Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Email-osoitteet

Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten (9 kommenttia)
Omat asetukset/Muuta tietojasi-sivulla olevat Oikea email-osoite ja Julkinen email-osoite taitavat olla väärin päin. Tuon mukaan minun viestieni yhteydessä näkyvä email-osoite pitäisi olla Oikea email-osoite, eli siis ei julkinen.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tapaus ei ole ihan näin yksinkertainen. Tämä foorumikikkula kun on istutettu julkaisusysteemin runkoon jälkikäteen, käyttäjätiedot kopiodaan foorumin omaan käyttäjätietokantaan. Foorumin kannassa ei ole kuin yksi email-osoite, johon kopioidaan siis ei-julkinen email-osoite rekisteröitymistiedoista. Foorumin profiiliasetuksissa voi sitten valita näkyykö tämä osoite vai ei. Foorumiin ei voi kopioida tuota toissijaista email-osoitetta, koska kaikki eivät sitä käytä tai se ei ole toimiva/seurattu postiosoite ja foorumin ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin email-viestien lähettäminen esim. vastausmuistutuksien muodossa.

  Korjasin tämän ongelman jo joskus aikoinaan, mutta ongelma palasi kun jouduin palauttamaan koko systeemin muutaman viikon vanhoista backupeista oman kämmin takia. Yritän tuota korjailla tässä taas lähiaikoina, mutta sillä aikaa suosittelen tarkkaan harkitsemaan ennenkuin valitsee oman email-osoitteensa julkiseksi täällä foorumissa.

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ok. Eipä tuolla ole sitten väliä, kun homma toimii ainakin minun kohdalla niin kuin pitääkin. Julkiseksi haluamani osoite (www-pohjaisessa mailipalvelussa, joka kerää roskaa muutenkin) näkyy viestien yhteydessä, vaikka asetussivu väittääkin sitä ei julkiseksi.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuossa on vaan nyt se ongelma että kun sulla on nuo osoitteet ikäänkuin väärinpäin tiedoissa, näkyy käyttäjätietosivullasi toinen email-osoitteesi:

  http://www.palasokeri.com/user.php?op=userinfo&uname=Jimi


  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No jopas! :D

  Täytynee sitten pistää sama osoite molempiin kenttiin.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Korjasin tuon just pikavirityksellä, vaihdoin sun tiedoistakin nuo osoitteet toisinpäin. Jospa tuo nyt toimis oikein (ja mä pystyisin käymään unten maille... :)).

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näyttäisi toimivan. :)

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tai sitten ei. Vielä tulee väärä osoite näkyviin tuosta Profile-napista viestin alla.

  Edit: Älä anna tämän häiritä yöuniasi. Pikku jutustahan tässä on kysymys.\n[Muokattu 14/3/2003 / Jimi]

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aihepiiriä sivuten: ainakin itsellä "omat viestit" tekstilinkki on aina kadoksissa ja sitä saa haarukoida kauan tuolta navivalikosta.
  Eikös sen paikka olisi loogisesti ottaen ylempänä, esim. omien asetusten alapuolella.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Profiili korjattu (toivottavasti) ja siirretään tuota Omat viestit linkkiäkin jahka tässä jaksaa. Ensin kahvia.