Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Lapinlahden Linnut

Mixu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (9 kommenttia)
Mitäs mieltä sokrulaiset ovat Lapinlahden Linnuista? Oli mahtavaa, että YLE näyttää uusintoina kaikki jaksot. Eilen alkoivat aivan loistavat "maailman kahdeksan ihmettä" - episoodit...brilliant!

On se hurrrrrja jätkä...tohon kusi [sähköpaimeneen] =)

+/- saldo : 0 |

  jooxa kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aivan loistavaa tavaraa juu. Pitää muistaa katsoa tästä eteenpäin.

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, minäkin satuin katsomaan joo. Edellisellä/edellisillä kerroilla missasin lähes kaikki jaksot, joten paljon on nähtävää. Rekku ei näy noissa jaksoissa, taisi olla bändissä eri aikaan kuin tämän sarjan teon aikana?

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viime kesänä ostin kokoelman huoltoasemalta .. olivat uusia sovituksia!

  Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aina ei ole muistanut katsoa, mutta jokusen noista uusinnoista olen nähnyt. Yllättävän hyvin ovat ajan hammasta kestäneet, ei ole paljoakaan tyhjäkäyntiä.

  Absalom kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt on tullut siis uusintana nuo 7 kuolemansyntiä ja maailman 8 ihmettä, jotka toimivat varsin hyvin vieläkin. Jäin vain odottelemaan tuota Kuudesti laukeava sarjaa, joka muistaakseni luvattiin näyttää noiden edellämainittujen jälkeen.

  Ohjelmapaikalle on vain buukattu nyt jokin perus-brittikomedia. Näinköhän nuo pitävät kesätauon ennenkuin päästään tuohon vanhempaan sarjaan? Ainakin se Star Trek -parodia oli muistaakseni tuossa Kuudesti laukeavassa mukana.

  Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lappari-foorumilla taidettiin mainita että Kuudesti laukeavat lähetetään elokuun lopusta alkaen. Eli näillä näkymin sekin sarja tulee uusintana. Katsastelin Kuudesti laukeavat videolta äskettäin, ja eivätpä ne aivan 8 ihmeen tasolle yllä. Tähtireki sisältyy joka jaksoon. Käytettiinköhän muuten EVVK (ei voisi vähempää kiinnostaa) -sanontaa jo ennen tuota sarjaa, vai oliko se Lapparien innovaatio?

  Mikko

  Absalom kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Taisi tuo EVVK-lausahdus tulla juuri samaan aikaan kuin Lintujen Kuudesti laukeava -sarja. Sitä tokaisua sitten kuunneltiinkin sen pari vuotta eteenpäin :( Oman muistini mukaan tuo Kuudesti laukeava oli varsin hauska, mutta voi tietenkin olla että aikaa kultaa taas jälleen kerran muistot.

  Vielä kun yle lähettäisi tuon ensimmäisen sarjan eli Lapinlahden Linnut Show:n uusintana, niin saisin kiintiön noiden osalta täyteen. Seuraavaksi sitten vaikka Tabu, Hymyhuulet ja Studio Julmahuvi -porukan tekeleet uusintana :D

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Seuraavaksi sitten vaikka Tabu, Hymyhuulet ja Studio Julmahuvi -porukan tekeleet uusintana :D

  Katsoinpa tänään Hymyhuulet. Oi voi, aika kökköä oli. Olisi saanut tämä jäädä kultaisiin muistoihin... :o

  YrjöAlkio kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  oliko kökömpää kuin Pulttibois?;)