Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

kiitos ja hyvästi

Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten (41 kommenttia)
Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa?

Kyselin Colossuksesta Fantomaksesta ja että mitä seuraavaan lehteen tulee. Täsä Marcon vastaus:

------------------------------

Mitä siihen seuraavaan lehteen nyt sitten tulee?? Tuleeko esim. Blind Alley ja Giant Hogweed -jutut? Kesän lehteen on tarkotus saaja se Khatsaturjan-haastattelu, sovittiin heijän kans että mahollisimman viimetingasa vastailevat niihin kysymyksiin että ois mahollisimman ajankohtasta tietoa. Eli pitäkäähän nyt sitten tilaa varattuna.

-Heikki

Sorry but do to the high cost of the magazine we must allocate the available
space to writers or labels whom are supporting our association in all ways.

Good luck with Palasokeri

The Chairman
www.colossus.fi


+/- saldo : 0 |

  Aranwe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä tuohon voisi sanoa. Pitäkööt tunkkinsa :)


  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aivan uskomatonta perseilyä! :mad:

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yhtä käsittämätöntä kuin Fantomaksen toiminta. Makes me wonder..

  CosmicJazz kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En tajua yhtään mitä tällaisella toiminnalla oikein saavutetaan. Herne meni nenään, ja siitä aivoihin?

  Iikku kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä vähän sivusta seuranneena en oikein ole perillä tästä Palasokeri vrs Colossus meiningistä, mutta pakko sanoa oma mielipiteeni tähän viimeiseen. Ymmärtääkseni Colossuksen yksi pääperiaatteista on ollut Suomalaisen progen kannustaminen ja esiintuominen. Jos joku hyvää hyvyyttään tekee haastatteluja tai arvosteluita lehteen täysin ilmaiseksi käyttäen omaa tietoverkostoaan, eikä niitä sitten ehkä otetakkaan vastaan syystä että taustalla on ehkä jotain erimielisyyksiä.
  Tästähän kärsii kaikki, eikä vähiten bändit, joiden on muutenkin vaikeaa saada ääntään kuuluviin tässä pienessä maassa.

  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ymmärtääkseni Colossuksen yksi pääperiaatteista on ollut Suomalaisen progen kannustaminen ja esiintuominen.


  Tuota pääperiaatetta Colossuksessa ei ole toteutettu enää vuosiin.

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Outoa touhua. No, ehkä Palasokerista löytyy julkaisukanava sille haastattelulle. :)

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kommentoitakoon, että samanhenkiseltä sisäänpäin lämpiävältä ihmemeiningiltä kyseisen yhdistyksen toiminta vaikutti jo alkumetreillä.

  Palasokeri on tervehenkinen julkaisu, iloitkaa kirjoittajat ja lukijat siitä.

  t. Jäsen eräästä orkesterista, joka joskus oli Colossuksen kanssa tekemisissä


  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kerrataanpa mitä Colossuksen ja Palasokerin välillä on tapahtunut ettei jää epäselväksi ja kaivelemaan:

