Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Palasokerin MP3 narikka

Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten (31 kommenttia)
Koeluontoisesti otetaan käyttöön tuollainen vapaan musiikin (siis Teosto ja/tai Gramex-vapaan) jakopalvelu. Jos bändilläsi on biisejä, joita se haluaa suuren yleisön kuultavaksi ja Palasokeri voisi olla sovelias paikka kohdeyleisönne musiikkinne löytää, voitte nyt ilmoittautua mukaan tähän kokeiluun. Kokeilusta on kyse tässä vaiheessa lähinnä sen takia ettei nykyisellä omakustanteisella julkaisumallillamme ole mahdollisuutta tarjota huomattavia määriä kaistaa/tallennustilaa mp3:lle tai muille mediatiedostoille, mutta kokeilun tarkoituksena on selvittää minkä verran mediapalvelu syö vähäisiä resurssejamme ja jos homma osoittautuu toimivaksi eikä häiritse kauheasti normaalitoimintaa, jatkamme tietysti musiikin jakamista.

Palataanpa tuohon mukaan ilmoittautumiseen. Jos sinulla on täydet oikeudet musiikkiteokseen, eli olet sen kenties itse säveltänyt, sanoittanut, tuottanut jne. eikä ko. teosta ole ilmoitettu esim. Teoston/Gramexin listoille, ollaan jo aika vahvoilla mukaanpääsyn suhteen. Sinun tulee antaa Palasokerille oikeus julkaista ja jakaa tuota sävellystä www.palasokeri.com palvelusta, muita oikeuksia emme sinulta vaadi, eli tekijänoikeudet yms. säilyvät luonnollisesti sinulla ja voit pyytää ko. biisin poistettavaksi palvelustamme jos siltä alkaa jossakin välissä tuntumaan (tulevaisuudessa kenties suora hallintasysteemi kunkin bändin/esittäjän teoksiin itse tekijällä). Kun edelliset ehdot kuulostavat edelleen järkeviltä, laita postia osoitteeseen [email]toimitus@palasokeri.com[/email] ja kerro minkälaisia teoksia olisi tarjolla ja voiko niitä jostain koekuunnella jo tässä vaiheessa niin voidaan neuvotella jatkotoimenpiteistä.

Ja mitäkö hyötyä tästä sitten on? Saat biisisi suht' suuren yleisön ulottuville, muiden kaltaistensa joukkoon, mistä se todennäköisesti löytyy helpommin satunnaisen surffailijan soittimeen kuin esim. yksittäiseltä www-sivulta jossakin internetin kätköissä. Emme tietenkään yritä olla mikään mp3.comin korvaaja, jättimaiset ja kaupalliset palvelut erikseen, mutta jos musiikkisi on tyylilajiltaan jossain määrin Palasokerin käyttäjäkunnan mieltymyksiin istuvaa, saattaa suosio olla jopa suurempi kuin noiden massapalveluiden harmaudessa. Kyse on kuitenkin kokeilusta, joten tässä samalla haetaan molemminpuolisia kokemuksia, joten kaikki edellinen lähinnä arvailua ja aavistuksia. Ja sitten ei tarvita kuin erilaista musiikkia...

Edit : Pidätämme oikeuden luopua tämän palvelun ylläpidosta ja tarjoamisesta koska tahansa. Tällaisen toimenpiteen aiheuttaa lähinnä se, että palvelu syö kaiken tiedonsiirtokapasiteetin palvelimeltamme (jolloin taidan kyllä perustaa jo kaupallisen mp3-palvelun jos suosio saavuttaa tuollaisen mittaluokan...).

Ja kommentoida saa muutenkin.

Palasokerin biisinarikka\n[Muokattu 23/3/2003 / Jake]

+/- saldo : 0 |

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaipaisi kovasti lisää bändejä tuo narikka tällä hetkellä. No, Lindenhurstia on luvassa, sitten kun se meidän ep kesällä valmistuu.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä näitä mp3:ia ihan tulvana tule, onko sitten niin että näitä mp3-narikoita on jo netti tulvillaan. No, kannattaa tsekata ainakin jo löytyvät raidat ja edelleen mukaan saapi ilmoittuatua jos on jotain julkaisukelpoista settiä tarjottavana.

  Palasokerin Terapiaryhmän mystisiä teoksia luvassa biisinarikkaan lähiaikoina, niiden julkaisun jälkeen ei pitäisi enää ketään nolostuttaa omien tekeleiden julkaiseminen.

