Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kuuloke-kysymys..

Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten (24 kommenttia)
Kaivon kaapin perältä ainakin 6 vuotta vanhat Bayerdynamic DT990 -kuulokkeet. Bassot on koko ajan säröllä ja ääni rutisee. Mitään ei ole irti ainakaan äkisti katsoen. Tietääkseni kuulokkeiden (eikä myöskään kaiuttimien) pitäisi kulua. Onko parempaa tietoa? Kyse ei ole myöskään kontaktihäiriöstä tai muuten surkeasta kuulokevahvistimesta..

+/- saldo : 0 |

    Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kuuluuko rutina molemmista kanavista?

    Sinun musiikkimaun perusteella voisi uskoa, että vika on levyssä. ;)\n[Muokattu 12/9/2003 / Jimi]

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Molemmat kanavat rutisee. Bassot on aivan ruvella. Ja mitä musiikkimakuun tulee, huomasin asian Kylie Minoqueta kuunnellessa. :D




    EberkJuho kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jouduin hankkimaan uudet kuulokkeet, kun vanhoista ei vasen kuuloke toiminu...piti aina puoltuntia kääntää ja vääntää sen asentoa, ja loppujen lopuks aina jonku hyvän biisin aikana se sammahti:(
    Mutta uusista kuuluu bassotkin mukavasti:D

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Juholla taitaa olla perusvika eli johto poikki.. toisinaan johto on helppo vaihtaa.

    Ärf.. näiden Bayereiden kanssa tulee ikävä nousukautta ja edesmenneitä Lambdan elektrostaatteja..

    Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Doc.B.D kirjoitti 13/9/2003 klo 01:09:Ärf.. näiden Bayereiden kanssa tulee ikävä nousukautta


    Jos kuulokkeissasi lukee Bayer, olet ilmeisesti epähuomiossa työntänyt aspiriinit korviin. Beyerdynamic ei valmista langattomia nappikuulokkeita. :D\n[Muokattu 12/9/2003 / Jimi]

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hehheh, mulla on siis oikeasti lukihärö..:o Ja se pahenee usein perjantai-iltaisin.

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olisikohan tämä Palasokerin historian turhin threadi? :D

    Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Doc.B.D kirjoitti 13/9/2003 klo 23:02: Olisikohan tämä Palasokerin historian turhin threadi? :D


    Eikai sentään, pois moiset huolet :)

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin noh.. tulihan selväksi että en osaa kirjoittaa ja kuulokkeeni ovat rikki. Tästä on hyvä jatkaa.. :)

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pitäis ostaa kunnolliset kuulokkeet. Mitä suosittelette? Kuulemma ainakin AKG on laadukas merkki. Rahaa ajattelin käyttää enintään 120 euroa.

    jusu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itsellä on Gradon sr-80 malliset ja ei voi sanoa kuin että tyytyväinen olen ollut niitten hinta menee kyllä 160 euroon mutta halvempi malli sr-60 olisi niin 120 euroa kannattaa kyllä koekuunnella nekin.

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No jos mä sitten ostan nuo Grado sr-60 kuulokkeet - ei kai ero voi niin huima kuitenkaan olla. Ovatko muuten miellyttävät päässä, voiko niitä pitää pitkiäkin aikoja yhteen menoon? Netistä katsoin jotain kuvia ja aika karun näköiset olivat. :D

    jusu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No onhan ne vähän karun näköiset ;) mutta ei ainakaan mulla ilmene niin sanottua kuuntelu väsymystä (ne on kevyet eikä käy puristamaan) ja kun oli aikaisemmin jotkut philipsin kuppimalliset niin ne kävi kyllä rasittamaan parin levyn jälkeen.
    Mutta aina kannattaa kyllä kokeilla miltä tuntuu itsestään ennen ostoa.

