Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Weblogit käytössä

Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten (2 kommenttia)
Tosiaan joo, Palasokerin lukijoiden käytettävissä on nyt weblog-systeemi, missä rekisteröityneet käyttäjät voivat perustaa oman webloginsa ilman sen ihmeempiä virityksiä. Weblogin järkevää määritelmää ei kiivaan etsimisen tuloksena löytynyt, joten on hieman vaikea kansantajuisesti yrittää selittää mitä nuo weblogit ovat, mutta Tarmo oli näemmä jo joitakin malliesityksiä löytänyt, niistä saa varmasti paremman käsityksen mistä on kyse kuin että yrittäisin väkisin selittää.

Toivottavasti muutkin löytävät webloggailun kipinän kuin Tarmo ettei hänen tarvitse omineen kirjoitella (Tarmon kipinä kun on hieman väkisin sytytetty... :) )

+/- saldo : 0 |

    Aranwe kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Weblog on käytännössä julkinen www-päiväkirja, joita joko luetaan tai sitten ei. Näin sen ainakin itse olen käsittänyt ensin pari päivää ihmeteltyäni, että mistä ihmeen weblogista tai blogista porukka puhuu. Jos kirjoittajia on kaksi, niin sitten kyseessä onkin jo foorumi.

    Liekö hienompi vierasperäinen nimi saanut innostuksen liikkeelle? Tiedä sitten lukeeko niitä sen useampi ihminen...

    Aranwe kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin ja itselläni nyt ei kauheasti ole yleensä ollut mielenkiintoa lukea tuntemattomien ihmisten weblogeja, ellei kyseessä sitten ole enemmänkin mielipidekirjoituspalstan tyylinen weblogi tai mikä lie onkaan. Yksityinen yleisönosasto kenties?