Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Uusi foorumi?

Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten (26 kommenttia)
Iltaa. Mitäpä sanoisitte jos vaihdettaisiin koko foorumisofta uuteen? Ei pelkästään tekemisen ilosta vaan muutaman teknisen parannuksen takia ja onhan tämä uusi ehkä hieman monipuolisempi. Uutta foorumia voi ihmetellä osoitteesta : http://www.palasokeri.com/index.php?name=PNphpBB2&file=index


Viestit on synkronoitu muutama päivä sitten joten aivan uusia ei löydy. Ominaisuuksia saapi kokeilla, viesteihin voi vastata ja muuta säätöä harrastaa, kaikki tuonne suollettu häviää kun synkronoin tämän nykyisen forumin viestit uuteen. Jos siis tulee tarpeeksi puoltoääniä vaihdokseen...

Ei mulla muuta.

+/- saldo : 0 |

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kai tuohonkin tottuu, mutta näyttää aluksi aika pelottavalta. Oman lapparin näyttön harmaakäyrä on niin huono, että sivut näyttävät melkein valkoisilta, minkä takia rakenne ja kokonaisuus ovat visuaaliselta kantilta hukassa.

  kite kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä tuo ainakin mua miellytti, noin pikaisen silmäilyn jälkeen. Kannatan! :)

  Aranwe kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Päällisin puolin ei suuria eroja ole, teknisestä puolesta en mene sanomaan mitään, kun en tiedä. Naamaikonit ovat ehkä vähän turhan kusenvärisiä tuossa toisessa.

  waka/jawaka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko tuossakin softassa tuki tuollaiselle boksille, johon tulevat näkyviin foorumin tuoreimmat viestit? Siis sille boksille, mikä on tuossa Sokrun ja foorumin etusivulle.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuvaputkinäytöllä 1280x1024 -tilassa paljon parempi kuin lapparissani 800x600 resolla.

  jusu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvältä toi uusi näyttää ja jos parentaa ja helpottaa ylläpitoa niin miksei vaihtaisi.

  Olikohan toi jo kunnolla synkronoitu vai vasta kokeilua ainakin kun katsoin niin viestit oli kahteen kertaan.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jotkut hymiöt ovat animoituja.. urgh. :)

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oman lapparin näyttön harmaakäyrä on niin huono, että sivut näyttävät melkein valkoisilta, minkä takia rakenne ja kokonaisuus ovat visuaaliselta kantilta hukassa. [/quote]
  Sama vika mun näytöllä joten värit kaipaa vielä säätöä...

  [quote]Onko tuossakin softassa tuki tuollaiselle boksille, johon tulevat näkyviin foorumin tuoreimmat viestit? Siis sille boksille, mikä on tuossa Sokrun ja foorumin etusivulle.

  Etusivulle onnistuu ainakin, forumin etusivulle ei välttämättä niinkään helposti (yritän pitää nykysokrun kikkareet mahdollisimman out-of-box pohjalla että tulevaisuudessa uusiin versioihin siirtyminen ei ole näin saatanan työlästä), mutta uudessa forumissa on muita vastaavia ominaisuuksia (esim. lista uusista viesteistä edellisen vierailun jälkeen jne.).


  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uusi näyttää ihan ok:lta. Eipä tässä vanhassakaan mitään vikaa ole.

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aivan se ja sama, halutuin feature on se että pysyy omaalla nimellä kirjautuneena. Se anonyymi default juttu on aina vaivannut mua.

  Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  EsaJii kirjoitti 14.11.2003 klo 19:25: Aivan se ja sama, halutuin feature on se että pysyy omaalla nimellä kirjautuneena. Se anonyymi default juttu on aina vaivannut mua.

  Hmm... mitähän tämä tarkoittaa? Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sisäänkirjautuminen säilyy ainakin 2vk ilman että tarvii välillä käydä (sisäänkirjautumisen kesto rajoitettu siksi ettei istunnot säily loputtomiin jos joku unohtaa uloskirjautumisen yleiskäyttöisellä koneella). Ensimmäisen kerran on valitettavasti pakko kirjautua kun en ole vielä keksinyt intuitiivista autentikointia keksinyt...

