Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Iso D

Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten (14 kommenttia)
Mun mielestä on käsittämätöntä, että kaikenmaailman paukapäät, jotka ei esim. osaa säätää korotusautomaattia haluamalleen tasolle, alkavat täällä aukomaan! Ja jos ei edes osaa kirjoittaa bändin nimeä oikein (NeBeLNeST eikä mikään itun Nebelnest!), ei todellakaan ansaitse mitään levyä! Näin on!+/- saldo : 0 |

  Aranwe kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aiemminkin jossain taisteltiin siitä, onko oikeutettua korottaa huutoa viimeisellä minuutilla. Totta vitussa se on. Se kuuluu olennaisesti huutokauppaan. Huuto.netissä voi säätää korotusautomaatin toimimaan, tai sitten voi kytätä huudon loppumista ja jos joku vielä korottaa, niin tällöin tulee 5 minuuttia lisäaikaa, jolloin voit vielä mahdollisesti korottaa huutoa.

  waka/jawaka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minun mielestäni huutokauppaan kuuluu olennaisena osana tuotteesta kilpailevien ostajaehdokkaiden reilu ja tasapuolinen kilpailumahdollisuus. Jos tuotteesta on valmis tarjoamaan enemmän kuin kanssatoveri, niin sen kuin ottaa ja tarjoaa enemmän.

  Sen sijaan huutokauppaan ei mieletstäni millään lailla OLENNAISESTI kuulu tuo taktiikka, jota monet huuto.netissä hyödyntävät. Jos joku huomaa maanantaiaamuna, että "kas, tarjoukseni on ylitetty", niin miksi hemmetissä tämä ei voi korottaa omaa tarjoustaan heti vaan vasta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 03:43?

  En ota kantaa siihen, onko tuollainen viime hetken korottelu munatonta pelleilyä vaiko ei, mutta älkää nyt helvetissä väittäkö sitä huutokaupan käyntiin olennaisesti kuuluvaksi osaksi. Huuto.netissä kun pätevät moneltakin osin täysin erilaiset säännöt kuin oikeassa huutokaupassa.

  Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Huuto.netissä huuto.netin säännöt ja eniten tarjonnut voittaa, tarjosi milloin tarjosi. Ei siihen ole jupisemista. eBayssä ei tule mitään extra viisminuuttisia vaan aika loppuu loppuessaan. Eli jos pelkää, että joku saattaisi korottaa viime hetkillä on parasta tarjota mitä on valmis maksamaan. eBayssahan on myös käytössä semmoinen suoraostos (ei pakollinen) eli kun tarjoaa tietyn hinnan saa sen heti ja varmasti.
  Kyllä tuo korotusautomaatti on hyvä, jos jotain oikein tahtoo.

  Sori Jimi, ei tässä nyt yksin kovin kummoista tappelua saanut aikaan.

  darshan kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olette aivan oikeassa, ja purskahdukseni ei ollut rationaalisella pohjalla. Mitäs en laittanut automaattia huutamaan. Pyydän anteeksi.

  Jimi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jeesus mitä nössöporukkaa täällä on. Ei edes Fight Clubiin saa kunnon tappelua. :D

  Tuo huuto.netin korotusautomaatti ei toimi 100% luotettavasti. Jos palvelin on tukossa, kuten se nykyään tahtoo usein olla, saattaa automaattikorotus jäädä tekemättä ja mikä pahinta, edes ilmoitusta siitä, että joku on ylittänyt tarjouksesi, ei tule. Itselleni on tuo tapahtunut kerran.\n[Muokattu 9/9/2003 / Jimi]

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämän foorumiin pitäisi saada sellainen palikka, joka moderoi anteeksi-sanan muotoon "haista v***u.

  Aranwe kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Haistakaa vittu

  Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jimi kirjoitti 9/9/2003 klo 16:15:
  Tuo huuto.netin korotusautomaatti ei toimi 100% luotettavasti. Jos palvelin on tukossa, kuten se nykyään tahtoo usein olla, saattaa automaattikorotus jäädä tekemättä ja mikä pahinta, edes ilmoitusta siitä, että joku on ylittänyt tarjouksesi, ei tule. Itselleni on tuo tapahtunut kerran.

  Sitten siinä on kai edelleen sellainen tekninen moka, että voit hävitä tarjoamallasi summalla, joka on kuitenkin myös voittosumma.
  Esimerkki: Korotus on yksi euro. Tarjoat 12 euroa ja laitat automaatin 17 euroon. Toinen tarjoaa 13, sinä 14, toinen 15, sinä 16, toinen 17. Joten kaveri, joka on tarjonnut 17 euroa myöhemmin kuin sinä, saa tuotteen. Periaatteessa vääryys.

  Jimi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lazer kirjoitti 9/9/2003 klo 18:35: Periaatteessa vääryys.


  Sinun tarjous tapahtuu vasta, kun korotusautomaatti sen tekee. Ei siinä vaiheessa, kun asetat korotusautomaatin toimintaan.

  Eli, jos joku ehtii ennen korotusautomaattia tarjoamaan tuon sinun asettaman maksimisumman, tulee tuo tarjous hyväksyä.

  Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Riippuu vähän miten asiaa katsoo. eBayssa taitaa olla niin, että korotusautomaatilla on etuoikeus.

  Jimi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos korotusautomaatille annettaisiin etuoikeus, niin sitähän kannataisi käyttää joka kerta. Näin saisi aina varattua seuraavankin korotuksen itselleen.

  Itse miellän korotusautomaatin vain apuhuutajaksi, jolle on annettu tietty määrä rahaa käyttöön, mutta ei sen kummempia etuoikeuksia.

  Miksi muuten korotusautomaatin etuoikeus pitäisi toimia vasta maksimisumman kohdalla? Olethan sinä tehnyt ne kaikki muutkin tarjoukset muita huutajia aikaisemmin?\n[Muokattu 9/9/2003 / Jimi]

  Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse asiassa eBay taitaa toimia niin, että jos tarjoan 8 se ilmoittaa toisen jo tarjonneen ja voimassa olevaksi huudoksi jää 8.

  Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä on mainio kyllä, tämä NeBeLNeST! Kyllä tästä olisi kannattanut huutaa. :D

  Jimi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lazer kirjoitti 10/9/2003 klo 12:46: Itse asiassa eBay taitaa toimia niin, että jos tarjoan 8 se ilmoittaa toisen jo tarjonneen ja voimassa olevaksi huudoksi jää 8.


  Tuota ei voi kutsua korotusautomaatiksi, sillä se ei korota tarjousta vaan varastaa sen. :)