Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

10 luetuinta arvostelua

Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten (4 kommenttia)
Voi olla, että kuvittelen, mutta onko tuo "10 luetuinta arvostelua" lista muuttunut lainkaan viime aikoina? Jotenkin tuntuu, että tuo lista ruokkii itse itseään ja näin ikivanhat arvostelut (kuten esim. tuo aktiivikaiutinarvostelu) pysyvät listalla loputtomasti.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Halleluja. Oma-aloitteisesti tätä bugia voi alkaa korjaamaan vaikka lukemalla niitä vähemmän luettuja arvosteluja. Tai kirjoittaa sellaisia arvosteluja, että ne singahtavat välittömästi luetuimpien joukkoon.

  Hohhoijaa.

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On aika ilmeistä, että jos arvostelu ei selviä luetuimpien listalle sinä aikana, kun se on uusimpien listalla, ei se sinne selviä koskaan (ellei joku ala systemaattiseti sitä nostamaan, mikä tekee koko listasta vielä suurempaa nolla-informaatiota, kuin mitä se nyt on). Aika, jonka arvostelu on uusimpien listalla taas vaihtelee suuresti. Koska kärki karkaa koko ajan kauemmaksi luetuimmat-listan ansiosta, on uusien arvostelujen nouseminen listalle lähes mahdotonta. (Tuo edellinen mutu-tuntumalta, koska numeroita minulla ei tietystikään ole käytössä)

  Yksinkertainen ratkaisu voisi olla, että listojen kokoa kasvatettaisiin vaikkapa Top20 tai Top25 listoiksi, jolloin luetuimpien listalla saatettaisiin nähdä myös uudempia arvosteluja, jotka näin pysyisivät "etusivulla" myös sen jälkeen, kun ne katoavat uusimpien listalta. Listojen koon kasvattaminen olisi luonnollisesti vain tekohengitystä, jonka vaikutus vähenisi, kun arvostelu-tietokanta kasvaa ja kärki sen kun karkaa.

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "10 vähiten luettua arvostelua"

  Hehe... :D

  Loistava idea!

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "10 vähiten luettua arvostelua"

  Hehe... :D

  Loistava idea!

  Minusta tuo on vähän hassu. Voisiko sen tilalle saada vaikka "viimeksi kommentoidut arvostelut"? Vanhoihinkin arvosteluihin tulee silloin tällöin kommentteja, mutta niitä ei huomaa jos ei varta vasten käy tarkistamassa.