  MrBungle kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En mä noita mun hirveän karuja metalli biisejä tonne viitsi laittaa rikkomaan tuota hienoa linjaa mikä siellä narikassa vallitsee, ja kohta on ehkä tulossa cd-r muodossa musiikkia 12 dogs villagelta joten voihan niitä kpl:ta tonnekin laittaa sitten.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  12 Dogs Villagelta löytyy nyt toinenkin raita ja edellinen biisi sai uuden nimen. Ja näitä biisejä voi edelleen ehdottaa tuonne narikkaan lisättäväksi, oli musiikkityyli sitten mikä tahansa.

  MrBungle kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Totani, onko noiden biisien lataukset tiedossa, siis tietääkö sen että kuunnellaanko niitä yhtään?

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä tuolla laskuri on joka keräilee latauksia, tosin kun kyseessä on streaming-pohjainen systeemi, kaikki lataukset eivät välttämättä tallennu oikein ja IE:n bugin takia jotkut lataukset kirjautuvat kahtena, mutta kai nuo jotakuinkin oikein loppujen lopuksi näyttävät. En ole muutaman biisin takia vielä ryhtynyt tekemään tilastointisysteemiä, joka kursisi noista laskureista tilastoa pällisteltäväksi, mutta kai sellainen pitää jostain taikoa. Ennakkotietona kerrottakoon että kyllä noita kuunnellaan, muutamasta kuuntelukerrasta muutamaan kymmeneen kuuntelukertaan näyttävät laskurit.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jou. Uutta jöötiä narikassa, uusimpana teoksena Ludvig Paskàn Konsertto kahdelle oskillaattorille ja kolmelle ydinkärjelle. Aikaisemmin taisi jäädä myös mainostamatta Perry's Mortin tekele, joka lisättiin tuonne narikkaan. Lisää näitä saapi tarjota...

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tapani mukaan tunnen kaikki täkäläiset kulttuuripersoonat ja siltä pohjalta uskallan tässä varmaan kertoa, että tältä artistilta on myös tulossa pian kamariooppera Hyenalle.

  Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää Ludvig kuulostaa varsin mukavalta :)

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oletkos Hezzu lukenut sitä kirjaa, jonka nimeä en muista, mutta joka siis käsittelee perinpohjin suom. kokeellista elektronista musiikkia? Pitäisi varmaan hankkia käsiin, mutta on jäänyt toistaiseksi tekemättä, koskaan arvaan sen olevan akateemisen kuivahkon.. (?)

  Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Doc.B.D kirjoitti 2/10/2003 klo 11:21: Oletkos Hezzu lukenut sitä kirjaa, jonka nimeä en muista, mutta joka siis käsittelee perinpohjin suom. kokeellista elektronista musiikkia?


  Empäs oo moista lukenu tai ees nähny, Rytmissä tais tosin kerran olla jotain puhetta/arviota opuksesta. Eikös siinä tullu mukana joku levykin? Voishan se olla varsin mielenkiintonen.

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Varmaankin tämä:
  http://www.likekustannus.fi/kirjatilaus/naytakirja.php?ix=4158

  Jossakin sanottiin, että ainakin tiivistämistä olisi kaivannut.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kiitti Janus, paljon helpompi etsiä kirjaa kun tietää sen nimen. Tuo on kyllä aika potentiaalinen ehdokas kirja-alennusmyyntiin, mutta se on kait jo tältä vuodelta mennyt...

  TT kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Haa. Eksyinpäs biisinarikkaan ja löysin yllätyksekseni tuon Pastel black albumin. Yllätys siksi, että olen tässä väsäillyt pientä runokokoelmaa nimellä Pastellinmusta postiauto ja pääkallokelit. :cool: Kuka onkaan tuo keskisuolainen basistiparoni ja mistä nimi?

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo bassoparoni käy täällä sen verran harvakseltaan että ehkäpä mun on syytä osasyyllisenä kommentoida tätä; pastel black album tuli teoksen nimeksi sillä hetkellä kun kaveri lähetti tuon biisin julkaistavaksi eikä tiennyt levyteokselle mitään nimeä. Satunnaishatusta nykäisin tuon Pastel blackin, onhan termi tuttu ainakin Spinal Tap DVD:n alusta jos ei muuten...

  Paroni kertokoot enemmän jos sattuu tänne eksymään.

