Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Palasokerin hidastelu

Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten (6 kommenttia)
Jaahas. Pitäisi olla sen verran taikauskoinen ettei alkaisi kehuskelemaan että ompi verkkoyhteydet toimineet hyvin. Tämän virheen erehdyin tekemään ja tunnin sisällä ilmaantui ongelmia. Jossainpäin verkkoa katoaa neljännes paketeista, joten vähän takkuista on tämä Palasokurin toiminta parhaillaan, mutta eipä ole paljolti tehtävissä meikäläisten osalta, katsotaan jos joku verkkoa päivystävä äkkäisi onkelman ja tekisi jotain (kaikkeen sitä optimisti uskoo...).

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nostataanpa tätä threadia vielä vähän esiin, tilanne on edelleen sama, eli sokrun hidastelu johtuu edelleen meistä riippumattomista syistä. Operaattori on kyllä jo tähän mennessä tietoinen ongelmasta, enää odottelemme että asia korjaantuisi jotenkin.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siirsin tämän sitten tänne varapalvelimelle. Palasokeri.net osoite on siis toissijainen palasokerin sodanajan sijoitus, joten jatkossakin käyttäkää ensisijaisesti .com osoitetta.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja sitten taas takaisin kotio, kun .net palvelin lahosi alta.

  Palvelukseen halutaan:

  Henkiparantaja tai manaaja.

  Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miulla tämä .comin puoli toimiikin nopeemmin ku tuo .net. Eilen tosin oli pieniä lyhytaikasia hijasteluja jossain välissä, mutta esim nyt toimii liukkaasti :)

  MrBungle kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on kumpainenkin ollut silkaa tervanjuontia, välillä tuntui että .net olisi nopeampi mutta nyt taas että .com on liikaa tottunnu nopeaan ytheyteen.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kerrotaanpa vähän taustaa niin selittyvät nämä nopeuserot.

  Palasokeri.com ompi oman letkun päässä sijaitseva oma palvelin, jota voidaan tuunata miten nyt sattuu mieleen tulemaan. Ko. yhteys on pätkinyt tässä viimepäivinä, vikaa on jäljestetty ja toivottavasti saavat korjattua. Yhteys reitittyy kuitenkin Ruotsin kautta (kustannussyistä), joten kotimaassa surffailijat joutuvat "ulkomaanlinjalle", mikä on joillakin operaattoreilla tukkoinen tai tarkoituksella kuristettu, koska ulkomaan liikenne maksaa operaattoreille enemmän.

  .net palvelin on webhostauksessa oleva purkki, mihin ei pääse asentamaan minkäänlaisia suorituskykyä parantavia kikkuloita, joten sieltä saatava suorituskyky on mikä on ja huomattavasti riippuvainen siitä, miten muut samaa konetta käyttävät sitä kuormittavat. Kyseinen värkki sijaitsee Suomessa kotimaisen yhteyden päässä, joten noille, joilla on ulkomaankaistan nopeus onneton, saattaa sivut tulla täältä nopeammin vaikka ne palvelimella generoitaisiin hitaammin.

  Nyt on sitten tämäkin mysteeri selitetty.