Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Foorumiloota?

Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten (12 kommenttia)
Onko tämä nyt bugi vai tietoinen valinta, että foorumilootaa ei ole etusivulla? Eipä sen puoleen että häiritsisi, mutta äitini käski kysyä..

+/- saldo : 0 |

  waka/jawaka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan se tuolla oikeassa palkissa.

  Entinen ratkaisu oli ehdottomasti parempi. Toivon sitä takaisin tässä ja nyt.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kahtellaan vaikka välillä noita artikkeleitakin, ettei niitä aivan suotta vapaaehtoiset rustaa. Foorumi kun on vain osa tätä kulttuurin monialaportaalia :).

  Joo, foorumiboxi tulee kyllä takaisin...joskus...

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niinjoo, jos t[u:0c340c60c0]odellakin[/u:0c340c60c0] on sitä mieltä ettei Palasokerista halua nähdä mitään muuta kuin foorumin, voi sen kyttäämiseen käyttää foorumin ylälaidasta löytyvää "forumticker" -toimintoa, millä saa pikkuikkunassa päivittymään 5 min välein uusimmat viestit.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näkyy, ei näy, nyt se liikkui.. elääkö se?

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, sitä ohjaa koulutettu apina. Uudet artikkelit nousevat foorumiboxin yläpuolella nauttimaan ansaittua huomiota, vanhetessaan sitten tippuvat foorumilootan alapuolelle.

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noita artikkeleita ja arvosteluja voisi palkita myös paremmilla pisteillä. Kymmenen pistettä artikkelista vaikuttaa aika pieneltä, kun saman saa lähettämällä kymmenen hymiötä foorumiin. Oikeammalta kuulostaisi 100 pistettä artikkelista ja vaikkapa 50 arvostelusta. Näin, jos nyt kukaan yleensäkään noista pisteistä perustaa. ;)

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joooh. Tätä on puitu jo moneen kertaan, mutta kerrataanpa taas. Moisen automaattisen pistesysteemin on aivan turha olettaa olevan oikeudenmukainen ja tasapuolinen. Foorumissa nähdään välillä kattavia viestejä, joiden synty on vaatinut taustatyötä tai muutoin erinomaista tietämystä joltakin aihealueelta. Tällainen viesti saa yhden pisteen siinä missä yksi hymiöviestikin. Vastaavasti artikkeli voi olla esim. jokin toisaalta pöllitty uutinen, minkä toinen kirjoittaja julkaisee foorumissa kun ei viitsi, halua tai jaksa muotoilla tekstiä sen tarkemmin. Tai artikkeli voi olla tuollainen oikeasti toimitettu kirjoitus, jonka tekemiseen on kulunut aikaa ja vaivaa. Oikeudenmukaisin pisteytyssysteemi olisi sellainen, missä lukijat arvostelisivat teokset ja niiden mukaan määräytyisivät pisteet, mutta tämä vaatisi myös lukijoilta aktiivisuutta joten kirjoittajat jäisivät todennäköisesti kokonaan ilman pisteitä täällä. Järjettömän pistemäärän antaminen artikkelin lähettämisestä johtaisi todennäköisesti siihen, että artikkelien taso ei ainakaan nousisi kun noista pistemääristä jotain välittävät alkaisivat listakiipeilyn lähettämällä yksinkertaisia uutisia tai artikkeleja ja tuollaisia kattavampia artikkeleja silloin tällöin lähettävät kirjoittajat kokisivat edelleen vääryyttä.

  Jatkuvan whinetyksen sijaan voisi vaikka kokeilla artikkelin tai arvostelun kirjoittamista...

  Ja jos millään ei keksi miksi näitä artikkeleja on nostettu näin urakalla esiin niin kerrottakoon että akkreditointipyynnöt on lähetetty kesän festarijärjestäjille ja tämä tekele pitäisi saada näyttämään edes etäisesti julkaisulta.

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jatkuvan whinetyksen sijaan voisi vaikka kokeilla artikkelin tai arvostelun kirjoittamista...


  Kymmenen pisteen vuoksi!? Taidan tyytyä lähettelemään hymiöitä foorumiin. :) ;) :D

  Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pisteillähän ei ole muuta virkaa kuin että niiden perusteilla jaetaan ihmisille arvonimiä. Erityisen ansioituneista tulee foorumiparoneita, vähän vähemmän ansioituneista foorumifriikkejä. Miksi sitten mistään muusta kuin foorumiin kirjoittelemisesta pitäisi edes antaa pisteitä? :P

  Lazer kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siis eikös noi paronit ja friikit tule foorumiviestimääristä. Pisteet on ihan toinen juttu. Mikä on akkreditointipyyntö?

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mikä on akkreditointipyyntö?

  Median edustajat vinkuvat pääsyä pressin edustajana tilaisuuteen. Jos vaikka johonkin Takahikiän tanhumestaruuskilpailuihin voisin lahjoittaa ahkerimmille kirjoittajille pressipassit. In my dreams.

  Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Omasta puolestani voin kertua, että ei tuo artikkelien ja arvostelujen kirjottaminen niin heleppua oo, mutta on se monella tapaa palkitsevaa kun on saanu monen tunnin raatamisen jälkeen aikaseksi jutun jonka kehtaa laittaa muittenki nähtäväksi :)

  Onneksi voi sentään vapaasti valita mistä kirjottaa eli voi kirjottaa just niistä asioista jotka ihtiä kiinnostaa :)

  Kouluaikoina ainekirjotus oli yks ikävimpiä asioita, vaikka äidinkieli muuten olikin mukava aine, aiheet kun oli pitkälti määrättyjä ja aikaa kun oli käytösä rajallisesti niin oli se yhtä tuskaa yrittää väkertää tekstiä aiheesta, josta ei tiijä yhtään mitään tai joka ei kiinnosta pätkääkään. Toisaalta syynä voi olla sekin, ettei mulla oo tippaakaan mielikuvitusta :P Mä en yksinkertasesta osaa suoltaa tekstiä liukuhihnalta niinku jotku, kajehin moista taitoa!

  En paljua valehtele, jos sanon että keskimäärin tuommosen lyhyen levyarvostelun kirjottamisen kuluu aikaa semmoset kaks tuntia ja sinä aikana tulee paitsi kuunneltua levy ehkä pari kertaa läpi, niin sitä pitää vielä selailla ees taas ja tarkistella, että onko tekstiin pistetyt kommentit paikkansapitäviä :)

  Sokrun jututhan on viime aikoina keskittyny pitkälti musiikkiin, mutta aiheitahan ei tosiaankaan oo rajattu millään lailla. Tuolta Usein Kysytyistä löytää nipun aihealueita joista voi juttua vääntää mutta toki voi alkaa jostain uudestakin aiheesta.

  Tämä siis vain tämmösenä aktivoivana kannustuspuheena :)