejakin. Heviä ja hormoneja.

  "Aktiivisesti urheilua harrastanut nuorukainen olisi eräiden tietojen mukaan käyttänyt anabolisia steroideja. Niiden tiedetään aiheuttaneen joissain käyttäjissä psyyken muutoksia, muun muassa aggressiivista ja yllättävää käytöstä.

  - Mekin olemme kuulleet tällaisia huhuja. Asiaa selvitetään, oikeuskemialliset tutkimukset ovat parhaillaan meneillään, rikoskomisario Ari Soronen sanoo."
  IS 14.1.02

  Alex Hell kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja minä olen nähnyt kerran yhden väkivaltaelokuvan ja kuuntelin heviä päälle. Voi olla, että kohta tapan kaikki... ;)

  Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heh... Sanokaahan minkälainen psykopaatti minun täytyy olla kun kerran viime lukuvuonna minulla oli kaksikymmentäneljä tuntia musiikkia viikossa, kaikkia eri lajeja? Jos kerran murhaajat kuuntelevat Anssi Kelaa ja heviä, niin minkälainen ihminen minä olen, jos asun seitsemän kilometrin päässä Nummelasta, tuosta Anssi Kelan asuttamasta helvetillisestä tuppukylästä ja kuuntelen metallia? Sen lisäksi että tunnen oloni lievästi mielenvikaiseksi? Minusta on sangen huvittavaa, että lehdistö nykyään tarttuu tuollaisiin yksityiskohtiin, tai vaivautuu edes tutkimaan äijän musiikkimakua, ikään kuin se olisi jotenkin vaikuttanut murhan tekoon. Luulisin sen olevan päin vastoin.
  Sangen huvittavaa,

  -Tuupi

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hui. Tuosta ei hyvä ei seuraa... :)

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan noita tapauksia paljonkin kun tragediasta syytetään jotain biisiä. Kaivelin netistä pari joista on käyty peräti oikeutta:

  Ozzy Osbourne: Suicide Solution
  “…Ozzy was later brought to court because a teenager shot himself while listening to Suicide Solution. The prosecuter said that at the end of the song there is a part were Ozzy says "get the gun and shoot.................shoot shoot shoot shoot." Ozzy stated that he dosn't remember what exactly he does say, since he was just fooling around with the recording equipment and said something, and messed around with the tracking speed. Although after hearing it he said that "I can see how you can say that I did say that. It does sound a lot like it I suppose."

  Judas Priest: Better By You, Better Than Me
  “…The group Judas Priest were involved in a very controversial court case a few years ago. The parents of a young boy claimed that their (Judas Priest) songs drove their son to commit suicide. In one of their tracks, the words 'I took my life' can be heard in reverse, if not more clearly than the forward lyrics 'Beyond the realms of death.' The words 'Do it! Do it!' are supposed to be audible also in another part of the song.”

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olisko ollut 80-luvun puolella kun töllöstä tuli joku "dokumentti" aiheesta, missä käytiin kasapäin läpi noita heavybändien piiloviestejä yms. joista oli moni käsitelty oikeudessa asti. Harmi ettei mulla ole enää tuota nauhalla, olisi ollut kiva katsoa pitkästä aikaa. Sen verran tuosta muistan että Judas Priest oli jostain väärinpäin esitetystä piiloviestistä haastettu oikeuteen ja Priestin jampat sitten kuuntelivat studiossa levyjään takaperin läpi. Oikeudessa Judas Priest sitten esitti mm. kohdan, joka takaperin kuulostaa aivan siltä kuin kohdassa laulettaisiin "mama, gimme some peppermint". Jos en väärin muista niin tuo oikeusjuttu ei tuosta ihmeemmin enää edennyt kun noita älyttömiä takaperin soitettuja juttuja oli esitetty.

