Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

(sota)uutissaitteja..

Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten (19 kommenttia)
Mistä väki seuraa Irakin tapahtumia (muulta kuin CNN:ltä ja niistä tavallisista..).

Yksi mielenkiintoinen on:
http://www.jpost.com
- ei kyllä mitään hajua objektiivisuudesta, mutta ehkä maantietteellisestä läheisyydestä on jotain apua. Vaatii (ilmaisen) rekisteröitymisen.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.aljazeera.net/


  Objektiivisuudesta ei taideta puhua enää tässä vaiheessa. Äsken tuolla oli sen verran roisia kuvasettiä ettei varmaan saisi länsimaissa pitää näkyvillä edes jollain gore splatter saitilla. Äsken saitti tippui pelistä, tiedä sitten minkä takia ja palaako vielä linjoille...

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, noista kuvista ei kyllä tiedä varmuudella mistä ne ovat kotoisin. Voivat olla tietenkin aitojakin, mutta ei tästä ota pirukaan selvää..

  Taitaa kuitenkin olla noita siviiliuhreja sen verran, että kuvien alkuperää ei ole tarvis epäillä.\n[Muokattu 23/3/2003 / Doc.B.D]

  darshan kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jo pitkään jokapäiväinen lukukohde: http://www.cursor.org


  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En niin paljon ole katsonut. Telkkarista tuli Deutsche Welle raportti, ihan tasapuolinen. Sotaviihde lakkasi kiinnostamasta. Lopussa sitten lasketaan ruumiit, se on jonkun arvoinen numero, kun pressaa ens kerran äänestetään.

  darshan kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ruumiiden laskemisesta tuleekin mieleen se, mitä näin kun n. tunti sitten katselin ykkösen Aamu-TV:tä. Haastatteluun marssitettiin jokin asiantuntija, ja osapuilleen tervehdysten vaihtamisen jälkeen ko. henkilö alkoi luetella uhrilukuja sanankääntein, jotka näyttivät suurinpiirtein lainatun vaali-illan tulosseurannan juontajilta. Nyt tulee muistaa, että tässä on vasta tämän aamun tilanne, emme ole kahteen tuntiin saaneet uusia tiedotteita, mutta näyttää siltä, että tähän mennessä USA olisi menettänyt x sotilasta, vaikkakin Irakin väitteiden mukaan mukaan... merkillisintä on, että Britannian joukoista yksikään ei ole tähän mennessä menehtynyt taistelussa, vaan syynä ovat olleet helikopterionnettomuudet... jne.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuollaan sitä meilläkin, sano naapuri kun ei hautajaisiin kutsuttu....
  Marko Tikka, Antti Arponen (99); Koston Kevät. Lappeenrannan teloitukset 1918. WSOY juva.

  Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täällä ei ole uutisia, mutta omaperäinen virtuaali-istumaprotesti johon jokainen nettiyhteyden omistava voi osallistua: http://www.fraw.org.uk/ehippies/index.html


  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Objektiivisuudesta: Jerusalem Post nimesi liittoutuman löydöksen heti kemiallisen aseiden tehtaaksi, vaikka edes liittoutuneet eivät ole asiasta varmoja.


  Lobotomix kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä on yksi erinomaisen objektiivinen "sotauutinen", reportterina John Cleese. (Ei taida tosin ihan uusi olla. Hauska yhtä kaikki):

  http://dotnetweblogs.com/RMcLaws/archive/03182003.aspx


  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuollaan sitä meilläkin, sano naapuri kun ei hautajaisiin kutsuttu....Marko Tikka, Antti Arponen (99); Koston Kevät. Lappeenrannan teloitukset 1918. WSOY juva.

  Hall of fame:
  http://www.scaruffi.com/politics/dictat.html

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.aeronautics.ru/


  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.aeronautics.ru/
  Ja tuon alta löytyi:
  http://www1.iraqwar.ru/?userlang=en

  Mixu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo venäläinen saitti tuntuu näin äkkiseltään "historian asiantuntijan" :P silmissä pätevimmältä ja "objektiivisimmalta" sotalinkiltä mitä on tullut vastaan. Loistava löytö!

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hei hulinaa.. ei tainnut salamasota-skenaario oikein toteutua. Tuleekohan tuosta uusi Viet Nam. Jos huonosti käy, yhdysvaltalaisten ruumispussien paluukuljetukset lisäävät paineita viedä sota nopeaan päätökseen ja ne lässäyttävät Saddamin bunkkerin särki ydinkärjellä.

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä nyt ei ihan uutissaitti ole, mutta sitäkin objektiivisempi ja asiantuntevampi. Maanpuolustuskorkeakoulun asiantuntijoiden analyysejä Irakin kriisistä:

  http://tietokannat.mil.fi/irak/


  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sota on nyt sitten vissiin ohi, kun www.yle.fi on poistanut etusivulta Irak-bannerin..
  Noh, Vietnamin sota jatkuu sentään viellä jollakin tasolla:
  http://ww2.yle.fi/pls/show/page?id=221484

  Rapiat 100 yhdysvaltalaista sotilasta sitten kaatui puolustaessaan suurretta X. Montakohan irakilaista?  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämmönen tuli mieleen aamukaffia juodessa ja uutisia toisella sieraimella kuunnellessa. Yhdysvallat lähti sotaan etsimään joukkotuhoaseita ja vakuutteli samalla että öljystä ei ole kyse. Nyt joukotuhoaseita ei ole löytynyt varmuudella vieläkään ja öljy on liittoutuman hallussa. Onko tässä joku kuvio..:P  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä!? Sanoiko joku "piratismia"??? Ei kuulkaa, ennemmin tää on tota Jesse James-meininkiä tämä...:cool:

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heh, piratismi on tosiaan hyvä termi tässä. Yhdysvaltain harjoittama piraattipolitiikka jne.