Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Chris DeGarmo palaa Queensrycheen !

Mixu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (10 kommenttia)
...Ainakin uuden levyn tekoon. Vielä ei ole varmaa palaako mies vahvuuteen pysyvästi. Silti tämä on vanhalle Queensrychefanille rohkaiseva uutinen edellisten floppituotosten jälkeen.

Lähde: http://www.metalexpress.no/article.asp?article=506


+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Whoaa! Tosin Queensryche on jo onnistunut mustaamaan maineensa niin että ei uskalla toivoa kuin parasta ja pelätä pahinta. Ainakaan yhtään edes kohtalaista biisiä tuo loppunelikko ei ilman DeGarmoa onnistunut tekemään, joten kai nuo äijät tajusivat itsekin viimeisintä live-äänitystä kuunnellessaan että pitäisi varmaan joku biisinkirjoittajakin saada bändiin.

    Aranwe kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Q2K on kyllä melkoista kuraa, joten toivoa sopii, että laatu paranee.

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tekohengitystä. :P

    Sleeper7135 kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    On muuten DeGarmo mukana tuolla Euroopan kiertueellakin. Jos tuota nyt kiertueeksi voi sanoa mutta nyt olisi varmaankin se viimeinen mahdollisuus nähdä Queensrÿche alkuperäiskokoonpanolla. Eriasia sitten onkin millaisessa vedossa tuo kokoonpano on.

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No voi käsi. Juuri kun olin saanut itselleni tuskaisesti perusteltua ettei tuonne Swedenrockiin tarviisi lähteä. Pienkoneiden omistajat saavat ottaa yhteyttä että ehditään käymään perjantai - lauantai Swedenrockissa ja sunnuntai-iltana King Crimson keikalla...

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    DeGarmo ei sitten tulekaan eurooppaan aikatauluongelmien takia. Vielä kun peruisivat koko Sweden rockin niin tuska helpottaisi (niin, tästä voi varmaan jo arvata etten pääse ko. festarille vaikka haluaisinkin... :P).

    http://www.queensryche.com/news/index.html


    Sleeper7135 kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo eikä USA:n kiertueellekaan Susan Taten mukaan. Mahtaako soittaa edes siinä uudella levyllä. Haiskahtaa juuri sellaiselta Queensrÿche kusetukselta mitä tuo bändi on viimeiset vuodet vetänyt oikein urakalla. Tokihan sitä poissaoloa ei voi julkisesti ilmoittaa ennen kuin kaikki liput ja levyt saadaan myytyä.

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    DPRP:

    Capitol Records are in the process of rereleasing the Queensrÿche back catalogue. The reissues will contain the ususal yaddi yadda in the form of digital remastering, bonus tracks, new photos, liner notes etc. Queensrÿche, Operation Mindcrime, Rage For Order and The Warning were released on May 6th. Empire, Hear In The Now Frontier and Promised Land will follow on June 10th, as well as Revolution Calling, a limited edition box set that includes the Promised Land CDROM game in addition to the above seven albums.

    Sleeper7135 kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Scott Rockenfield http://www.tombstone.gr/interviews/queens.htm :

    We went at the end of January in a studio in Seattle to start making the record and we collaborated with another friend of ours, Mike Stone a guitar player, that we've known for a while and he is going on tour with us. We wanted him to play on the record as well because he is a very good guitar player and a very talented songwriter, so he co-wrote one song with us on the record. Then a little later we got a phone call from Chris who learned that we were making a record and wanted to know if we were interested in working together on that record. He had some music and he wanted to see if it would fit with what we've been doing. So we sat down and listen to some of his stuff and discussed a lot and we realized that it might be interesting to work with him on a couple of his ideas. So we co-wrote three songs with him on the album. But that?s all that Chris wanted to do, a guest appearance in three songs of the record. He didn't wanted to commit to going on tour or being back in the band, so unfortunately on his behalf that's what happened. That's fine with us we didn't really expected anything more than that, so we moved on and Mike Stone is now with us as our new guitar player. So now we are going on the road with him, starting next week.

    Niinhän se DeGarmo sitten oli takaisin bändissä. Melkoista kusetusta tuon bändin hommat nykyään.

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo-o, melkoinen comeback. Saihan tuolla muutamalle keikalle varmaan porukan ostamaan liput hyvissä ajoin, mutta tuskin auttaa jatkossa levymyyntiä tms. kun väellä on paskan maku suussa. En varmaan koskaan lakkaa ihmettelemästä että miten kerran suurista taiteilijoista (?!) tulee vuosien myötä täysiä spedejä.