Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Clarity etsii rumpalia

Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten (2 kommenttia)
Varsinkin keskellä Suomea majailevat rumpalit: nyt olisi tarjolla elämänne tilaisuus päästä löylyttämään patoja ehtaan progemetallibändiin sillä Keski-Suomen progebaronit eli bändi nimeltä Clarity hakee rytmiryhmään vahvistusta. Mikäli rumputyöskentely esim. bändeissä Dream Theater tai Fates Warning sävähdyttää sinua millään lailla ja olet esim. Suomen Mark Zonder tai Mike Portnoy, olet varmasti henkilö jota Clarity hakee riveihinsä. Clarityn tähän mennessä julkaistua materiaalia voit tseka MP3.comista ja kysellä lisätietoja Vez Bergiltä (0440-958989), jonka kanssa tulet työskentelemään rytmiryhmässä jos taidoiltasi osoittaudut Clarityn arvoiseksi :-).

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Menee kyllä kilpailu kovaksi rumpaleista, legendaarinen mättömetalliorkesteri Slayer hakee uutta rumpalia parhaillaan, periaatteena että kuka tahansa faneista voi päästä koesoittoon jos selviytyy ennakkonauhallaan sinne asti.

    Lisätietoja voi katsella vaikka Slayerin sivuilta : http://www.slayer.net/index.las. Sivuilla on myös hieno intro, mutta kestää vietävän pitkään eikä sitä pääse ohittamaan...

    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Taisivat jo sopivan heepon löytää, joten palikat taas parkkiin hetkeksi. Kts. Clarity löysi rumpalin.