  TT kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Spinal Tapia en oo nähny muuten ko joskus Ruotsin televisiosta, se pastel black -juttu on vain DVD:lllä?
  No, mutta asiayhteys kuulostaa ainakin sopivan asialliselta..;)

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On muistaakseni siinä kommenttiraidalla alussa kun äijät arvioivat mustaa ruutua... Korjatkaa jos muistan väärin.

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jake kirjoitti 3/10/2003 klo 10:25: On muistaakseni siinä kommenttiraidalla alussa kun äijät arvioivat mustaa ruutua... Korjatkaa jos muistan väärin.


  Joo, se on siinä introssa, miksi sitä nyt kutsutaan, kun intron päätteeksi sitten ilmestyy valikko ruutuun. Pastellimusta on kyllä loistava väri! ;)

  YrjöAlkio kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuinka ?hyvä? pitää olla että saa paljon latauksia? :|

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.palasokeri.com/modules.php?name=Zina&op=modload&file=index&a=Perrys+Mort&t=In+and+Out+of+Memory&l=2

  Tuolta tulee virheilmoitus, kun klikkaa alempa Soita-ikonia:

  "Ei voi avata: .../palasokeri.com/modules/Zina/laskurit/PerrysMort-Perry'sMort-InandOutofMemory.mp3.txt"\n[Muokattu 26.10.2003 / Jake]

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tule enää, vanha laskuriklunssi oli jäänyt tuonne vielä käyttöön... Koko narikkahäkkyrä uusiutunee lähiaikoina hieman järkevämpään (?) muotoon.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ludvig Paskan mestariteos on näemmä hävinnyt, mutta ehkä se oli liian mestarillinen Palasokerin kaltaiseen mediaympäristöön.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kappas. Laitetaanpa takaisin, tuossa versiovaihdoksessa jäi huomioimatta että tuonne narikkaan oli tullut uutta settiä ja Ludvig jäi lymyämään vanhan sokrun uumeniin. Pahoittelen tapahtunutta.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Come on.. vahinko ei ollut kamalan suuri. :)

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Öriöri. Perselintu! lisätty narikkaan. Hämäristä hämärin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hmm.. kas kun narikassa ei ole suoraa kommentointi-optiota.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä ole ja sieltä puuttuu paljon muutakin. Testikäytössä on parikin erilaista mp3-jakokikkaretta, mutta toistaiseksi ne ovat jopa huonompia kuin tuo käytössä oleva...

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Doc.B.D kirjoitti 8.12.2003 klo 22:31: Hmm.. kas kun narikassa ei ole suoraa kommentointi-optiota.

  Voithan tuota tähänkin ketjuun varmaan kommentoida. Kuten muutkin, artistit varmaan arvostaisivat palautetta tekosistaan...

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei mulla ollut mitään erityistä kommentoivavaa, se oli enempi tekninen huomio. Mutta narikan sijaan kyseessä voisi kyllä olla taideterapia-osasto. :P

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Palasokerin MP3 narikka nykyisessä muodossaan päättää olemassaolonsa ainakin toistaiseksi, koska Palasokrun nykyisessä sijoituspaikassa alkaa levytila käymään ahtaaksi eikä tuosta nyt muutenkaan tainut valtavaa menestystä tulla. MP3 narikan tilalle tulee vastaavanlainen viritelmä, jossa ainoa ero on että mp3-tiedosto sijaitsee bändin/artistin omilla kotisivuilla tms. ja ainoastaan bändin profiili luodaan sokruun. Tätä ihmekikkaretta voi käydä jo ennakkoon ihmettelemässä osoitteessa

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=zMP3ree&file=index


  Samaan häkkyrään on oma profiili "Omat asetukset" linkin takana, missä voi siis luoda omasta bändistään profiilin ja linkittää haluamiaan biisejä.

  Kokonaan sokrun media-arkistoa ei tällä päiväkäskyllä kuopata vaan se jää vain reserviin odottelemaan suunnittelematonta paluuta omalle palvelimelle pulleahkon verkkoyhteyden varrelle.

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo em. MP3 narikka muuttui siis bändiprofiililistaukseksi, löytyy nimellä "Sokrukäyttäjien bändit" tuosta päävalikosta. Ja edellisestä viestistä ohjeet listauksen käyttämiseksi. Tämä viesti siis ihan muistutuksena kun on kovasti vähän bändejä tuolla vielä listattuna siihen nähden että kuinka moni musikantti käy sokrun sivuja päivittäin(kin) pällistelemässä.