Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Piraattisota

k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten (3 kommenttia)
Nyt kun veli-venäläist lupaavat poistaa piraattikaupan toreilta ja kioskeista, saammekin WIHDOIN tietää, mitkä levyt siellä EIVÄT ole piraatteja. SE on helkutin hyvä juttu.

...nyt voipi kummiskin olla, että se on silti vähän sama juttu kuin ton ulkomaisen alkomahoolitarjonnan kanssa; Myös virallinen levytarjonta on huomattavasti kovaa kotimaista tasoa halvempaa edelleen....:D

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Käsittääkseni levyjenkin hinta on suhteutettu maakohtasesti aina sikäläisten ihmisten palkkatasoon... joskus aina tulee esiin, että joku tuote tai palvelu on jossain älyttömän halpaa tai kallista, mutta ei se niille paikallisille oo sielä kai sen halvempaa tai kalliimpaa ku sama palvelu tai tuote täälä meille. (tai näin mä oon käsittäny)

  Onhan se hyvä homma jos saavat piratismin kuriin :) Saattaa kyllä olla meleko pitkällinen prosessi.....

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No vot! Mielenkiintoinen tämä uusi uljas piraattilaki; Tekee kotiäänityksestä laittoman, vai oonko vääri ymmärtäny?
  Noin luki HeSarissa aamulla.

  ...rok-n-roll mertv, a ja jistso niet....

  Voffe kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuulemma kopiosuojatun levyn kopioiminen on kotikäyttöönkin laitonta tuon lakiesityksen mukaan. Aika paradoksaalista sikäli, että eikö niiden kopiosuojauksien olisi ihan itsessäänkin tarkoitus estää se kopiointi. Mistä sitä voi tietää onko levy kopiosuojattu, jos omalla cd-asemallaan saa sen ripattua koneelle. Vai riittääkö sitten kopiosuojaukseksi se, että kanteen painaa tekstin "kopiosuojattu"?