Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Portvein eli hyvä hinta-laatusuhde pääasiana

k.p.tikka-ri kirjoitti noin 21 vuotta sitten (1 kommenttia)
Wihdoinkin wapaapäivän koitettua päätin & pääsin orientoitumaan asiakkaiteni (Denso Management Ltd, you know...?) elämysmaailmaan & hankin Alkohemulilinkikkeestä putelkan tota Waldemar-nimistä tenunkorviketta. Nyt parin pikarillisen jälkeen sanoisin, että kyllä tämä portvainista käy mainiosti (Portvain? Ettikää se linkki other stpetersburg, siellä selitetään tää käsite). Mitäs mieltä muut on näistä nk. puisto-aperitiiveistä eli väkevistä jälkiruokaviineistä & katkeroista? Asiaa ennen kolinaan siirtymistä!..? :P

+/- saldo : 0 |

    Heikkikerkkanen kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Minä olen parikin kertaa ostanut pullollisen semmosta juomaa, väkevää viiniä kuin Jorma. Se on sorbuksen makuinen koktailjuoma (etiketissä tosiaan lukee koktailjuoma), mutta aavistuksen verran sorbusta halvempaa.
    Denso Management Ltd:n edustajat ovat sen verta arvovaltaista väkeä, että heille on ilmeisestikin varta vasten suunniteltu tällainen kohderyhmäjuoma. Etiketissä lukee mm. "nautitaan itseä paremmassa seurassa" jne. Ihan hyvä juoma, jos tykkää sorbuksen makuisista viineistä.