Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ex-files kuraa?

Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten (6 kommenttia)
On muuten x-filesit nykyisin melkoista kuraa, ei ole ollut viikkokausiin hyvää tarinaa ja hieman on sarjan kokonaisuudesta kateissa kun Mulderiakaan ei ole kehissä. Onko musta tullut vanha vai ovatko muutkin sarjaa seuranneet sitä mieltä että olisi kenties syytä lopettaa koko skeidan tekeminen?

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei hirveesti oo tullu seurattua muutenkaan noita Kansioita, mutta täsä kerran ku vahingosa pikkasen vilkasen niin olin vähä ulkona että mikäs helevetti tämä on ku Mulderia ei näy ollenkaan....

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole juurikaan tuota sarjaa seurannut mutta selvähän se on että sarja ei voi ikuisuuksia jatkua kiinnostavana. Simpsoneistakin voi aistia väsymystä.

  Aranwe kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hieman ottaa pattiin, kun tämä meidän mainoskanavamme (se vanhempi) näyttää vanhoja X-files-jaksoja uusintana, vaikka taso ei ole moneen vuoteen ollut kovin korkealla. Voisivat esittää vaikka sen Tähtiportin neljännen tuotantokauden uusintojen sijaan.

  Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Äh, Stargåte on ihan naurettava sarja. Useimmat Simpsoneiden tuoreet jaksot ovat puolestaan kuin pahaa unta kun vertaa ekojen kausien klassikkoihin. Kyllähän niitä uusiakin katsoo ja ne edelleen jopa viihdyttävät, mutta jotenkin homma tuntuu levinneen käsiin. Huumorista on kadonnut terävin kärki, tilalle on tullut mauttomia irtovitsejä ja erityisesti Homer tuntuu vuosi vuodelta muuttuvan kokonaisesta, tuntevasta ja inhimillisestä olennosta yhä enemmän pelkäksi slapstick-piirroshahmoksi jonka tekemisissä ei ole minkäänlaista punaista lankaa.

  Veronique kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  X-filesit oli joskus hyvä sarja, ja oli siin viel lopussaki ihan katottavia jaksoja, mut Mulderin lähtö laski kiinnostust kattoo sitä. Mut noi kaks viimist lopetusjaksoo oli kyl ihan katottavia, ja siin selvis aika monta asiaa. Mut kyl sen mun mielestä vois jossain vaihees esittää uusintaa, vaikka niit ekojen tuotantokausien jaksoja.
  X-filesit oli ainut katottava scifi sarja, koska se ei menny niin hirveest yli ymmärryksen.. Niinku just joku Tähtiportti tms.

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meikäläinen on investoinut Futuraman kaikkiin kolmeen tuotantokausiin, eli olen ostellut boxit sitä mukaa, kun ne ovat ilmestyneet. Se on paras piirretty, hakkaa jopa Simpsonit. Kolmannen tuotantokauden setissä on 22 jaksoa, yli 8 tuntia tavaraa! Taattua viihdettä! Ja voi katsoa juuri silloin, kun itselle sopii.