  1. First contact : Colossus sulki oman fooruminsa ja poisti kaikki viestit sieltä. Tätä ennen Colossus foorumilla liikuskelleita henkilöitä alkoi jo ilmaantumaan Palasokerin foorumille kun tuskastuivat omien sanojensa mukaan Colossus-foorumin pop-up helvettiin.
  2. Colossus-foorumin sulkemisen jälkeen useita käyttäjiä löysi tiensä tavalla tai toisella Palasokerin foorumeille ja keskustelu progesta saattoi jatkua, siinä sivussa jo muistakin aiheista.
  3. Colossukselta tuli pyyntö jotta saavatko linkittää sivuiltaan Palasokerin proge-foorumiin, mihin toki myönnyttiin.
  4. Homma toimi ainakin näennäisesti, uusia käyttäjiä löysi tiensä Colossuksen sivuilta Palasokerin käyttäjäksi.
  5. Palasokerin foorumiin ilmestyi käyttäjä Fantomas, joka tarinoi jokseenkin sekavia juttuja. Colossukselta tuli pyyntö poistaa Fantomaksen pari viestiä. Viestit poistettiin.
  6. Kyseisen häiriökäyttäjän toiminta jatkui, käyttäjä suljettiin pois foorumilta ja tehtiin selväksi että takaisin pääsee kun osaa käyttäytyä. Paluun jälkeen toiminta jatkui entisen kaltaisena, joten käyttäjä suljettiin pois foorumilta.
  7. Poissuljettu käyttäjä perusti ns. "hate-sivuston", missä esitti Palasokerin foorumilta peräisin olevia viestejä omin sanoin ja vääristeltyinä. Koska käyttäjä oli suljettu foorumilta ja viestien lukeminen näköjään edelleen onnistui, alettiin tutkimaan että kuka oli tuo "humoristinen" käyttäjä, joka emailitse lähetteli viestejä Palasokerin foorumilta poissuljetulle käyttäjälle.
  8. Syyllinen paljastui ja tälle viritettiin vielä oma sivusto, joka sisälsi sellaista informaatiota että ainoastaan epäilty näki viestit. Samat viestit päätyivät häiriökäyttäjälle, joten syyllinen oli selvä, eli käyttäjä tunnuksella Colossus. Ko. tunnus suljettiin ja tieto julkaistiin, koska mielestäni toiminta oli sen verran törkeää palvelumme väärinkäyttöä. Palasokerin ja Colossuksen välinen "yhteistyö" päättyi, tosin linkit Colossuksen sivuilta oli poistettu jo aikaisemmin Palasokeriin.
  9. Hate-sivustojen toiminta on jatkunut näihin päiviin saakka, samoin useita Palasokerin käyttäjien henkilökohtaisia sivuja on häiriköity, joten asia on annettu eteenpäin viranomaisten hoidettavaksi.
  10. Toivoisin että kaikki edellämainittuun liittyvä olisi jotakuinkin loppuunkäsitelty ja kukin taho voisi jatkaa toimintaansa omillaan kun yhteystoiminnan lopputulos jo tunnetaan. Palasokerin tavoitteena ei ole koskaan ollut kilpailla minkään tahon kanssa suosiosta tai julkisuudesta, kaikkein vähiten jollakin marginaalisella musiikin alueella, jonka kannattajia on Suomessa kourallinen. Surullistahan tämä on, nimenomaan bändien yms. kannalta, jotka puurtavat tällaisen ei-kaupallisen musiikin parissa ja toivon että jatkossa yhteistyökykyisiä tahoja löytyy, jotta proge-scene ei ainakaan taantuisi maassamme.

  Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei kyllä oikein voi käsittää tuota Colossuksen toimintaa.

  PS. Myöskään sitä en ole käsittänyt, miksi kaikki Colossus -nimimerkin vastaukset (ja tuo Hezzun pasteama maili) olivat/ovat englanniksi, vaikka kysymys on suomeksi.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tai miksi osa Fantomasin vieraskirjasikailuista oli englanniksi?

  Vai oliko tämä kokonaan loppuunkäsitelty aihe?\n[Muokattu 27/2/2003 / Doc.B.D]

  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Fantomaksen kotisivukin on ollut eilisillasta lähtien viittä vaille tyhjillään. Harmi. Minulla on onneksi tallessa useampikin versio viime viikkojen ajalta, kun niissä oli niin lystikkäitä sarjakuvia että piti säästää :D

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vai oliko tämä kokonaan loppuunkäsitelty aihe?

  Käydään nyt keskustelu loppuun ja sen jälkeen toivon ettei aiheeseen tarvitse enää palata, alan olemaan jo pipon tupsua myöten täynnä tätä.

  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Offtopic:

  "Q: How can you tell when Carl Palmer is at the door?
  A: The knocking speeds up.
  Q: How can you tell when Greg Lake is at the door?
  A: He can't find the key and doesn't know when to come in."

  Entäs Emerson? Onko hän jo sisällä?


  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Epäilenkin että vitsi on Emersonin keksimä :D

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Johtuu siitä että Colossus -nimimerkin takana lienee yhdistyksen puheenjohtaja joka on italialainen joka on asunut Suomessa melko pitkään. Siitä huolimatta että hän osaa puhua hyvin suomea puhuu hän mieluiten Englanniksi.

  No joo, veikkasinkin jotain vastaavaa. Luulisi kuitenkin kirjoittamisen olevan helpompaa kuin puhumisen. Mutta toisaalta jos ei kirjoituskaan täysin suju, on sitä pirun ärsyttävää lukea, kuten fantomasin tapauksessa.


  Tapausta sen tarkemmin tuntematta epäilisin että edellä mainittu henkilö haluaa käyttää englanninkieltä suomalaisten kanssa kommunikoidessaan siksi, että hän saisi keskusteluissa itselleen psykologisen etulyöntiaseman.

  Jos em. henkilö ei ole syntyperäinen suomalainen saattaa hän tuntea asemansa heikommaksi joutuessaan kommunikoimaan suomalaisten kanssa suomeksi.

  Siksi kyseinen henkilö käyttää keskustelukielenä mieluummin englantia ja pakottaa muutkin käyttämään sitä. Tämän avulla hän saa paremman aseman verbaalisessa mielessä, koska vastapuoli joutuu myös heikompaan asemaan kun ei saa käyttää omaa äidinkieltään.

