Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Oskarit

MelancholyMan kirjoitti noin 21 vuotta sitten (7 kommenttia)
Ei saanut Aki Oskaria... hiukka kummallisesti taisi palkinnot jakautua: jossain määrin haukuttu Chicago korjasi peräti 6 patsasta ja eikös Polanskin Pianistikin haukuttu aika mitäänsanomattomaksi Cannesin festareitten yhteydessä(jossa taisi tosin voittaa pääpalkinnon). Onneksi sentään Henkien kätkemä sai parhaan animaation palkinnon ja Almodovarillekin annettiin oskari.

Olettekos nähneet noita oskari-voittajia? Itse en oo käynyt katsomassa kuin tuon Almodovarin leffan, joten ehken ole aivan oikea henkilö kritisoimaan akatemiaa...

Bowling for Columbinen ohjaaja kritisoi parhaan dokumentin palkintoa vastaanottaessaan Yhdysvaltain sotatoimia ja ainakin uutispätkien perusteella hänelle buuattiin voimakkaasti! Mistäs tämä oikein kertoo?

Ja siis en kyllä odottanutkaan mitään rohkeita valintoja akatemialta, joka on antanut Titanicille 11 oscaria...

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eniten ketuttaa, että Gangs Of New York jäi ilman pystejä. Toisaalta: mitä väliä?

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eipä tullut seurattua. No en mä ole nähnyt kuin Almodovarin, joka oli hyvä - ei kuitenkaan miehen parhaimpia.

    Kcrimso kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Gangs of New York oli mielestäni mestariteos vaikkakin omat vikansa siinäkin on. Alun taistelussa oli käytetty muuten hienosti Gabrielin biisiä Signal To Noise.

    Noista ehdokaselokuvista on tullut nähtyä ainakin Henkien kätkemä, Road To Perdition, Mies vailla menneisyyttä, LotR: Two Towers ja Bowling For Columbine ja About Schmidt. Perjantaina olisi tarkoitus käydä katsomassa Adaptation josta odotukset ovat korkealla Being John Malkovichin perusteella. Toivottavasti tuo Pianist tulee pian Suomeen. Chicago ei voisi vähempää kiinnostaa.

    Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eipä saanut Scorsese edes sääli-Oscaria. Toisaalta ehkä näin on parempi, jos leffa kuitenkin oli enempi tilaustyö. Ehkä vielä joskus. Ehdokasleffoista en ole nähnyt ensimmäistäkään.

    Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämän vuoden ehdokkaista en ole nähnyt kai kuin Milkin. Sean Penn oli kieltämättä varsin vakuuttava, joten kaipa sen oscarin hänelle suo.

    Hezzu kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    The Curious Case of Benjamin Button ja Slumdog Millionaire oli ainaski ihan hyviä, jälkimmäisesä hyvä musiikkikin. Milk oli myös ihan jees.

    Yeti kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minä luulin, että The Wrestler korjaa potin, mutta eihän se saanu yhtään pystiä. En ole oikein messissä. Mutta voishan noita leffoja katsoa, mitä palkittiin. Iron man ja Wanted on vasta katsottu, The Wrestlerin lisäksi. Kcrimso on kyllä aikamoinen elokuvakriitikko, kun sanoi Marisa Tomei:n näytelleen hyvin sivuosaa The Wrestlerissä. Olihan se ehdokkaana. Oli tosin minunkin kehuma Wanted, kahteen otteeseen: äänitys ja äänitehosteet. Vois alkaa kirjoittelemaan laajempia elokuva-kommentteja..

    www.fi.wikipedia.org/wiki/Oscar-gaala_2009