Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Junaleikki

Malla kirjoitti noin 20 vuotta sitten (2 kommenttia)
Perheenäiti työskenteli keittiössä ja sivukorvalla kuunteli kun hänen 5-vuotias poikansa leikki olohuoneessa uudella sähköjunallaan. Hän kuuli junan pysähtyvän ja poikansa sanovan: "Kaikki huoranpenikat jotka haluavat poistua junasta, lähtekää helvettiin nyt... koska tämä on päätepysäkki! Ja kaikki ne huoranpenikat jotka ovat nousemassa junaan, hilatkaa perseenne sisälle... juna lähtee takaisin."

Kauhistunut äiti meni olohuoneeseen sanomaan pojalleen:

"Meidän huushollissa ei tuollaista kieltä suvaita. Nyt menet huoneeseesi ja pysyt siellä 2 tuntia. Ja kun tulet pois sieltä voit leikkiä junallasi... Mutta tuollaista kieltä et enää käytä."

Kaksi tuntia myöhemmin poika tuli pois huoneestaan ja jatkoi junalla leikkimistä. Pian juna taas pysähtyi ja äiti kuuli poikansa sanovan...

"Arvoisat matkustajat, olkaa hyvä ja muistakaa ottaa tavaranne mukaan junasta poistuessa. Kiitämme teitä matkasta kanssamme ja toivomme että matkanne oli miellyttävä. Toivomme että matkustatte kanssamme pian uudestaan."

Hän kuuli kullannuppunsa jatkavan...

"Junaan nouseville matkustajille tiedoksi, junassa ei ole tupakkavaunua, toivomme että vietätte miellyttävän ja rentouttavan matkan kanssamme."

Äidin jo alkaessa hymyilemään tyytyväisenä, lapsi lisäsi, "Tiedoksi niille jotka ovat vittuuntuneita kahden tunnin viivytyksestä, pyydämme valittamaan tuolle huoralle keittiössä..."\n[Muokattu 17/5/2002 by Malla]

+/- saldo : 0 |

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sattuipa onnellisessa, 2-lapsisessa perusperheessä eräänä päivänä tollanen, että isi & äiti jäivät nk. rysän päältä kiinni, elikkä lapset sattuivat avaamaan makarin oven juuri, kun isi oli äitiä pylsimässä takaapäin. No vilkaat lapsoset, tyttä & poika, 4 & 5 v, kysymään: "Mitäs te oikein teette?" Vanhemmat tähän hätäpäissään; "Me leikitään junalla matkustamista!" ... Vierähti tovi, ja nyt vuorostaan vanhemmat avaamaan lastenhuoneen ovea & kuinkaollakkaan, siellä oli sama toimitus menossa. Järkyttyneet vanhemmat karjumaan: "Mitä te oikein teette!?!" vastaus: "Me tullaan resinalla perästä..."

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sattuipa onnellisessa, 2-lapsisessa perusperheessä eräänä päivänä tollanen, että isi & äiti jäivät nk. rysän päältä kiinni...

    Perustuu tositapahtumiin?