  Vaikutin aikoinaan eräässä yhdistyksessä, jonka puheenjohtaja suostui käyttämään ainoastaan englantia. Tämä asia huononsi huomattavasti kokouskäytäntöä, koska kaikki asiat piti käsitellä englanniksi.

  Saimme kuitenkin selville että PJ osaa puhua täydellistä suomea. Englantia käyttämällä oli hänen kokouksissa helpompi jyrätä omat mielipiteensä läpi. Sen jälkeen kun äänestimme ja päätimme että kokouskielenä on vast' edes suomi vaati hän paikalle tulkkia.

  Asiaan saatiin lopullinen selvyys kun eräs yhdistyksemme jäsen soitti kyseisen henkilön työpaikalle esittäytyen asiakkaana ja nauhoitti täydellisellä suomenkielellä käydyn puhelinkeskustelun.

  Siinä meni PJ vaihtoon saman tien luottamuspulan vuoksi.

  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Epäilenkin että vitsi on Emersonin keksimä :D


  Samaa ajattelin minäkin. Emersonilla ja Lakella taitaa olla sukset hieman ristissä. :)

  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mutta tuossa kiteytyy hyvin kaikki se mikä minulle ELPissä tökkii: Laken sietämätön mylvintä ammuvainaan nuotilla paria ekaa levyä lukuunottamatta ja se, että Palmer ei saa yksinkertaisintakaan komppia pysymään kasassa vaan kiilaa tai sleepaa koko ajan.

  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ai. Minusta kun ELP on taitojen ja ennen kaikkea sähkövirran tuhlausta. Vai oliko se sittenkään minun mielipiteeni... :D

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei kyllä oikein voi käsittää tuota Colossuksen toimintaa.

  PS. Myöskään sitä en ole käsittänyt, miksi kaikki Colossus -nimimerkin vastaukset (ja tuo Hezzun pasteama maili) olivat/ovat englanniksi, vaikka kysymys on suomeksi.


  Johtuu siitä että Colossus -nimimerkin takana lienee yhdistyksen puheenjohtaja joka on italialainen joka on asunut Suomessa melko pitkään. Siitä huolimatta että hän osaa puhua hyvin suomea puhuu hän mieluiten Englanniksi.

  Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Johtuu siitä että Colossus -nimimerkin takana lienee yhdistyksen puheenjohtaja joka on italialainen joka on asunut Suomessa melko pitkään. Siitä huolimatta että hän osaa puhua hyvin suomea puhuu hän mieluiten Englanniksi.

  No joo, veikkasinkin jotain vastaavaa. Luulisi kuitenkin kirjoittamisen olevan helpompaa kuin puhumisen. Mutta toisaalta jos ei kirjoituskaan täysin suju, on sitä pirun ärsyttävää lukea, kuten fantomasin tapauksessa.

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ymmärtääkseni Colossuksen yksi pääperiaatteista on ollut Suomalaisen progen kannustaminen ja esiintuominen.


  On ollut mutta uuden puheenjohtajan kaudella on maahan tuotu ihan hyviä bändejä mutta kaikki ovat ulkomaalaisia. En muista nähneeni Colossus illassa Suomalaisia proge bändejä aikoihin. Minusta Suomi proge on unohdettu täysin. Lehdessä sitä onneksi on.

  Sunkka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hezzu, minäkin sain tuon kyseisen viestin ja kyllä tuollainen lannistaa. No, eipä enää mene aika Colossuksen artikkelien rustaamiseen. Voipi keskittyä Palasokeriin.

  Mielestäni me ollaan Hezzun kanssa tuettu Colossuksen toimintaa aika kovasti, artikelien ja konserttikäyntien muodossa. Ja paitoja on ostettu ja uusia jäseniä on yllytetty mukaan. Jos se ei riitä, vaan pitäisi jättää tämä Palasokeri niin mielummin minä sitten lakkaan puuhaamasta Colossuksen parissa ja siirryn vaan passiviseksi tilaajaksi. Lehtihän on loistava, sen tilausta en aio lopettaa.

  Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu.... Mä oon oman käsitykseni mukaan ollu kyllä niin aktiivisesti mukana ja tukemasa hommaa ku täältä kaukaa käsin on mahollista.

  Mutta jos Colossuksen linjana on että mistään ei voi olla eri mieltä ja kaikki rinnakkainen toiminta luetaan pahaksi ja yhistyksen vastaseksi niin sillon on jo pahasti hommat pielesä.

