Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Miks täällä ei jakseta keskustella?

EsaJii kirjoitti noin 22 vuotta sitten (12 kommenttia)
?

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä kysymys. Vierailijoita kyllä saitilla käy nykyisin ihan kiitettävästi ja sivujakin surffaillaan, mutta jostain syystä keskustelufoorumit eivät ole saavuttaneet suurta suosiota vaikka kuinka olen yrittänyt mahdollisuutta promotoida. Hommahan vaatisi muutaman aktiivisen kirjoittelijan että saisi muut mukaan, mutta välillä itsekin olen huomannut kirjoittavani täällä monologia mollissa kun keskustelua ei synny vaikka kuinka provosoisi (vähän synkkää katsoa kun foorumien viesteistä 47% on allekirjoittaneen lähettämiä... :) ).

  Jos ongelma on esim. tämän foorumin vaikeakäyttöisyydessä tai jossakin muussa tekniseen toteutukseen liittyvässä seikassa, asiasta saa ja pitää huomautella vaikka asia tuntuisi vähäpätöiseltäkin. Samoin jos sisältöön liittyen on toiveita ja kommentteja, olisi niistä mukava kuulla, koska uusia keskustelualueita voidaan perustaa rajattomasti sen mukaan mikä lukijoita kiinnostaa. Itse viestejä ei voi oikein alkaa palvelun puolesta toimittamaan älyttömästi koska kyseessä on kuitenkin keskustelufoorumi jonka päätarkoitus on toimia avoimena alueena lukijoiden keskustelulle, ei toimitetun materiaalin julkaisupaikkana.

  Ymmärrän tosin että nykyinen webbisivujen interaktiisisuus alkaa turruttamaan aktiivisempiakin kirjoittajia kun joka paikassa kysellään kommentteja, mielipiteitä tai keskustelua.\n[Muokattu 16/9/2002 / Jake]

  EsaJii kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voihan olla että tarjontaa on liikaa, ja entisiä saitteja ei sammu tarpeeksi, joten ihmiset roikkuvat vakiopaikoissaan.

  Teknisiä ongelmia en ole huomannut, paitsi se pakollinen välilyönti linkin jälkeen. Enter ei erota linkkiä seuraavasta tekstistä.

  Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mjaa.... Ei tämä minusta mitenkään vaikee käyttönen oo, ja tuo on hyvä juttu ku tuolta etusivulta näkkee heti suoraan jos on foorumisa jottain uutta :)

  Sitä vaan on joskus niin laiska... helepompi on vastata jonku alottammaan ketjuun ku ite laittaa oma :P

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Teknisiä ongelmia en ole huomannut, paitsi se pakollinen välilyönti linkin jälkeen. Enter ei erota linkkiä seuraavasta tekstistä.


  Joo, vilkaisin tuota ongelmakohtaa ja ainoa ratkaisu on kytkeä automaattinen linkkien muodostus pois päältä, ellen sitten jotain ropelihattuviritystä tuohon keksi, kyse ei siis ole esim. ohjelmointivirheestä vaan koko logiikka pitää ajatella uudelleen jos tuon haluaa korjata. En sitten tiedä että kumpi on parempi, yrittää muistaa laittaa välilyönti linkin loppuun ja se on helposti klikattavissa vai ottaa toiminto pois käytöstä ja koodata linkit käsin (tai no apuna kannattaa tietysti käyttää hakasulkeita, mallia urlin laittoon hakasulkein voi katsoa vaikka klikkaamalla viestiä kirjoittaessaan tekstilaatikon yläpuolelta maapallon kuvaa...).

  EsaJii kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Keskustelun vilkastamiseksi teidän tarttis hankkia, eikun narrata, jotain naispuolisa keskutelijoita tänne. Nehän pölisee enemmän!

  Stello kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Seurasin Esan linkkiä Bray Forumilta :D

  Nimim. online-juorutäti

  Aranwe kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tosiaankin päivittäin tulee käytyä katsomassa onko sokrussa mitään uutta, mutta on helpompi vastata muiden viesteihin tai kommentoida muiden juttuja, kuin lähettää oma. Ja vieläkin risoo se lähettämäni juttu, joka jostain syystä haihtui bittiavaruuteen... Jospa sitä löytäisi jotain mielenkiintoisia aiheita ja saisi jutuntynkää aikaiseksi.

  KimmoVesajoki kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niinpä niin, päivittäin tulee käytyä tosiaan katsastamassa menoa, mutta näppikseen tartuttua paljon harvemmin. Sokrun etusivu helppokäyttöisine menurakenteineen ansaitsee kyllä kehuja, eikä muutenkaan ole ainakaan omalle kohdalle sattunut mitään vaikeuksia, ongelmia tai outouksia teknisen toteutuksen tai intuitiivisen hahmottamisen osalta...

  EsaJii kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Stello, hyvä avatar!

  Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, meitä sisällöntuottajia on kovin vähän ja kun minullakin on muutakin elämää kuin Sokruun kirjoittaminen, tulee minun artikkelitarjontaan välillä pitkiäkin taukoja. Ja nyt on vielä kamerakin huollossa kun se meni paskaksi...

  Stello kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Stello, hyvä avatar!


  Mä valitsen aina tuon tutun naaman.. ;)

  EsaJii kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tama olla muos huva naama
  http://homepage.eircom.net/~danielmorris/danbogle.gif