Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Terry Gilliam

VooDoo kirjoitti noin 20 vuotta sitten (11 kommenttia)
Voi ei, kun eivät saaneet (saavatkohan koskaan) tehtyä leffaa Don Quijotesta.
Tuli eilen TV2:lta dokkari teon yrityksestä ja kaikki meni päin p...tä. Itseltä ois hermot mennyt jo aikaa sitten, ei ihme että leffojen ohjaajat jne vaihtuu joskus kesken kuvausten.;)

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu, tuo on ihan mielenkiintoinen dokkari. Toisaalta sitä katsoessa tuli mieleen, että lopputuloskaan jos elokuva olisi valmiiksi saatu ei välttämättä olisi ollut Gilliamin standardien mukainen. Budjetin, heikon ennakkosuunnittelun ja muiden ongelmien takia.

  VooDoo kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toisaalta sitä katsoessa tuli mieleen, että lopputuloskaan jos elokuva olisi valmiiksi saatu ei välttämättä olisi ollut Gilliamin standardien mukainen. Budjetin, heikon ennakkosuunnittelun ja muiden ongelmien takia.


  Tuo on varmasti totta, on se niin väärin.:( Kyllä rahaa löytyy kaiken maailman "Isäni on turbomies" jne leffoihin, mutta ei kunnon "viihteeseen".
  Tottahan toki ymmärrän markkinoiden lait, mutta "on se niin väärin".

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katsoin dokkarin puoleenväliin, loppu on nauhalla. Joo, ei siitä leffasta varmaan olisi kovin hääviä tullut. Don Quijotestahan tehtiin hiljakkoin ilmeisen halvalla minisarja, jossa toikkaroivat John Lithgow ja Bob Hoskins.

  VooDoo kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Stoorihan on mitä mainioin ja uskon kyllä että Gilliam olisi saanut ainakin jotain huimaa aikaiseksi tuollakin budjetilla!?

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gilliamin visiot budjettiin nähden olivat liian huimia ja mitä noita lavasteita ja muuta rekvisiittaa tuossa dokkarissa näkyi niin ei kyllä lupaavalta vaikuttanut. Ehkäpä Gilliam pääsee tekemään elokuvan joskus paremmilla resursseilla. Nythän hän tekee elokuvaa The Brothers Grimm eli Grimmin veljesten seikkailuista on kyse.

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  VooDoo kirjoitti 23/9/2003 klo 13:15: Stoorihan on mitä mainioin ja uskon kyllä että Gilliam olisi saanut ainakin jotain huimaa aikaiseksi tuollakin budjetilla!?

  Kenties. Gilliam on kuitenkin niin arvaamaton. 12 apinaa on tähän mennessä onnistunein hänen leffoistaan, mielestäni. Fisher King oli epätasainen ja Fear & Loathingissa taas katsoja väsyi kohellukseen jo kauan ennen kuin päästiin loppuun. Brazil on jees, Munchausenia en ole kai nähnytkään.

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gilliam Top3

  1. Fear And Loathing In Las vegas
  2. Brazil
  3. Twelve Monkeys

  Ainoa Gilliamin elokuva jota sanoisin huonoksi on Time Bandits. No ei Munchausenkaan kovin hyvä ole, mutta sentää sisältää ihan hauskojakin juttuja ja on visuaalisesti varsin komea.

  Astro kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Fear & Loathingissa taas katsoja väsyi kohellukseen jo kauan ennen kuin päästiin loppuun.


  Jaa, en mä vaan väsynyt, mut mä nyt oonkin tämmönen friikki... Aivan huippu leffa mun mielestä!

  Lazer kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän se alkupuoli toimii tiiviimmin kuin loppu vaikka lopussakin on hyviä osioita. Kokonaisuutena kuitenkin erinomainen.

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lazer kirjoitti 23/9/2003 klo 17:40: Kyllähän se alkupuoli toimii tiiviimmin kuin loppu vaikka lopussakin on hyviä osioita.


  Tuo sama ongelma on kirjassakin joten osa syystä menee Gilliamin lisäksi lähdemateriaalin harteille.

  Zzz kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muistutus: Fear And Loathing In Las vegas Neloselta 4/11 23.35.