  Ja sitten vielä tämä tapaus "Fantomas". Se että tuommonen häiriköijä yritetään pitää poissa Palasokerin sivuilta on muka jotenki Colossuksen vastasta?

  Ei järki riitä moisen ymmärtämiseen.....

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuva Palasokerin edellisestä tietoturvapalaverista..
  KimmoVesajoki kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuva Palasokerin edellisestä tietoturvapalaverista..


  Joo, Docin tunnistan mutta ketäs noi loput huppuveikot ovatkaan? Etteivät olisi vaan K-kauppiaita siitä toiseksi suurimmasta eli kolmen koon kaupasta :D

  jusu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mistäs sen tietää sellaisella lääkekuurilla ainakaan en ole sitä vielä ymmärtänyt mutta jos joku on päässyt asian ytimeen otetaantieto ilomielin vastaan niin ei sekään jää pelkäksi mysteeriksi.:cool:

  Hmm, mäkin voisin oikeastaan oppia lukemaan näitä edellisiä viestejä niin kun tämä viesti meni ihan väärään paikka että anteeksi vaan kaikille..:mad: :mad: \n[Muokattu 28/2/2003 / jusu]

  Stello kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuulostaa samanlaiselta kuin toiminta meidan kotikaupungin virallisen websaitin taholta..
  *en jaksa menna yksityiskohtiin, mutta yleistaen: homma on suoraan ahterista, ja syvalta*  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Stellon viestissä on erittäin käyttökelpoisia ikoneja. Saisiko niitä tai niiden kaltaisia lisättyä Palasokerin valikoimaan? :)

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän noita voi lisäillä, kunhan on tekijän lupa moiseen käyttöön. Eli ehdotukset voi laittaa vaikka meilinä osoitteeseen [email]toimitus@palasokeri.com[/email] tekijän vakuutteluilla varustettuna että ovat omatekemiä ja/tai käyttöön on lupa.

  Lazer kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko tuo KC aiheinen viesti Colossus foorumissa oikeasti Jaken lähettämä?
  Edit: Lienee F. viimeisistä päivityksistään päätellen.\n[Muokattu 5/3/2003 / Lazer]

  jusu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko tuo KC aiheinen viesti Colossus foorumissa oikeasti Jaken lähettämä?
  Edit: Lienee F. viimeisistä päivityksistään päätellen.

  [Muokattu 5/3/2003 / Lazer]


  Ja hyvin selvästä suomenkielestä nyt ei voi erehtyä millään kenen käsialaa.;)

  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tarkoittaako tämä sitä että et aiokaan kosketellä (sic) minua herkästi Crimsonin konsertin aikana? :o

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko tuo KC aiheinen viesti Colossus foorumissa oikeasti Jaken lähettämä?

  Kaikkea ne kyseleekin... :D

  Lazer kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tarkoittaako tämä sitä että et aiokaan kosketellä (sic) minua herkästi Crimsonin konsertin aikana? :o [/quote]
  No siinä on kuitenkin muutama paikka välissä, että jos siinä on isompiakin jannuja, ne voi vetää mua nekkuun.
  [quote]Kaikkea ne kyseleekin...

  Eli on? :cool:

  Sunkka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Date: 03/5/03 10:01:20 AM
  Name: Palasokeri

  Email: toimitus@palasokeri.com

  Subject: PALASOKERI

  MARCO! I have noticed with great pleasure that you have taken away the messages as requested.
  But,I think that it`s better that you shut down the whole
  Colossus forum.

  Palasokeri.


  No nyt oli sitten tälläinen viesti Colossuksen sivuilla. Oletko, Jake, kirjoittanut? Tuskin...

  Aranwe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No jo on. Joku käyttäytyy selvästi kuin lapsi, joka ei pääse karkkikauppaan ja keksii sitten kivittää kaupan ikkunat rikki.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oletko, Jake, kirjoittanut? Tuskin...

  Ensimmäisen ja viimeisen kerran; en ole. Luulin että olisin jotakuinkin järkevästi ajattelevan olennon kuvan onnistunut antamaan itsestäni, mutta luuloni onkin ilmeisesti illuusio kun tällaisia pitää kysellä... :P

  Ja tein eilen Colossukselle selväksi että Palasokerin nimissä ei tulla lähettämään ensimmäistäkään viestiä heidän foorumiinsa, voivat poistaa kaikki välittömästi (kun kerran haluavat tuollaista foorumia ylläpitää, missä voi esiintyä vaikka Paavo Lipposena jos haluaa...).

  Sunkka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oletko, Jake, kirjoittanut? Tuskin...