  Jahas, en olekaan näemmä kirjautuneena tällä kakkoskoneella. - Jake

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heh heh, melkein osui omaan nilkkaan... :D

  darshan kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan nätti tuo.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uutukaisessa foorumissa Hezzu ihmetteli että siirtyvätkö avatarit uuteen systeemiin. Siirtyy, mutta pitää käydä vilkaisemassa omaa profiilia forumissa ja valita että käytetään avataria Postnukesta. Ellen sitten keksi jotain tapaa automatisoida tuota. Olisi mahdollisuus myös omien avatarien käyttöön, mutta menee jo melko teinitouhuksi vai?

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heh, huomaatkin mitä tarkoitan, Anonyymi, eikun Jake..:D

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, mutta voisko vastata siihen kysymykseen eli mitä tuo alkuperäinen kysymys tarkoittaa? Pitäisikö tämän systeemin aavistaa kuka on selailemassa vai mitä?

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei kun olisi parempi kun ei annettais ollenkaan jättää viestejä Anonyyminä. Saahan jäsen olla edelleen vaikka kuinka anonyymi, mutta kirjattuna sisään. Nämä viime aikojen päivitykset ovat tuoneet lisää turhia, tarkoittamatta, anonyymejä viestejä. En huomaa olenko kirjautunut vai ei.Vaikka se ylälaidassa lukee.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Johan selkis :D. Anonyymien postausmahdollisuus on säilytetty siksi, että ujoimmatkin pääsevät sanomaan mielipiteensä tai muuten satunnainen surfaaja voi jättää kommenttinsa ja saattaa kenties tulla toisenkin kerran katsomaan minkälaista keskustelua on herättänyt. Satunnainen viestittely jää ainakin multa tekemättä jos irtolauseen jättö vaatii rekisteröitymisen... Onhan tässä tietysti nähty että anonyymiosastolta tulee myös ne turhimmat viestit mutta toistaiseksi vielä säilyttäisin mahdollisuuden anonyymeillekin kertoa mielipiteensä.

  Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan sama mulle - ette kuitenkaan pääse musta eroon :cool:

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uuden profiilin oletusasetus on sellainen, että replyistä tulee nootti sähköpostilla mutta henk.koht. viestistä ei tule. Äkkiä ajatellen, luulisin toisinpäin olevan järkevämpää.

  Jimi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uudella foorumilla olevat, riemunkirjavat testiviestit pistävät miettimään, olisiko vanhassa kuitenkin vara parempi. ;)

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tota olen just yrittänyt havainnollistaa, että tuolla saa kyllä rumaa jälkeä aikaiseksi. Ja hajoskin vielä..
  Error in posting

  DEBUG MODE

  SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '', 1068903974, '504acfa8', 1, 0, 1, 0, 'NONE')' at line 1

  INSERT INTO nuke_phpbb_posts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig, post_icon) VALUES (1439, 9, , '', 1068903974, '504acfa8', 1, 0, 1, 0, 'NONE')

  Line : 285
  File : /usr/local/www/palasokeri.com/modules/PNphpBB2/includes/functions_post.php


  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tota, jos nyt valittaisiin joko uusi tai vanha. Emmä jaksa molempia aina seurata, sisäistä kilpailua!

  YrjöAlkio kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ihan sama mitä teette. foorumi syvässä omaperäisyydessään on miettimisen aihe. vaikka määritteitä on monia.

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  EsaJii kirjoitti 16.11.2003 klo 05:14: Tota, jos nyt valittaisiin joko uusi tai vanha. Emmä jaksa molempia aina seurata, sisäistä kilpailua!

  Kyllä mä sitten kerron kun tuota uutta kannattaa seurata tai sanotaanko näin että tätä vanhaa ei enää löydy jos tuohon uuteen siirrytään. Pitää vaan tutkia vielä hieman tuota uutta, tekisi mieli hieman rajoittaa BBCoden käyttöä, eli sallia linkitykset, lihavoinnit yms. perusjutut, mutta estää muu spedeily. Ilmeisesti ei onnistu ilman koodin puukotusta, joten menee vielä oma aikansa ennenkuin tuon uuden foorumin käyttöön päästään.

  Eli sama lyhyesti; uusi forum on esillä vain siksi että saapi siitä kommentteja, kaikki sinne nyt lähetetty poistetaan ennen käyttöönottoa. Kuten alunperin lupasinkin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Puukota spede-elementtien ohjeet pois viestinkirjoitusdialogista..:cool: