Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Matsui DVD125

Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tuli tuossa puolivahingossa hankittua Gigantista Matsuin DVD-soitin, malli DVD-125. Taitaa vasta virallisesti maanantaina 15.7. alkaa tuo kampanja, mutta ainakin täällä Jyväskylässä tuli Gigantin kuvasto hesarin välissä jo tänään. Eli ko. värkki kustantaa 119 euroa. Kyseessähän on siis täysin perusmalli, jonka ei luvata ihmeitä osaavan, mutta ilahduttavan laadukkaan oloinen peli on kuitenkin kaikesta huolimatta kyseessä. Netistä löytyi muutaman minuutin etsimisellä koodit, joilla vehkeestä voi purkaa aluekoodirajoitukset, Macrovision häirinnän sekä kytkeä VCD-ominaisuudet päälle. Itse en tietysti näitä ole vielä kokeillut :), meneehän laitteesta takuu noita käyttämällä, mutta nuo koodit kyllä toimivat takuuvarmasti (kaveri kertoi :)). Joten suhteellisen hyvän perusdvd:n saa nyt jo kohtuuhintaan jos noita vielä Giganteissa maanantaina on...

Ainiin, unohtui mainita että CD-R levyiltä tuo rakkine ei suostu lukemaan mitään, mutta VCD:t voit poltella CD-RW-levylle ja hyvin toimii sen jälkeen. Siis kuulemma...\n[Muokattu 13/7/2002 / Jake]

+/- saldo : 0 |

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pistin paremmaksi ja hankin Matsuin pikkuriikkisen perusperus-dvd-soittimen tuossa hiljattain Gigantista myöskin, ja hinta oli muistaakseni 39 euroa! Asensin makkarin seinätolppaan ja vie pirun vähän tilaa, käy ja kukkuu mainiosti! Loistoyhdistelmä - pikkuinen LCD-tv ja vielä pienempi DVD-soitin. LCD tarvitsee uuden kaukosäätimen tosin, kun pudotin sen unissani melkein täyteen tuoppiin... Arvaa harmittiko! Koko kalja meni ihan pilalle!

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Miksi laitteen takuu raukeaisi, jos aluekoodisuojauksen poistaa? LG:n soittimissa oli aikoinaan maahantuojan tekemä moniste, jossa neuvottiin kaukkarikoodi.

    En jaksa uskoa, että jos laitteen vie takuuhuoltoon, ketään kiinnostaa tutkia missä tilassa softa on.

    Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyi helvetti, pitääkin kaivaa näitä eltaantuneita ketjuja mullista. 119 euroa moisesta paskasta, ei mitään järkeä. Nuo matsuin 39,- värkit ei kestä ainakaan mökkiolosuhteissa kuin muutaman viikon kerrallaan, sitten pitää taas hakea uusi.