  Ensimmäisen ja viimeisen kerran; en ole. Luulin että olisin jotakuinkin järkevästi ajattelevan olennon kuvan onnistunut antamaan itsestäni, mutta luuloni onkin ilmeisesti illuusio kun tällaisia pitää kysellä... :P


  Hmm... Sori... :) No, kyllähän minä heti olin tajuavinani, ettet nyt sentään tuollaisia mene kirjoittamaan sinne. Halusin vain varmistaa, voihan olla, että olet esimerkiksi ollut hurjassa kännissä ja tunteet ovat nousseet järjen edelle. ;)

  On tuo kyllä uskomatonta touhua tuo F:n puuhailu. KOhta käy niin, että tosiaan mennään porukalla sinne Malmööhön ja etsitään se käsiimme kurinpidollisia toimenpiteitä varten.

  Stello kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, noi ahterikuvat on molemmat mun tekemia, ja saa lainata!

  Sunkka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Me keskusteltiin eilen illalla Marcon kanssa puhelimessa puolisen tuntia ja kyllähän se aina auttaa selvittämään asioita. Ei me kummatkaan vihaisia oltu, kyllä tässä yhteiseen hiileen puhalletaan edelleen.

  Tällä hetkellä Colossuksen sivujen keskustelun ongelma on se, että sitä ei pystytä valvomaan yhtä tehokkaasti kuin Sokrun keskustelua ja esimerkiksi tänä viikonloppuna Fantomas on päässyt mellastamaan siellä ihan vapaasti. Eipä paljoa viitsi kirjoitella sine kun Fantomaskin esiintyy sinuna ja kirjoittaa omasta tekstistäsi kommentit ja lisää omalla nimelläsi. No, tähän on tulossa parannus.

  Samoin Sagan konsertti on edelleen työn alla, mutta Sagapa ei ole tulossa Suomeen Colossuksen toimesta, vaan Tavastian. Colossus on mukana auttamassa ja järjestämässä tilaisuutta, mutta varsinainen riski on Tavastialla. No miksi? Siksi, että Colossuksella ei yksinkertaisesti ole varaa tuoda maailmantähtiä Suomeen. Toisin, kuin Fragile, Atlantis ja muut tribuuttibändit, Saga ei lähde reilulla tuhannella eurolla tai pelkillä lentolipuilla matkaan. Enempään ei Colossuksen resurssit riitä kun jäseniä on vain viitisensataa ja kerho painottaa muutenkin enemmän lehteen. Kerhon pitäisi olla paljon isompi ja vauraampi ja varmojen konserttikävijöiden määrä suurempi, että isompia tähtiä olisi mitenkään mahdollista tuoda. Ja eiväthän bändit itsestään Tavastialle tule vaan heidät pitää lentokentältä hakea ja opastella joka paikkaan, järjestää huoneet ja kuljetukset. Kuka sen tekee? Marco.

  Ilmeisesti tässä on nyt käynyt niin, että tämänhetkinen tilanne on sarja väärinkäsityksiä, epämääräisiä viestejä ja sähköposteja, musta tuntuu-meinkiä ja osittain myös Fantomaksen sekoiluista johtuvaa hässäkkää. Otetaan nyt vähän neutraalimmat asenteet ja annetaan ajan kulua.

  Ketkäs kaikki täällä muuten ovat Colossuksen jäseniä oikeasti? Minä ja Hezzu ja ketä muita? Minä ainakin aion jatkossakin tilata lehteä ja pysyä jäsenenä, niinkuin olen jo aikaisemminkin ilmoitellut. Minusta Colossus on paras musiikkilehti maailmassa. Riffi tulee heti toiseksi mutta täysin eri perustein ;) Ihan totta, missä lehdessö olisi niin suuri prosentti juttuja meistä kiinnostavista bändeistä? No, Soundi 2/2003 jota myytiin 1,90€ on myös aika hyvä pakkaus, mutta oli siinäkin paljon juttuja, joita en lukenut. Pointti on siinä, että joka lehdessä on juttuja, joista emme ole kiinnostuneet, mutta niitä on pakko olla, koska joku muu on kiinnostunut, tai mainostajat tuovat euroja. "Minä en enää osta Soundia kun siinä oli juttu Lemonatorista!" Haloo... Siitähän voi hypätä yli ihan sivua kääntämällä.

  Irtonumeromyynti on yksi ongelma Colossukselle, yhdistys menettää rahaa jokaisessa irtonumerossa. Tilausnumeroiden toimittaminen perille on paljon edullisempaa. Ja irtomyynti on ajateltu ihan uusien uusien jäsenien kalastamista varten...

  Kommentoida saa ja se on suorastaan toivottavaa.