    PeeHoo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Janus kirjoitti 13/11/2003 klo 12:05: No jos mä sitten ostan nuo Grado sr-60 kuulokkeet - ei kai ero voi niin huima kuitenkaan olla. Ovatko muuten miellyttävät päässä, voiko niitä pitää pitkiäkin aikoja yhteen menoon? Netistä katsoin jotain kuvia ja aika karun näköiset olivat. :D


    Uusimmassa Hifi-lehdessä vertaillaa kuulokkeita hintaluokassa 100-130Eur, lue se ensin. Voittajaksi nousi yllättäen Sony, mutta erot eivät olleet kummoiset. Itse olen pitänyt AKG:n kuulokkeista. Makuasioitahan nämä.

    waka/jawaka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kannattaa myös miettiä, haluaako suljetut vai avoimet kuulokkeet - jos sillä on jotain väliä. Gradot ovat hyvä valinta, mutta omiin käyttötarpeisiini ne eivät avoimina sovi.

    PeeHoo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Korjaus!! Se testi on numerossa 8/03, kirjastosta varmaan löytyy..

    Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    waka/jawaka kirjoitti 13/11/2003 klo 22:52: Kannattaa myös miettiä, haluaako suljetut vai avoimet kuulokkeet - jos sillä on jotain väliä. Gradot ovat hyvä valinta, mutta omiin käyttötarpeisiini ne eivät avoimina sovi.

    Mitä tarkoitat suljetuilla ja avoimilla?

    jusu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Avoimilla niin ympäristön äänet pääsevät läpi eli jos tarpeeksi taustamelua niin kuuluu läpi ja myöskin säteilee ympärilleen ääntä.
    Kotikuuntelussa tällä ei ole merkitystä mutta liikenteen melu kyllä tulee ikävästi sotkemaan musiikin kuuntelua.

    Suljetun edut tulevat meluisassa ympäristössä.

    Viukkis kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Avoimien edut tulevat silloin esiin kun kuuntelee julkisella paikalla jotain älytöntä kirskuntaa. Sitten kun ostan MicroKorgin (= paristoilla toimiva pieni mutta pippurinen analogimallintava syntikka) niin avokuulokkeet tulevat takuulla joka aamu bussiin mukaan.

    JarkkoH kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    On avoimilla haittansa myos kotikuuntelussa, nimittain jos ei asu yksin. Vaimo tai muu asuinkumppani ei valttamatta jaksa yomyohaan kuunnella Magmaa ;)

    J

    Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En tiedä, mutta veikkaan että hyvin soiva suljettu kuuloke on vaikeampi toteuttaa kuin avoin. Bassojen kanssa taitaa tulla ongelmaa ja kuuloke on herkempi käyttäjän korvan rakenteen aiheuttamille taajuusvastevääristymille. Superkalliit kuulokemallit ovat yleensä avoimia tai puoliavoimia.

    Sitten jotkin mallit ovat sietämättömiä päässä.. itsellä oli
    aikoinaan tuollaiset http://www.enjoythemusic.com/superioraudio/equipment/0903/akgk1000.htm ja ne piti aika äkkiä vaihtaa Staxeihin koska nuo puristivat ohimoita aivan julmetusti. Vähän kyllä tuli ikävä tota AKG:tä, koska se oli ehdottomasti neutraalein ja tarkin äänilähde mihin olen koskaan saanut tutustua..

    Aranwe kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itselläni on aikoinaan noin viitisensataa mummonaikaista ruplaa maksaneet, kovassa käytössä olleet Kossin PortaProt. Kuitissa lukee, että takuu on elinikäinen, joten ei luulisi osien juurikaan kuluvan. Pehmusteet sen sijaan ovat kuluneet jo puhki ja ne on korjattu niksipirkkatyyliin sukkahousuilla. Ilmeisesti takuu ei kuitenkaan kata muita kuin varsinaiset kaiuttimet.

    Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minullakin on minidiskien mobiilikuunteluun (= tietsikan edessä istumiseen) nuo Porta Prot. DVD Plazalla oli jotain juttua Kossin takuuhuollosta.

    http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=17347

    Yhdessä viestissä mainitaan muhkean basson aiheuttama tukkoisuus ja tämä vastaa myös omaa kuuntelukokemustani. Kossien ääni vaatii hieman totuttelua, mutta ne ovat silti varsin hyvä-ääniset luurit. Muotoilukin on omaa luokkaansa. :)

    Aranwe kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Basso on kyllä aika muhkea, mutta siihen tottuu nopeasti. Se oli myös ensimmäinen seikka mihin kiinnitti huomiota, kun pienistä luureista lähtee muhkea mörinä.