Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Oi Oraakkeli, onko avaruudessa elämää?

Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten (1 kommenttia)
Oi suuri Oraakkeli, tiedätte varmasti vastauksen kysymykseeni, eli onko avaruudessa elämää? Tämähän on vuosisatoja kiinnostanut ihmisiä, mutta uskoisin että tämä on kysymys on kaltaisellesi Oraakkelille helppo nakki.

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämän kysymyksen vastaus on joutunut Palasokerin keväisen muuttohuuman keskellä johonkin bittitaivaan syövereihin, joten kerrataan tässä lyhyesti kuinka Oraakkeli(t) vastasivat lukijan kysymykseen:

    Ensimmäiseksi Hezzu käväisi kysäisemässä http://lintukoto.dyndns.org osoitteesta löytyvältä nuoremmalta oraakkelilta kuinka mahtaa asian laita olla ja vastaus oli muistaakseni varovaisen positiivinen. Tähän Palasokerin varsinainen Oraakkeli Sr. kommentoi ettei ole kovin vahvasti eriävää mieltä nuoremman oraakkelin vastauksesta, joten lyhyesti voimme siis todeta että oraakkelit olivat kollektiivisesti samaa mieltä siitä, että avaruudessa saattaisi kenties olla elämää.

    Toivottavasti jatkossa tämänkaltaiset suuret paljastukset säilyvät Palasokerin järjestelmässä ilman että ne mystisesti katoavat. Jatkakaahan visaisten kysymyksienne esittämistä :).\n[Muokattu 16.6.2003 / Jake]