Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Asiakaspalvelua parhaimillaan

Tarmo kirjoitti noin 20 vuotta sitten (3 kommenttia)
Onkohan joku Palasokrun lukijoista kenties saanut HYVÄÄ palvelua Sotka nimisestä kalustekaupasta. Tulipa eilen käytyä Sotkassa pitkän poikottijakson jälkeen ja pitihän se taas kerran huomata ettei sieltä mitään palvelua saati tuotteita saa. Muutaman kerran olen sieltä jotain mainostettua tuotetta käynyt kyselemässä, enkä koskaan ole voinut ostaa mitään koska "tuote on väliaikaisesti loppu". V*tu niillä mitään tuotteita koskaan edes ole, vetävät ilmoituksillä väen liikkeeseen. Kyllä kai tuohonkin joku säädös tai laki on että olematonta ei saisi mainostaa. Luulis ainakin että on.

Kyselin hieman tuttavilta että tietävätkö he ketään, joka olisi tyytyväinen Sotkan palveluun, mutta en onnistunut löytämään ketään. Olisikohan tämän foorumin lukijoiden joukossa?

Niin, kyllähän tähänkin pätee varmaan vanha ja viisas sanonta "halpa ostaa, paska saa", vaikkei tuolta mitään saakaan ostettua. Opiskelijalle vaan on välillä vaihtoehdot vähissä kun pitäisi kalustetta saada minimipudjetilla.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täytyy kyllä myöntää ettei kyseisestä firmasta ole kovinkaan paljon positiivista sanottavaa, asiointikokemukset liikkuvat jossain huonon ja v-mäisen välimaastossa. En oikein usko että Palasokerin lukijoista löytyisi yhtään positiivista kokemusta, mutta katsotaan jos jostain löytyisi se poikkeus joka vahvistaa säännön.

  Pelkästään firman mainokset antavat hyvän syyn jättää asioimatta liikkeissä. Joku raja pitäisi olla mainosrahoitteisilla kanavillakin siinä, minkälaista kuraa ajavat ulos mainoskatkoilla.

  Malla kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ehkä se säännön vahvistava poikkeus löytyy...

  Tuossa jokunen vuosi takaperin ostettiin keittiöön pöytä ja neljä tuolia ko. liikkeestä eli Sotkasta. Parin kolmen käyttökuukauden jälkeen tämän suht edullisen ruokailuryhmän tuolit osoittivat lieviä hajoamisen merkkejä: ne paukkuivat, rutisivat ja pohjalevyt halkeilivat. Kunnes siippani istuessaan rojahti tuolin läpi (vaikka ei järjetön kaappi olekaan).

  Marssimme ko. liikkeeseen tuolin keskeltä kahtia mennyt istuinlevy kainalossa ja vaadimme uusia istuimia / rahallista korvausta. Uudet ja entistä ehommat istuinlevyt tulivat n. kahden viikon kuluttua, uusilla kannakkeilla varustettuna, tosin jouduimme ne itse kokoamaan. Saimme kuitenkin pitää haljenneet istuinosat, vaivanpalkkana (kuten liikkeessä asia ilmaistiin). Että näin.

  Jokusen hetken saatan harkita, hankinko tulevaisuudessa jotain ko. liikkeestä... Melko hieno sänky oli kyllä kuvastossa (ekana yönä pohjasta läpi...???) Vannomatta paras! :)

  KimmoVesajoki kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, tuo on tyypillistä muissakin huonekaluliikkeissä. Itse olin vast'ikään kärkkymässä uutta olohuoneen jalkalamppua jota eräs liike oli esitteensä etusivulla mainostanut. Menin kauppaan maanantaina ruokatunnillani (ko. tuotteen tarjous alkoi samaisena aamuna) kuullakseni, että ne lamput on myyty loppuun! Kysyin että miten se on mahdollista kun tarjous alkoi vasta pari tuntia sitten ja sen pitäisi kestää vielä usean viikon? Vastaus oli että he tiesivät jo etukäteen että tuotetta on liian vähän, eikä sitä saada lisää mutta olivat päättäneet sillä kuitenkin houkutella asiakkaita liikkeeseen!

  Kyllä se täytyy sanoa, että on ihme jos tästä maasta löytää liikkeen missä saa hyvää palvelua oli kyse sitten minkä alan liikkeestä hyvänsä. Heitin juuri kommenttia tuohon kirjoittamaani ravintoloiden top 10 -listaan saamastani surkeasta palvelusta, enkä ollut näköään ainoa jolla on vastaavanlaisia kokemuksia ollut. Pitäisiköhän laittaa koko maan palveluala takaisin koulun penkille...