Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Terassihoroskooppikalenteri

Malla kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Kesää ja terassikelejä odotellessa :cool:

KAURIS 22.12. - 19.1.
Kauris saattaa viipyä niin myöhään töissä, että parhaat terassihetket ovat jo ohi. Muutenkaan merkki harvoin sortuu terassilla yltiöpäiseen nautiskeluun. Säästäväisellä ja tunnollisella kauriilla kyllä olisi aikaa ja rahaa viipyä terassilla pitempäänkin, mutta usein luonto ei anna myöten. Siinä siis ystävillä haastetta.
Juomasuositus: oikein iso.

VESIMIES 20.1. - 19.2.
Jos pelkäät politiikkaa ja olet kyllästynyt maailmanparantamiseen, hakeudu terassilla kauas vesimiehestä. Idealistinen vesimies vaan innostuu jutuissaan, kun saa hieman kuplivaan nenänsä alle. Koska aikataulut ovat merkille täysin vieraita, saattaa hän viipyä terassilla hyvin pitkään, jopa päiviä...
Juomasuositus: tuore pussikalja.

KALAT 20.2. - 20.3.
Kala vaihtaa terassiseuruetta tiheään. Jos kala rypee masennuskaudessaan, häntä on turha houkutella terassille. Mutta jos aurinko paistaa kalan vesiin, sen kyllä huomaa. Terassilla kalalla riittää vilskettä ja vipinää, eikä seurastakaan yleensä ole puutetta. Koetapa keksiä kalan kanssa kilpaa erilaisia käyttötarkoituksia muovituopille.
Juomasuositus: mikä vaan, missä vaan, kunhan on märkää.

OINAS 21.3. - 19.4.
Oinas on mahtavaa terassiseuraa, sillä hän ei laske markkojaan, kun ystävistä on kyse. Oinaan tuleekin siis varoa hyväksikäyttäjiä! Oinas on vaarassa kiipeillessään pöydillä, joten tähtimerkin edustajan tapaa loppukesästä terassilta raaja paketissa.
Juomasuositus: paljon ja erilaisia.

HÄRKÄ 20.4. - 21.5.
Säästäväistä härkää ei terassilla tapaa liian usein. Ystävät, hyvä musiikki tai muut kulttuurielämykset saattavat johdatella hänet tuopin ääreen. Manian vaivaama härkä voi kesähelteillä äityä tuhlaavaiseksi, mistä hän poteekin henkistä krapulaa useita päiviä.
Juomasuositus: tuttu ja turvallinen olut.

KAKSOSET 22.5. - 21.6.
Kaksonen vaihtaa terassia kuin perhonen kukkaa. Jos siis tapaat terassilla söpön ja kiinnostavan henkilön, ja hän sattuu olemaan kaksonen, et ehkä näe häntä samalla terassilla toiste. Pyydä siis puhelinnumero ajoissa! Kaksosen tunnistaa yleensä ylenpalttisesta sosiaalisuudesta ja juoruilusta.
Juomasuositus: tumma olut hanasta.

RAPU 22.6. - 22.7.
Kotona viihtyvä työnarkomaani-rapu ehtii käymään terassilla vain lomallaan. Seurusteleva rapu vahtaa puolisoaan terassilla normaaliakin mustasukkaisemmin, mikä koettelee suhdetta. Ravun ei kannata mennä terassille yksin vaan mieleisessä seurassa. Leppoisa keskustelu rauhoittaa stressaantunutta rapua parhaiten.
Juomasuositus: jäävesi.

LEIJONA 23.7. - 22.8.
Kesä on leijonan kulta-aikaa. Leijona saattaa myös vaihtaa terassia tiuhaan ja on usein ystäviensä ympäröimä. Terasseista leijona valitsee mieluiten auringonpaisteisen. Spontaanin leijonan voi nähdä terassilla vaikka kesken työpäivän, mikä ei ehkä tee hänestä huonoa työntekijää...
Juomasuositus: tummat juomat.

NEITSYT 23.8. - 22.9.
Tähtimerkeistä neitsyt on ehkä ainoa, joka yhdelle kaljalle lähtiessään todella juo vain yhden. Merkki on loistava myös saamaan muut pysymään "vain yksi" -päätöksessä. Neitsyt murehtii joskus turhaan muidenkin asioita, joten oman mielenterveytensä kannalta kiireetön terassilla istuskelu tekee neitsyelle vain hyvää. Siinäpä vinkkiä merkin ystäville.
Juomasuositus: kuiva siideri.

VAAKA 23.9. - 23.10.
Vaaka pakenee terassille kesän aikana useastikin. Toisaalta vaaka mieluusti käyttää rahansa eksoottisiin matkoihin, joten merkkiä ei välttämättä kotomaan terasseilta tapaa. Vaa'an tunnistaa tyylikkäästä pukeutumisesta, terassillakin.
Juomasuositus: makeat siiderit.

SKORPIONI 24.10. - 22.11.
Skorpioni viipyy usein terassilla liian myöhään ja juo liian nopeasti. Lisäksi mahanpuruja aiheuttavat kesän rasvaiset ruuat. Skorpparille suositellaankin siis kevyempää kesää, ettei veritulppa yllätä. Onneksi kiihkeä skorpioni tietää loistavan tavan kuluttaa ylimääräistä energiaa...
Juomasuositus: light-limsat.

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.
Tähtimerkki saattaa tänä kesänä joutua kärsimäänhieman huolimattomasta luonteestaan. Tähtimerkin kannattaisi jättää pankkikortti kotiin terassille mennessään, sillä eipä olisi ensimmäinen kerta, kun jousimies tilinsä ylittäisi. Rahan puuttuminen voi vaikeuttaa matkustelua, joka on jousimiehen elämän suola.
Juomasuositus: valitse halvin terassi.\n[Muokattu 20/4/2002 by Malla]

+/- saldo : 0 |