  Joskus Hale & Pace showssa (oiskohan ollut Lunta Tupaan tms. niminen tuo sarja YLE:llä) kaksi Iron Maiden -paitoihin sonnustautunutta pitkätukkaa keskusteli, toinen kertoi kuunnelleensa levyä takaperin ja kuulleensa toistuvasti "you're worthless, kill yourself". Toinen kysyi että levyltäkö viestin oli kuullut, johon levyä kuunnellut tuumasi että ei, vaan kyseessä oli hänen äitinsä joka huusi avaimenreijästä. :)

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aleksi oli muuten valitettavan oikeassa Anssi Kela -jutussaan että kohta Harry Potter keksitään saatananpalvonnaksi, nyt jotkut suomalaiset äärikristityt piirit keräävät nimilistaa, millä saataisiin pois kaupan hyllyiltä saatananpalvontaan ja okkultismiin yllyttävät Potter -lelut. Zeesus.

  Tuosta en ole kuullutkaan. No, lelut taitavat olla edelleen kaupan hyllyillä. :D

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pasi Sleeping Myllymäellä oli sellainen biisi kommenttina tuollaiseen keskusteluun, kun "Murha on syvintä hellyyttä"...

  ttt kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Leo Mellerin kirja Rock (v. 1986 julk. kuva ja sana) on mainota luettavaa.. siinähän käsitellään noi venomit, ozzyt, zeppelinit ym.
  Aivan hulvatonta luettavaa, suosittelen. omani ostin noin eurolla.
  Toivottavasti ilmestyessään kovin moni (vanhempi) ei ottanut tosissaan.

  misssähän Meller vaikuttaa nykyään, kiinnostaisi tietää vieläkö hän on ristiretkellä rockia vastaan?

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En nyt hätäänny kovasti ton musiikin sun muun sisällöstä. Mutta tuli tässä mieleen että ettei tämä MEDIA OVERLOAD taida olla ihan hyvää lapsille. Jos teillä on lapsia, viekää puistoon, koiraa kävelyttämään, hiihtämään, pyöräilemään. Yks tunti oikeata elämää yhden tunnin pelaamisen vastapainoksi.

  Jammo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kannatan!
  Pelaaminen ei vahvista/kehitä isoja luurankolihaksia eikä näiden lihasten koordinaatiota, ja niillä ihmisen on kuitenkin tultava toimeen. Hiiren ohjausmuskulatuuri ei ihan riitä kokonaiseen elämään.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Laitoin aikoinaan tuonne netistä napattua -osastoon linkin tietääkseni ihan validiin tutkimukseen, jonka mukaan liika tv:n katselu nuorena vaikuttaa otsalohkon kehitykseen. En jaksa kaivaa viestiä esille. Kun pelaa ja töllöttää tv:tä koko ajan, aivojen herätekynnys kehittyy epänormaaleissa olosuhteissa ja pennuille ei riitä kohta mitkään ärsykkeet.

  Paradoksaalinen on se havainto, että koko ajan ärsykkeitä haluavat aivot toimivat hitaammin kuin vähempään tyytyväiset aivot. Tämä ei tullut ilmi yllä mainitusta tutkimuksesta, vaan eräästä toisesta..

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kävin joskus vuonna -96 katsomassa Rakkautta & Anarkiaa -festareilla katsomassa dokumentin jostain päin USA:a, en muista mistä, jossa kuvattiin jotain murhia ja kuinka pari Metallicaa kuuntelevaa tyyppiä joutui syytetyksi ja muistaakseni tuomituksikin, lähinnä pelkästään sen vuoksi, että kuuntelivat Metallicaa.
  Omat muistikuvani ovat hieman hämäriä, onko kukaan muu nähnyt sitä?

  pinulk kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikö kyseessä ollut Judas Priest? Muistaisin että Rob Halford oli oikeussalissa. Syytehän hylättiin, totta kai.

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saattoi olla Judaskin, olin silloin yhtä pihalla metallista kuin nyt olen muuten vain. Muistelisin kuitenkin, että oli jenkkibändi.

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Judas Priestiä syytettiin väärinpäin nauhoitetuista "salaviesteistä", joiden väitettiin yllyttäneen teiniä itsemurhaan. Ainakin yksi todistusaineistona käytetyistä kohdista ei sisältänyt edes oikeinpäin soitettuna foneemeja, vaan hengenvedon.